Ar agurkus galima seti i kokosines tabletes? Kada siltnamiui agurkus sesit?
QUOTE(raminta1985 @ 2015 03 15, 16:09)
pries 2 dienas jau tuos ilguosius pasejau
QUOTE(raminta1985 @ 2015 03 15, 15:09)
Manau, kad galima, bet ar verta. Agurkai greitai ir lengvai dygsta, ir greitai auga. Per kelias dienas išlys ir tuoj pat reiks didesnio indo . Aš iškart pasėjau į 450 ml indelį. Greit išdygo ir sėkmingai nejudinamas auga, o aš kurį laiką galvos nesuksiu.
QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 15, 22:39)
Manau, kad galima, bet ar verta. Agurkai greitai ir lengvai dygsta, ir greitai auga. Per kelias dienas išlys ir tuoj pat reiks didesnio indo . Aš iškart pasėjau į 450 ml indelį. Greit išdygo ir sėkmingai nejudinamas auga, o aš kurį laiką galvos nesuksiu. 
agurkai greitai dygsta? Viena pasejau Pasalimo vasario 21, nieko. Iskrapsciau seklyte puiki isbrinkus bet nedygsta. Matyt ir nedygs jau.
QUOTE(raminta1985 @ 2015 03 15, 15:09)
Dabar pazaidimui vienąi du daigus,o rimtai balandžio pradžioje,ne anksčiau
QUOTE(raminta1985 @ 2015 03 15, 23:44)
agurkai greitai dygsta? Viena pasejau Pasalimo vasario 21, nieko. Iskrapsciau seklyte puiki isbrinkus bet nedygsta. Matyt ir nedygs jau.
Mėnuo laiko
Mano eksperimentiniai agurkai užmezgę agurkiukus. Dėl to labai džiaugiuosi. Buvau perliejus džiovinau ant šildomų grindų ir apatiniai agurkiukai nyko nuskabiau daug ir dabar pagaliau mezga.
. Pastebėjimas vienas veislės Bettina h prasčiau atrodo pats augalas, o salotinio tipo augalas labai gražus. Gražūs, lapai dideli agurkiukai su nuvytusiais žiedeliais irgi jau šis tas
. Nuotraukas parodysiu kaip jau matysiu, kad tikrai derlius bus, nes žiedus krauna gerai, bet va paskui sustoje augt. Bandysiu vistiek išaugint vaikai juk agurkų nori privalau išauginti
.
[quote=snaige123,2015 03 20, 10:30]
O aš jau laukiu Velykoms šviežiu agurkėlių
Mano tikslas balandžio 2 d.
.
Žydėjo mano labai gražiai tik iš didelės meilės perliejau tai vos išsikapstėm, o dabar jau užmegzti ir tokie po 2,5 cm agurkėliai.
O aš jau laukiu Velykoms šviežiu agurkėlių
Mano tikslas balandžio 2 d.
Žydėjo mano labai gražiai tik iš didelės meilės perliejau tai vos išsikapstėm, o dabar jau užmegzti ir tokie po 2,5 cm agurkėliai.
QUOTE(snaige123 @ 2015 03 20, 10:30)
Kada sėjot?
kokia veislė geriausiai tinka auginimui ant palangės?
QUOTE(elifė @ 2015 03 20, 17:11)
aš tai bandysiu iš Baltic seeds "Asker", rašo ant pakelio, kad nebijo jei šviesos mažiau būna.
QUOTE(saulyte525 @ 2015 03 20, 17:52)
aš tai bandysiu iš Baltic seeds "Asker", rašo ant pakelio, kad nebijo jei šviesos mažiau būna.
geri tikrai šitie
Dar Merengue ant palangės neblogai auga.
Man Askeriukų miškelį reik sėtis ant palangės. Turėjau pakelį, kai reikėjo sėt - neradau. Pirkau naują. Daba ir senąjį radau knygoj vietoj skirtuko įdėtą