Mano įspūžiai iš vakarykštės mitybos
5 kiaušinių baltymai su salotų lapais

valgiau ir verkiau, verkiau ir valgiau. per 25min nepabaigiau. labai nemėgstu kiaušinių rytais, nuo jų man truputį negera būna, valgydavau tik vakarais. klaida buvo kad juos supjausčiau, reikėjo vos išluptą išlukštent trynį ir ryt stačią
Skaniausia dienos dalis kurios taip laukiau po pusryčių - greipfrutas.
Vėliau kepiau menkę ant aliejaus be riebalų, marinuotą sumažinto druskos kiekio sojų aliejuje ir prieskoninėse žolelėse. Nereikėjo dangčio uždengti kepant, nes žuvis ištižo, išsileido

tai susipurčiau į keptuvę su salotomis. Žuvis suskramto labai greitai, o salotos ne, tai tokia košė-malošė gaunasi. Tai supratau kad pirma sukramtai salotas, tadda dedi žuvį ir ryji stačią
Vienas valgymas prasileido, nes vedžiau treniruotes ir nebuvo nei kur pasišildyt, nei kur įsidėt nei kur laikyt

tai dėl šito mažumėlę energijos trūko. Bet būčiau valgius tą patį.
Tai vietoj to ant karto sauja riešutų, vietoj to, kad juos išskirstyčiau per visą dieną, tai užkišo skrandelį.
Prieš treniruotę tik persikas. Bet suvalgiau grynai prieš einant į salę kad ilgiau neišalkčiau. Na jėgų užteko, į patį galą tik pasvaigo galva per greit atsistojus. Jei būčiau suvalgius 2x žuvį, būtų buvę visai gūt
Po treniruotės proteino kokteilis, labai skanu
Vakarienei tuno salotos. Niekado nevalgau tuno, negaliu jo pakęsti. Bet nusipirkau vieną brangesnių, ir mano nuostabai suėjo puikiai. Ar kad taip nekaip valgiau visą dieną ir jis buvo vienas skanesnių dalykų šiandien, ar kad tikrai neblogą užtaikiau
Savijauta šiaip iš esmės jei nepraleisti to vieno valgymo - superinė. Energijos realiai užtenka ir jaučiuosi labai lengvutė. Iš ryto visai neapsunkusi. Super.
Šiandien pusryčiams 50g virtų rudų ryžių be nieko. Kol dar yra laiko įsidėjau mažytį šaukštelį medaus, kad lengviau sulįstų

šiaip ne taip suvalgiau, dar nebuvo labai blogas variantas.
2 rimtiems valgymams šiandien lašiša. Labai nemėgstu lašišos, bus išbandymas
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2014 07 15, 08:47)
O metant svori kokios proporcijos turetu buti?
Nu as kaip kempine siurbiu i save visus Pumpum patarimus ir informacija. Jau kaip ir viskas aisku butu ( nors aisku 100 % niekada nebus

). Bet Pumpum nepades susitvarkyti su psichologiniu apsiryjimu

. Dabar radau sau priemone kaip bent viena karta dienoj neprisiryti. Po pietu praejus 1.5-2 val isgeriu kavos su medu ir grietinele. Tada istempiu iki darbo pabaigos be uzkandziu. Man ta kava kaip koks kamstis . Taip , reiketu kazka uzkasti, bet zinau, kad PVZ saujale riesutu man nebuti riba. Uztektu vieno riesuto ir sakes.... RYCIAU RYCIAU RYCIAU. O jeigu tureciau tik saujele riesutu- tai geriau prie manes niekas nelystu - galeciau sudraskyti.... o darbe tai nesiardysi ...... zodziu sizike
aš visados į darbą susinormuoju tik tiek kiek man reikia. ir valgau. nesidalinu, nes nepavalgyčiau

vakar įsidėjau saują migdolų, pati ir suvalgiau
metant svorį 2g angliavandenių, 1,5g baltymų ir riebalų 0,3