Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

Na aš darau taip sakykim: į gilią keptuvę ar kokį gerą puodžiuką pilu šlakelį aliejaus, apkepinu kubeliais smulkintą mėsą. Beriu tada kokių svogūnų, česnakų, betkokių daržovių (paprasčiausias varijantas-maišiuką.šaldytų daržovių mixo), tiesiog smulkintų turimų...tinka viskas, kas skanu tau. smile.gif na uždęngiu dangčiu ir ”tušinu”. Daržovės duoda daug vandęns, pamaišai, paragauji.. kepant mėsai kartu pakepini kokį lauro lapelį. Aš dažnai pjaustau čili pip. O jei jau noriu tokio rimtesnio troškinio, tai dedu pupelių. Kad ir konservuotų. Perplaunu jas ir ant pačio galo sukrečiu.
Skanint galima šaukštu kitu pom.pastos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 13 liepos 2014 - 22:42
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 07 13, 22:40)
Na aš darau taip sakykim: į gilią keptuvę ar kokį gerą puodžiuką pilu šlakelį aliejaus, apkepinu kubeliais smulkintą mėsą. Beriu tada kokių svogūnų, česnakų, betkokių daržovių (paprasčiausias varijantas-maišiuką.šaldytų daržovių mixo), tiesiog smulkintų turimų...tinka viskas, kas skanu tau. smile.gif na uždęngiu dangčiu ir ”tušinu”. Daržovės duoda daug vandęns, pamaišai, paragauji.. kepant mėsai kartu pakepini kokį lauro lapelį. Aš dažnai pjaustau čili pip. O jei jau noriu tokio rimtesnio troškinio, tai dedu pupelių. Kad ir konservuotų. Perplaunu jas ir ant pačio galo sukrečiu.
Skanint galima šaukštu kitu pom.pastos.

kaip suprantu ant silpnos ugnies uzdengus puoda?
Atsakyti
Sveikos merginos, įkvėpėt mane pasikeitimams smile.gif Imu derinti maistą ir morališkai ruošiuosi eiti sportuoti smile.gif Man dėl savęs kaip ir viskas aišku mažinti porcija ir valgyti 5k per dieną teisingai. O draugui kaip tik neauga svoris nors tu ką. Gal ką galit patarti kaip užsiauginti jo? Jis sportuojantis.
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2014 07 14, 10:08)
Sveikos merginos, įkvėpėt mane pasikeitimams smile.gif Imu derinti maistą ir morališkai ruošiuosi eiti sportuoti smile.gif Man dėl savęs kaip ir viskas aišku mažinti porcija ir valgyti 5k per dieną teisingai. O draugui kaip tik neauga svoris nors tu ką. Gal ką galit patarti kaip užsiauginti jo? Jis sportuojantis.

2g baltymų, 3g angliavandenių ir 0,5g riebalų 1 kūno kilogramui. papildai kaip kreatinas, amino rūgštys, baltymai, ir teisingas sportas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2014 07 13, 10:49)
kaip suprantu ant silpnos ugnies uzdengus puoda?

Aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 14, 12:31)
2g baltymų, 3g angliavandenių ir 0,5g riebalų 1 kūno kilogramui. papildai kaip kreatinas, amino rūgštys, baltymai, ir teisingas sportas  4u.gif

O metant svori kokios proporcijos turetu buti?
Nu as kaip kempine siurbiu i save visus Pumpum patarimus ir informacija. Jau kaip ir viskas aisku butu ( nors aisku 100 % niekada nebus biggrin.gif ). Bet Pumpum nepades susitvarkyti su psichologiniu apsiryjimu essen.gif . Dabar radau sau priemone kaip bent viena karta dienoj neprisiryti. Po pietu praejus 1.5-2 val isgeriu kavos su medu ir grietinele. Tada istempiu iki darbo pabaigos be uzkandziu. Man ta kava kaip koks kamstis . Taip , reiketu kazka uzkasti, bet zinau, kad PVZ saujale riesutu man nebuti riba. Uztektu vieno riesuto ir sakes.... RYCIAU RYCIAU RYCIAU. O jeigu tureciau tik saujele riesutu- tai geriau prie manes niekas nelystu - galeciau sudraskyti.... o darbe tai nesiardysi ...... zodziu sizike gun_smilie.gif
Atsakyti
Mano įspūžiai iš vakarykštės mitybos biggrin.gif
5 kiaušinių baltymai su salotų lapais lotuliukas.gif valgiau ir verkiau, verkiau ir valgiau. per 25min nepabaigiau. labai nemėgstu kiaušinių rytais, nuo jų man truputį negera būna, valgydavau tik vakarais. klaida buvo kad juos supjausčiau, reikėjo vos išluptą išlukštent trynį ir ryt stačią lotuliukas.gif
Skaniausia dienos dalis kurios taip laukiau po pusryčių - greipfrutas.
Vėliau kepiau menkę ant aliejaus be riebalų, marinuotą sumažinto druskos kiekio sojų aliejuje ir prieskoninėse žolelėse. Nereikėjo dangčio uždengti kepant, nes žuvis ištižo, išsileido unsure.gif tai susipurčiau į keptuvę su salotomis. Žuvis suskramto labai greitai, o salotos ne, tai tokia košė-malošė gaunasi. Tai supratau kad pirma sukramtai salotas, tadda dedi žuvį ir ryji stačią biggrin.gif
Vienas valgymas prasileido, nes vedžiau treniruotes ir nebuvo nei kur pasišildyt, nei kur įsidėt nei kur laikyt schmoll.gif tai dėl šito mažumėlę energijos trūko. Bet būčiau valgius tą patį.
Tai vietoj to ant karto sauja riešutų, vietoj to, kad juos išskirstyčiau per visą dieną, tai užkišo skrandelį.
Prieš treniruotę tik persikas. Bet suvalgiau grynai prieš einant į salę kad ilgiau neišalkčiau. Na jėgų užteko, į patį galą tik pasvaigo galva per greit atsistojus. Jei būčiau suvalgius 2x žuvį, būtų buvę visai gūt ax.gif
Po treniruotės proteino kokteilis, labai skanu lotuliukas.gif thumbup.gif
Vakarienei tuno salotos. Niekado nevalgau tuno, negaliu jo pakęsti. Bet nusipirkau vieną brangesnių, ir mano nuostabai suėjo puikiai. Ar kad taip nekaip valgiau visą dieną ir jis buvo vienas skanesnių dalykų šiandien, ar kad tikrai neblogą užtaikiau g.gif biggrin.gif
Savijauta šiaip iš esmės jei nepraleisti to vieno valgymo - superinė. Energijos realiai užtenka ir jaučiuosi labai lengvutė. Iš ryto visai neapsunkusi. Super.
Šiandien pusryčiams 50g virtų rudų ryžių be nieko. Kol dar yra laiko įsidėjau mažytį šaukštelį medaus, kad lengviau sulįstų lotuliukas.gif šiaip ne taip suvalgiau, dar nebuvo labai blogas variantas.
2 rimtiems valgymams šiandien lašiša. Labai nemėgstu lašišos, bus išbandymas doh.gif
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2014 07 15, 08:47)
O metant svori  kokios proporcijos turetu buti?
Nu as kaip kempine siurbiu i save visus Pumpum patarimus ir informacija. Jau kaip ir viskas aisku butu ( nors aisku 100 %  niekada nebus  biggrin.gif ). Bet Pumpum nepades susitvarkyti su psichologiniu apsiryjimu  essen.gif . Dabar radau sau priemone kaip bent viena karta dienoj neprisiryti. Po pietu praejus 1.5-2 val isgeriu kavos su medu ir grietinele. Tada istempiu iki darbo pabaigos be uzkandziu. Man ta kava kaip koks kamstis . Taip , reiketu kazka uzkasti, bet zinau, kad PVZ saujale riesutu man nebuti riba. Uztektu vieno riesuto ir sakes.... RYCIAU RYCIAU RYCIAU. O jeigu tureciau tik saujele riesutu- tai geriau prie manes niekas nelystu - galeciau sudraskyti.... o darbe tai nesiardysi ...... zodziu sizike  gun_smilie.gif

aš visados į darbą susinormuoju tik tiek kiek man reikia. ir valgau. nesidalinu, nes nepavalgyčiau smile.gif vakar įsidėjau saują migdolų, pati ir suvalgiau smile.gif
metant svorį 2g angliavandenių, 1,5g baltymų ir riebalų 0,3
Atsakyti
Mjoooo, as kai vakar pamaciau tuos tavo pusrycius FB biggrin.gif Galvojau, na uzsideciau bent jogurto sumaisyto su krienais, tai dar nuryciau be duonos lotuliukas.gif Jau geriau omletas su spinatais kokiais, gal skaniau lystu smile.gif
Tu nemegsti isvis jokios zuvies ar tik tuno ir lasisos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 15, 10:58)
Mjoooo, as kai vakar pamaciau tuos tavo pusrycius FB biggrin.gif Galvojau, na uzsideciau bent jogurto sumaisyto su krienais, tai dar nuryciau be duonos lotuliukas.gif Jau geriau omletas su spinatais kokiais, gal skaniau lystu smile.gif

Omletas jau nelabai gerai, nes keptas, o aš jau kepsiu kartais žuvį. Bet manau bus priprantama, nes avižinę košę irgi sunkiai rydavau pradžioje, o po to dzin. Tai truputį laiko prireiks, išmokti valgyti tokį maistą. O šiaip jokios žuvies nemėgstu. Nėra tragedija, bet jos niekados nepasigendu. O lašišos ir tuno ypatingai nemėgstu lotuliukas.gif nors kaip minėjau, reikia laiko apsiprasti, gal visai pamėgsiu kai nieko skanesnio negausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 15, 11:58)

Man ir gerklej seiles uzstrigo kaip macaiu ta nuotrauka. Pagalvojau mintyse: Istvermes tau Pumpum 4u.gif
Bt viskas del tikslo. Viskas imanoma. Kai pamatysim Pumpum nuotrauka is varzybu ( nu labai tikiuosi , kad parodys blush2.gif ) krisim is pavydo karsta.gif swoon.gif gossip.gif visos kartu
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 07 15, 11:21)
Man ir gerklej seiles uzstrigo kaip macaiu ta nuotrauka. Pagalvojau mintyse: Istvermes tau Pumpum  4u.gif
Bt viskas del tikslo. Viskas imanoma. Kai pamatysim Pumpum nuotrauka is varzybu ( nu labai tikiuosi , kad parodys  blush2.gif ) krisim is pavydo  karsta.gif  swoon.gif  gossip.gif visos kartu

Na savaitgalį dar važiuoju į gamtą, tai papramogausiu dar ten. Vėliau vėl laikysiuos šios dietos. Rugpjūčio vidury sakiau dar suvalgysiu ką nors labai skanaus, ir viskas, reikės užraukti iki lapkričio vidurio, nes pirmos varžybos spalio pradžioje, paskutinės lapkričio vidury. Labai tikiuosi, kad nenuvilsiu visų biggrin.gif
Kitas dalykas ką turiu padaryti, tai kažkada pasiimti 3 laisvas dienas. Dėl labai juokingos priežasties, 3 dienas turiu išgerti 6l vandens per dieną, jei pajėgsiu ir dar daugiau. Tai sysiosiu visur aplinkui jei išeisiu iš namų. Turbūt sėdėsiu ant unitazo ir gersiu vandenį biggrin.gif o po to negersiu visai ir stebėsiu per kiek laiko išsivaro iš organizmo skysčiais, ar per dieną ar per dvi. Ir vėl taip pat žaisiu prieš varžybas blink.gif kad kas būtų pasakęs kad kada nors taip savęs nemylėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 15, 12:40)
Na savaitgalį dar važiuoju į gamtą, tai papramogausiu dar ten. Vėliau vėl laikysiuos šios dietos. Rugpjūčio vidury sakiau dar suvalgysiu ką nors labai skanaus, ir viskas, reikės užraukti iki lapkričio vidurio, nes pirmos varžybos spalio pradžioje, paskutinės lapkričio vidury. Labai tikiuosi, kad nenuvilsiu visų  biggrin.gif
Kitas dalykas ką turiu padaryti, tai kažkada pasiimti 3 laisvas dienas. Dėl labai juokingos priežasties, 3 dienas turiu išgerti 6l vandens per dieną, jei pajėgsiu ir dar daugiau. Tai sysiosiu visur aplinkui jei išeisiu iš namų. Turbūt sėdėsiu ant unitazo ir gersiu vandenį  biggrin.gif  o po to negersiu visai ir stebėsiu per kiek laiko išsivaro iš organizmo skysčiais, ar per dieną ar per dvi. Ir vėl taip pat žaisiu prieš varžybas  blink.gif  kad kas būtų pasakęs kad kada nors taip savęs nemylėsiu  lotuliukas.gif

blink.gif nieko sau eksperimentas. Na bet jeigu reikia tai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti