Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Sakykit, o kokioj zemej auginat palanginiusn0 agurkus? Ar tresiat papildomai? Nezinau kame kampas, bet pas mane net siltnamyje agurkai neuzauga... nesuprantu, ar zeme jiems nepatinka, ar augintoja niekam tikusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2015 02 04, 23:12)
Sakykit, o kokioj zemej auginat palanginiusn0 agurkus? Ar tresiat papildomai? Nezinau kame kampas, bet pas mane net siltnamyje  agurkai neuzauga... nesuprantu, ar zeme jiems nepatinka, ar augintoja niekam tikusi  unsure.gif

Jie megsta trasia zeme ir lengvesne. As auginu lengvoje darzo zemeje maisytoje gausiai su kompostu, tai problemu augime nera. Jei zeme linkusi i pluta sukristi, sunki, tai beda jiems. Saknys mirksta, negauna oro. Pernai tokiame giliame priemolio lopinelyje neturejau ka sodinti, tai agurku pasejau-ragas doh.gif
Atsakyti

ir drėgmę mėgsta
Atsakyti
http://www.seedspost...LEMENT_ID=55995
gal kas augino? 4u.gif
Atsakyti
Bet koks spygliuotas, bevalgant visa liezuvi susibadysi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 02 06, 19:27)
Bet koks spygliuotas, bevalgant visa liezuvi susibadysi schmoll.gif

Aha,tikrai striošnas kažkoks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 06, 22:17)
Aha,tikrai striošnas kažkoks  unsure.gif

visi agurkai turi spyglius mirksiukas.gif sitie minksta odele tai ranka perbrauksi ir nebus ju biggrin.gif ruskes raso kad skanus labai ,traskus ,saldus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 06, 22:11)
visi agurkai turi spyglius  mirksiukas.gif sitie minksta odele tai ranka perbrauksi ir nebus ju biggrin.gif

Nu,šitą tai jau reiktų pirma nuskust,bo rankas subadytų toks kaktusas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 05, 08:21)
ir drėgmę mėgsta

Na su dregme tai viskas aisku, bet anie pas mane vis tiek nelaimingi ...
As turiu kazkokiu kinietisku ilgavaisiu agurku seklu. Sunkiai daiginasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2015 02 08, 01:03)
Na su dregme tai viskas aisku,  bet anie pas mane vis tiek nelaimingi ...
As turiu kazkokiu kinietisku ilgavaisiu agurku seklu. Sunkiai daiginasi  g.gif

jau bandet augint? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 08, 08:54)
jau bandet augint? 4u.gif

Bandziau daiginti, buvau perspeta kad seklos labai nedaigios. Tai is 5 seklu viena isdygo bet nepamenu kas tiksliai nutiko bet neuzaugo, gal kurmis siltnamyje iskilnojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2015 02 08, 13:24)
Bandziau daiginti, buvau perspeta kad seklos labai nedaigios. Tai  is 5 seklu viena isdygo bet  nepamenu kas tiksliai nutiko bet neuzaugo, gal kurmis siltnamyje  iskilnojo  g.gif

mat kaip g.gif
Atsakyti