Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

O mano trenerio rekomendacijos buvo dalinti para y 12 val. valgymo ir 12 val. nevalgymo. Siaip kai pagalvojau, kad pirmas valgymas turetu but per valanda nuo atsibudimo ir as keliuos 4.10 val. ryte, tai man nustot valgyt reiktu apie 16 val. biggrin.gif Tai ir galvojau, ar jis cia copy paste man padare nuo kitu programu ar tiesiog neatkreipe demesio y anketa, kuria jam pildziau apie savo dienotvarke ir mityba g.gif
Man ir patinka FB puslapiukas, saunus 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Egliuk, gal tikrai pražiūrėjo, nes pati kai gaunu vienu metu daug užsakymų atsiverst turiu ką man žmonės rašė ir skaityt įdėmiai kad nesumaut ko. Tai va gal praskaitė mirksiukas.gif nes jei keltumeis 8 ir eitum 11 tai visai logiškas šitas pamąstymas.
O pati savo meniu įkelsiu paskutinį kartą biggrin.gif
Pasiruošimas varžyboms prasideda lotuliukas.gif nerekomenduoju niekam taip žudytis. Taigi iki lapkričio tūsinuosi šitaip:
5 kiaušinių baltymai+vienas trynys/arba ryžių 50g
greipfrutas
vištiena, kalakutiena, žuvis su daržovėmis
persikas prieš treniruotę
po treniruotės proteinas
vakarienei tunas su salotomis/varškė
sėkmės man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 12, 13:02)
Ačiū  4u.gif
Egliuk, gal tikrai pražiūrėjo, nes pati kai gaunu vienu metu daug užsakymų atsiverst turiu ką man žmonės rašė ir skaityt įdėmiai kad nesumaut ko. Tai va gal praskaitė  mirksiukas.gif  nes jei keltumeis 8 ir eitum 11 tai visai logiškas šitas pamąstymas.
O pati savo meniu įkelsiu paskutinį kartą  biggrin.gif
Pasiruošimas varžyboms prasideda  lotuliukas.gif  nerekomenduoju niekam taip žudytis. Taigi iki lapkričio tūsinuosi šitaip:
5 kiaušinių baltymai+vienas trynys/arba ryžių 50g
greipfrutas
persikas prieš treniruotę
po treniruotės proteinas
vakarienei tunas su salotomis/varškė
sėkmės man  doh.gif

Tikrai kad sekmes , nes nemanau kad bus lengva ... 4u.gif bet tu sugebesi
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 07 12, 14:21)
Tikrai kad sekmes , nes nemanau kad bus lengva ... 4u.gif bet tu sugebesi

dar iki rugpjūčio pacheatinsiu truputį kartais, o po to jau nebe... blink.gif
Atsakyti
Štai, merginos, naminio jogurto gamyba: linkas.
REIKIA:
1 l. kuo riebesnio pieno, ne mažiau 2,5 % riebumo
100 ml. natūralaus jogurto ("Danone" arba "Dobilas")
cukraus (jei norite šiek tiek saldumo)
GAMINIMAS:
Pieną užviriname ant viryklės nuolat maišydami, kad neprisviltų, paverdame dar apie 10 min. ir nukeliame. Atvėsiname iki 45 C (matuojame termometru). Jei neturite termometro, temperatūra nustatyti galima tiesiog pirštu - jei piene pirštą galite išlaikyti suskaičiavę iki 15, temperatūra jau bus maždaug tinkama. Atvėsinti reikia pakankamai greitai, bet natūraliai - geriausiai nuolat maišant. Porą šaukštų atvėsinto pieno įpilame į jogurtą, išmaišome, ir supilme jogurtą į pieną. Viską išmaišome, supilame į stiklinį dubenį, viršų uždengiame folija, visą dubenį apklojame šiltu rankšluosčiu ir paliekame kambario temperatūroje 6-8 h. (geriausia per naktį). Po 6-8 h. jau turėsime litrą šviežio, natūralaus jogurto smile.gif Jį reikia išmaišyti, kad sustabdyti rūgimo procesą. Jogurtą laikome šaldytuve. Išsilaiko 6-7 dienas.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Tursi vis is skryneles istraukia fainu paveiksliuku. rolleyes.gif

P.S. Nors mano mityba dabar tokia so and so - na zymiai geresne nei tarkim pries kokius metus (vistiek labai retai visokius kepinius, saldumus valgau, stengiuos palaikyt teisinga mitybos rezima), bet kartu ir nebe tokia griezta kai svori meciau ryztingai.
I salotas dabar stengiuos deti tik vienos rusies baltymus, ta prasme- arba zuvi, arba mesiska, arba suri. (TIk tunas su kiausiniais dar vis kartu eina. blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 13 liepos 2014 - 10:03
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 07 11, 22:15)
Nu kaip visad, issamiai ir idomiai. thumbup.gif
Ir labai giriu FB puslapi! Inforamacija  VISADA idomi, protingai pateikta ir labai naudinga! Taip ir toliau. thumbup.gif

O aš nežinau to FB puslapio verysad.gif Gal nuorodą galima. jei ne čia, tai bent į AŽ.

Ačiū labai
Atsakyti
Kadangi čia reklama draudžiama, tad visiem kam įdomu teks kreiptis asmeniškai į pumpum.smile.gif
Atsakyti
Pumpum,as ir nekalbejau tik apie svarstykles,juk ir mano foto matei albume,skirtumas buvo ne svarstyklinis mirksiukas.gif ,nutirpo riebalas pas mane,paryskejo is karto formos,ne tik trenere mane saleje gyre,kad matesi akivaizdus skirtumas.Ir ne po kasni as uzkandziavau,nebuvo,kad kas 10 min.lindau i salytuva.Daug visokiu niunsu buvo,aisku,as ir saldumynu atsisakius beveik,liko tik ledai,bet ka valgiau 5k.,as jauciausi apsunkusi,ne po kasni valgiau,normaliai,o valgydama 3 k.,2k.man badas butu,bet triju uztenka,as ir soti,ir jauciuosi neapsivalgius,nors porcijos normalios buna.Netgi dazniau i wc pradejau eiti,kas irgi reiskia,kad medziagu apykaita dirba wink.gif.Musu organizmai skirtingi,todel kas tinka vienoms,netiks kitoms.
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 07 13, 14:52)
Pumpum,as ir nekalbejau tik apie svarstykles,juk ir mano foto matei albume,skirtumas buvo ne svarstyklinis mirksiukas.gif ,nutirpo riebalas  pas mane,paryskejo is karto formos,ne tik trenere mane saleje gyre,kad matesi akivaizdus skirtumas.Ir ne po kasni as uzkandziavau,nebuvo,kad kas 10 min.lindau i salytuva.Daug visokiu niunsu buvo,aisku,as ir saldumynu atsisakius beveik,liko tik ledai,bet ka valgiau 5k.,as jauciausi apsunkusi,ne po kasni valgiau,normaliai,o valgydama 3 k.,2k.man badas butu,bet triju uztenka,as ir soti,ir jauciuosi neapsivalgius,nors porcijos normalios buna.Netgi dazniau i wc pradejau eiti,kas irgi reiskia,kad medziagu apykaita dirba wink.gif.Musu organizmai skirtingi,todel kas tinka vienoms,netiks kitoms.

surašytum ką valgei tuos 5-6 kartus per dieną ir kokiais kiekiais tai viskas aišku būtų. plius jei saldumynų nebuvai tada atsisakiusi ir nepraėjus pakankamam laikui užvalgydavai saldumyną ant maisto tai prailgindavai virškinimo laiką. nevermind, mano tikslas nėra įpiršti nuomonės. kam įdomu tas klausia ir laikosi nurodymų, ir rezultatai būna akivaizdūs smile.gif
Atsakyti
Kaip daroma troskinta kalakutiena/ vistiena su darzovemis? Kaip vyksta visas troskinimo procesas, kazkaip nesu darius tokio troskinio ... Help
Atsakyti