O kaip kiausiniai kepti orkaiteje su darzovemis? Pvz formelese? Irgi blogis? Juk be riebalu
siandien pietum buvo lasisa, tai niom niom kaip skanu, o dejau tik svieziu krapu ir zuvies prieskoniu vos... O va su tunu nesusidraugauju.. Gal kazkokias kitokias salotas reikia deti kad jis butu skanu?
Kiek supratau ne riebaluose esme - keptas maistas sunkiau virskinamas ir labiau apdorotas baltymas jau gaunas nei verdant ar garinant?
Hosted on Fotki
Omletukas su įv.daržovėmis keptas keksiukų tormelėse skanu..
Pumpum, laikykis, tikslas yra. Mes palaikom.
Omletukas su įv.daržovėmis keptas keksiukų tormelėse skanu..
Pumpum, laikykis, tikslas yra. Mes palaikom.
Kepta vištiena - blogai. ją reikia virti, nes vandeny pasilieka visi blogi hormonai kurių mėsa būna prifarširuota. Nupylus tą vandenį lieka sveika mėsytė. Kepant mėsą hormonai pasilieka, plius prisisunkia nesveiko aliejaus, aliejus kepdamas išskiria daug nuodingų medžiagų. Keptas kiaušinis be riebalų neturėtų būti nieko blogo.
Papildyta:
Tikiuosi su jūsų palaikymu išsilaikysiu.
Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 07 16, 22:52)
Hosted on Fotki
Omletukas su įv.daržovėmis keptas keksiukų tormelėse skanu..
Pumpum, laikykis, tikslas yra. Mes palaikom.
Omletukas su įv.daržovėmis keptas keksiukų tormelėse skanu..
Pumpum, laikykis, tikslas yra. Mes palaikom.
Tikiuosi su jūsų palaikymu išsilaikysiu.
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 16, 23:56)
Kepta vištiena - blogai. ją reikia virti, nes vandeny pasilieka visi blogi hormonai kurių mėsa būna prifarširuota. Nupylus tą vandenį lieka sveika mėsytė. Kepant mėsą hormonai pasilieka, plius prisisunkia nesveiko aliejaus, aliejus kepdamas išskiria daug nuodingų medžiagų. Keptas kiaušinis be riebalų neturėtų būti nieko blogo.
Aha siandien pietums isidejau rukyta krutinele ir mislyjau cia labai blogai ar ne. Vadinasi gero nieko. Tiesa krutinele musu paciu rukinta, tai gal gal tas minusas siek tiek mazesnis Oi kaip as cia save moku guosti
Nu nezinau ...bijau pasigirsiu ir pisius bus.....bet ..atrodo mano svoris pajudejo is letarginio miego. Nuo 65 buvo pakrites iki 62.5 ir stovejo kaip ibestas. Dabar po truputuka jude zemyn. Nu bet speju nors viena diena maiste bardako ir fsio bus . O gal cia tik karsciu itaka....
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 16, 22:56)
Kepta vištiena - blogai. ją reikia virti, nes vandeny pasilieka visi blogi hormonai kurių mėsa būna prifarširuota. Nupylus tą vandenį lieka sveika mėsytė. Kepant mėsą hormonai pasilieka, plius prisisunkia nesveiko aliejaus, aliejus kepdamas išskiria daug nuodingų medžiagų. Keptas kiaušinis be riebalų neturėtų būti n
o tai kodel tada vistiena kepta orkaiteje yra gerai?
QUOTE(vesela @ 2014 07 17, 17:46)
o tai kodel tada vistiena kepta orkaiteje yra gerai?
Idomiu minciu del kepimo pasiskaiciau, ir sakyciau nauju netgi, negirdetu.
O as isigijau pagaliau kokteiline, tiesa galingesne, rimtesne, talpesne ir kitokia -esne, dabar neiseina imesti nuorodos, bet turetu gerai tarnauti dar sivakar kazka plaksiu, prisipirkau uogu ir viso velnio
As del vistienos krutineles nepergyvenciau, kiek domejomes paleo temoj, tai tie visi hormonai ir t.t. kaupiasi riebioje mesoje, todel rekomenduojama valgyt liesa, plius naudoti kokosu alieju, avokada, geros kokybes alyvuogiu alieju. Na, aisku rinktis kiekvienam, bet faktas, kad garinta, virta mesa yra sveikesne alternatyva nei kepimas
Zuzi, omletukas atrodo liuks Megstu ir as formelese pasikept, bet dedu dar migdolu miltu, philadelphios, o tada jau ir saldziai su uogom galima daryt, ir nesaldziai su suriu, kumpiu, brokoliais ir t.t. Gaunasi keksiukai liuksiski
Zuzi, omletukas atrodo liuks Megstu ir as formelese pasikept, bet dedu dar migdolu miltu, philadelphios, o tada jau ir saldziai su uogom galima daryt, ir nesaldziai su suriu, kumpiu, brokoliais ir t.t. Gaunasi keksiukai liuksiski
Laba diena visoms . Sioje temoje as naujoke, bet nuolat skaitau.
Labai uzmasino omletukas keptas orkaiteje.
Zuzi-soka , galima placiau parasyti kiek laiko kepei? Nesu taip dariusi. Pats pateikimas labai idomiai pasirode . Dekui
Labai uzmasino omletukas keptas orkaiteje.
Zuzi-soka , galima placiau parasyti kiek laiko kepei? Nesu taip dariusi. Pats pateikimas labai idomiai pasirode . Dekui
QUOTE(vesela @ 2014 07 17, 16:46)
o tai kodel tada vistiena kepta orkaiteje yra gerai?
Nėra gerai, bet yra geriau, nei kepta keptuvėje, nes orkaitėje bent jau be riebalų kepta, o aliejus kepdamas išskiria daug nuodingų medžiagų.
Merginos, žinau, kad skambės keistai, bet natūralus kokybiškas pirmo spaudimo aliejus yra didesnis nuodas kepant, nei koks rafinuotas rapsų aliejus n-tojo spaudimo. Natūralus aliejus turi savyje daug maistingų, naudingų medžiagų, todėl kaistant jis tas naudingas medžiagas paverčia kenksmingomis. Ypač jei aliejus jau pradeda garuoti (perkaito), reiškias, kad išskyrė jau n nuodų ir metas jį pilti lauk ir pakeisti nauju. Rafinuotas, n kartų perspaustas aliejus, beveik nebeturi savyje ko blogo išskirti kepant, todėl yra tinkamesnis kepimui, nei alyvuogių aliejus. Man tai irgi buvo keista, nse seniau jei kepdavau tai visados ant alyvuogių aliejaus, bet tokį dalyką sužinojau per seminarą ir pasirodė labai logiška. Kaip bebūtų, natūralūs aliejai yra nepamainomi padažams, salotoms ir pan
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 17, 19:54)
Labai uzmasino omletukas keptas orkaiteje.
Zuzi-soka , galima placiau parasyti kiek laiko kepei? Nesu taip dariusi. Pats pateikimas labai idomiai pasirode . Dekui
Konkreciai sios nuotraukos- is pirmo bandymo. Kadangi darzoves pries tai jau buvau lengvai apkepus- tai orkaitej, su kiausinio plakiniu (5 kiausiniai plius saukstas grietines) apie 200l karstyje kepiau ne daugiau 15 minuciu.
Idaras aisku gali buti labai ivairus, nuo darzoviu iki zuvies (kartais tiesiog dedu likucius kokios lasisos is praejusios dienos arba rukytos) iki surio, grybu ir t.t. Galima ir vien pvz.spinatus det.
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 07 18, 16:49)
Konkreciai sios nuotraukos- is pirmo bandymo. Kadangi darzoves pries tai jau buvau lengvai apkepus- tai orkaitej, su kiausinio plakiniu (5 kiausiniai plius saukstas grietines) apie 200l karstyje kepiau ne daugiau 15 minuciu.
Idaras aisku gali buti labai ivairus, nuo darzoviu iki zuvies (kartais tiesiog dedu likucius kokios lasisos is praejusios dienos arba rukytos) iki surio, grybu ir t.t. Galima ir vien pvz.spinatus det.
Idaras aisku gali buti labai ivairus, nuo darzoviu iki zuvies (kartais tiesiog dedu likucius kokios lasisos is praejusios dienos arba rukytos) iki surio, grybu ir t.t. Galima ir vien pvz.spinatus det.
Labai...labia, labai skaniai atrodo