QUOTE(tursi @ 2014 07 09, 00:28)
Klausykit o kaip suprasti, kuo daugiau isgeriu vandens per diena, tuo labiau vakare burnos dziuvimas prasideda. O tiksliau, metalo ir DRUSKOS skonis burnoje. Troskina irgi. Druskos vartoju minimaliai.
Pavasari dariausi kraujo tyrima, natris prie apatines ribos, vos mazesnis buvo. Bet gal druska ne prie ko, tik keistas tas pojutis burnoje. Ka manot?
Pavasari dariausi kraujo tyrima, natris prie apatines ribos, vos mazesnis buvo. Bet gal druska ne prie ko, tik keistas tas pojutis burnoje. Ka manot?
O negali buti nuo pacio vandens geriamo, gal vanduo savo sudetyje kazka turi, kas dirgina, gal kazko organizmas gauna per daug? As negaliu gerti vandens is krano, nes jei daugiau pageriu, man kazkas irgi darosi gerkleje, lyg dirgina, lyg "grauzia", irgi sausumas kazkoks atsiranda, zodziu diskomfortas. Tai perku Neptuno arba Rasos light naturalu mineralini vandeni, nuo situ man labai gerai viskas, jokio diskomforto. Galiu ir litra is karto isgerti ir niekas burnoje nesidaro blogo. Gal ir tu kuri laika pabandyk pakaitalioti geriama vandeni ir pastebek save.
QUOTE(tursi @ 2014 07 08, 10:44)
Zuzi, kokia grudeta varske naudoji? Pas mus suri ji, tai kazkaip su niekuo man netinka tas surumas, nors noretusi priedu isideti.
Grudeta varske paprasta. Natural Cottage Cheese. Is Lidlo, Asdos, Cooperative. Suvalgius esu jau N indeliu. Visiskai paprasta, be priedu, riebi. (Ta prasme - niekada neperku tos "low fat" ir pan. Imu paprasta ir nesuku galvos.) Susikreciu i bliudeli, isidedu sauksteli lietuvisko medaus, uzsibarstau sauksta-kita seklu/uogu/riesutu.
Siaip ji turi pati tokio lengvo surumo tikrai.
Is grudetos esu ne karta virus ir varsketuku vaikam, kai negavau "normalios" varskes. Tik i grudeta jau reikia nemazai miltu det...

Papildyta:
Vandeni geriu is ciaupo, filtruota. (Tik sportuojant nesuosi du buteliukus pirktinio).
Pradejau daug gert pries kokius 3 metus, kai pasiryzau susitvarkyt odos problemas. (Jis beje pasikeite ZYMIAI, bet turbut ne vien nuo vandens.) Geriu visada su citrina (nebent jos neturiu, retai.) Kasdien minimum 1 citrina "sugeriu" tai tikrai. Ziema ar vasara.

As grudetos nemegstu, tai sita is Tesco atradau, visai nieko

QUOTE(taiparne @ 2014 07 09, 10:02)
Ačiū PUMPUM. O ką po treniruotės tuomet turiu valgyti?
kalbėta ir perkalbėta šimtus kartų

varškė, kiaušiniai su daržovėmis, tunas su daržovėmis, vištiena su daržovėmis, kalakutiena su daržovėmis, žuvis su daržovėmis, jautiena su daržovėmis...

Tursi, gal galetum man papasakoti apie naturalaus jogurto gamyba? As ji valgau kibirais, kaip ir varske :bigsmiley:
Ar naudingas kalakutienos farsas? Kaip tik iki akcija galvoju gal kokius kotletukus orkaitej issikepti butu visai nieko? Seip gyvulines mesos nevalgau, o paukstiena perku tik krutinele, o kaip farsas?
Ar naudingas kalakutienos farsas? Kaip tik iki akcija galvoju gal kokius kotletukus orkaitej issikepti butu visai nieko? Seip gyvulines mesos nevalgau, o paukstiena perku tik krutinele, o kaip farsas?
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 09, 10:42)
nebūtinas tau kokteilis jei nori mesti svorį

maistas kaip ir vietose, bet iš tikro labai mažai jo gaunasi, ir kcal per dieną įtariu nedaug labai ir tik 3 valgymai. suaktyvinti medžiagų apykaitą reikės valgyti bent 5 kartus. įterpk po pusryčiu praėjus 3h bananą, dar po 3h valgyk pietus, dar po 3h pvz riešutu saują, ir 3h iki miego vakarienę. bus visai gražu tada

Jau senai paneigtas sitas dalykas,kad valgyti reikia daznai

Šiaip kalakutiena labai vertinga mėsa. Liesa, baltyminga.
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 07 09, 17:53)
Šiaip kalakutiena labai vertinga mėsa. Liesa, baltyminga.
bet as kalbu butent apie kalakutienos farsa, as jo neperku nes man atrodo kad ten primaisyta visokiu feee...

Aš paruošto faršo irgi niekada neperku,nepasitikiu malėjais
Fainos jūsų paskaitos apie apsipirkinėjimus
Mes irgi labai panašiai gyvenam: į parduotuvę einam tik su sąrašu,pavalgę ir tik į tuos skyrius kuriuos reikia,nevaikštinėjam šiaip sau,t.y. nepramogaujam
Irgi perkam daug daržovių,tiesa tik šviežias,vyras šaldytų neužskaito,vaisius įvairiausius,kalakutieną,vištieną,jautieną. Žuvį,jūros gėrybes perkam žuvies turguj,užsiperkam daug šviežios ir susišaldom porcijom....makaronai,ryžiai tik pilno grūdo,grikiai... košės,daug kiaušinių sunaudojam,migdolų pieną perkuosi proteino kokteiliam ir košei užpilti... Na žodžiu viskas labai panašu kaip pas visas
Tik turim jau beveik paauglę dukrą,kuriai shudniekių reikia,tai ji su atskiru sąrašu važiuoja
Šiandien nutrūkau nuo grandinės
Kaip reikia pasveikti nuo emocinio valgymo?
Sportuoju namie,turim sporto salę,nešuosi ten savo kūdikį,kol aš savo programą pasidarau,jis dažniausiai ramiai savo reikalais užsiėmęs pabūna. Nu šiandien visas zyzla buvo.Turėjau nutraukt treniruotę,nenorėjo jis su žaislais bendraut. Tai taip be ryšio jaučiausi
ir paguodos pas šaldytuvą išėjau ieškot...ką valgiau geriau nerašysiu,nes buvo visko ir DAUG
Ir pastebėjau,kad labai dažnai taip,biški kas-noriu anglių. Riešutai nepadeda. Tai...ką daryt?

Fainos jūsų paskaitos apie apsipirkinėjimus

Tik turim jau beveik paauglę dukrą,kuriai shudniekių reikia,tai ji su atskiru sąrašu važiuoja

Šiandien nutrūkau nuo grandinės

Sportuoju namie,turim sporto salę,nešuosi ten savo kūdikį,kol aš savo programą pasidarau,jis dažniausiai ramiai savo reikalais užsiėmęs pabūna. Nu šiandien visas zyzla buvo.Turėjau nutraukt treniruotę,nenorėjo jis su žaislais bendraut. Tai taip be ryšio jaučiausi

QUOTE(South @ 2014 07 09, 17:52)
ar tikrai? netikiu tomis pasakomis

Papildyta:
QUOTE(vesela @ 2014 07 09, 16:38)
Tursi, gal galetum man papasakoti apie naturalaus jogurto gamyba? As ji valgau kibirais, kaip ir varske :bigsmiley:
aš krūtinėlę maltą gan dažnai perku

QUOTE(Pumpum @ 2014 07 10, 08:19)
As irgi netikejau,draskiausi sia tema