Man ir patinka FB puslapiukas, saunus
O mano trenerio rekomendacijos buvo dalinti para y 12 val. valgymo ir 12 val. nevalgymo. Siaip kai pagalvojau, kad pirmas valgymas turetu but per valanda nuo atsibudimo ir as keliuos 4.10 val. ryte, tai man nustot valgyt reiktu apie 16 val.
Tai ir galvojau, ar jis cia copy paste man padare nuo kitu programu ar tiesiog neatkreipe demesio y anketa, kuria jam pildziau apie savo dienotvarke ir mityba
Man ir patinka FB puslapiukas, saunus
Man ir patinka FB puslapiukas, saunus
Ačiū
Egliuk, gal tikrai pražiūrėjo, nes pati kai gaunu vienu metu daug užsakymų atsiverst turiu ką man žmonės rašė ir skaityt įdėmiai kad nesumaut ko. Tai va gal praskaitė
nes jei keltumeis 8 ir eitum 11 tai visai logiškas šitas pamąstymas.
O pati savo meniu įkelsiu paskutinį kartą
Pasiruošimas varžyboms prasideda
nerekomenduoju niekam taip žudytis. Taigi iki lapkričio tūsinuosi šitaip:
5 kiaušinių baltymai+vienas trynys/arba ryžių 50g
greipfrutas
vištiena, kalakutiena, žuvis su daržovėmis
vištiena, kalakutiena, žuvis su daržovėmis
persikas prieš treniruotę
po treniruotės proteinas
vakarienei tunas su salotomis/varškė
sėkmės man
Egliuk, gal tikrai pražiūrėjo, nes pati kai gaunu vienu metu daug užsakymų atsiverst turiu ką man žmonės rašė ir skaityt įdėmiai kad nesumaut ko. Tai va gal praskaitė
O pati savo meniu įkelsiu paskutinį kartą
Pasiruošimas varžyboms prasideda
5 kiaušinių baltymai+vienas trynys/arba ryžių 50g
greipfrutas
vištiena, kalakutiena, žuvis su daržovėmis
vištiena, kalakutiena, žuvis su daržovėmis
persikas prieš treniruotę
po treniruotės proteinas
vakarienei tunas su salotomis/varškė
sėkmės man
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 12, 13:02)
Ačiū
Egliuk, gal tikrai pražiūrėjo, nes pati kai gaunu vienu metu daug užsakymų atsiverst turiu ką man žmonės rašė ir skaityt įdėmiai kad nesumaut ko. Tai va gal praskaitė
nes jei keltumeis 8 ir eitum 11 tai visai logiškas šitas pamąstymas.
O pati savo meniu įkelsiu paskutinį kartą
Pasiruošimas varžyboms prasideda
nerekomenduoju niekam taip žudytis. Taigi iki lapkričio tūsinuosi šitaip:
5 kiaušinių baltymai+vienas trynys/arba ryžių 50g
greipfrutas
vištiena, kalakutiena, žuvis su daržovėmis
vištiena, kalakutiena, žuvis su daržovėmis
persikas prieš treniruotę
po treniruotės proteinas
vakarienei tunas su salotomis/varškė
sėkmės man
Egliuk, gal tikrai pražiūrėjo, nes pati kai gaunu vienu metu daug užsakymų atsiverst turiu ką man žmonės rašė ir skaityt įdėmiai kad nesumaut ko. Tai va gal praskaitė
O pati savo meniu įkelsiu paskutinį kartą
Pasiruošimas varžyboms prasideda
5 kiaušinių baltymai+vienas trynys/arba ryžių 50g
greipfrutas
vištiena, kalakutiena, žuvis su daržovėmis
vištiena, kalakutiena, žuvis su daržovėmis
persikas prieš treniruotę
po treniruotės proteinas
vakarienei tunas su salotomis/varškė
sėkmės man
Tikrai kad sekmes , nes nemanau kad bus lengva ...
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 07 12, 14:21)
dar iki rugpjūčio pacheatinsiu truputį kartais, o po to jau nebe...
Štai, merginos, naminio jogurto gamyba: linkas.
REIKIA:
1 l. kuo riebesnio pieno, ne mažiau 2,5 % riebumo
100 ml. natūralaus jogurto ("Danone" arba "Dobilas")
cukraus (jei norite šiek tiek saldumo)
GAMINIMAS:
Pieną užviriname ant viryklės nuolat maišydami, kad neprisviltų, paverdame dar apie 10 min. ir nukeliame. Atvėsiname iki 45 C (matuojame termometru). Jei neturite termometro, temperatūra nustatyti galima tiesiog pirštu - jei piene pirštą galite išlaikyti suskaičiavę iki 15, temperatūra jau bus maždaug tinkama. Atvėsinti reikia pakankamai greitai, bet natūraliai - geriausiai nuolat maišant. Porą šaukštų atvėsinto pieno įpilame į jogurtą, išmaišome, ir supilme jogurtą į pieną. Viską išmaišome, supilame į stiklinį dubenį, viršų uždengiame folija, visą dubenį apklojame šiltu rankšluosčiu ir paliekame kambario temperatūroje 6-8 h. (geriausia per naktį). Po 6-8 h. jau turėsime litrą šviežio, natūralaus jogurto
Jį reikia išmaišyti, kad sustabdyti rūgimo procesą. Jogurtą laikome šaldytuve. Išsilaiko 6-7 dienas.
REIKIA:
1 l. kuo riebesnio pieno, ne mažiau 2,5 % riebumo
100 ml. natūralaus jogurto ("Danone" arba "Dobilas")
cukraus (jei norite šiek tiek saldumo)
GAMINIMAS:
Pieną užviriname ant viryklės nuolat maišydami, kad neprisviltų, paverdame dar apie 10 min. ir nukeliame. Atvėsiname iki 45 C (matuojame termometru). Jei neturite termometro, temperatūra nustatyti galima tiesiog pirštu - jei piene pirštą galite išlaikyti suskaičiavę iki 15, temperatūra jau bus maždaug tinkama. Atvėsinti reikia pakankamai greitai, bet natūraliai - geriausiai nuolat maišant. Porą šaukštų atvėsinto pieno įpilame į jogurtą, išmaišome, ir supilme jogurtą į pieną. Viską išmaišome, supilame į stiklinį dubenį, viršų uždengiame folija, visą dubenį apklojame šiltu rankšluosčiu ir paliekame kambario temperatūroje 6-8 h. (geriausia per naktį). Po 6-8 h. jau turėsime litrą šviežio, natūralaus jogurto
Tursi vis is skryneles istraukia fainu paveiksliuku. 
P.S. Nors mano mityba dabar tokia so and so - na zymiai geresne nei tarkim pries kokius metus (vistiek labai retai visokius kepinius, saldumus valgau, stengiuos palaikyt teisinga mitybos rezima), bet kartu ir nebe tokia griezta kai svori meciau ryztingai.
I salotas dabar stengiuos deti tik vienos rusies baltymus, ta prasme- arba zuvi, arba mesiska, arba suri. (TIk tunas su kiausiniais dar vis kartu eina.
)
P.S. Nors mano mityba dabar tokia so and so - na zymiai geresne nei tarkim pries kokius metus (vistiek labai retai visokius kepinius, saldumus valgau, stengiuos palaikyt teisinga mitybos rezima), bet kartu ir nebe tokia griezta kai svori meciau ryztingai.
I salotas dabar stengiuos deti tik vienos rusies baltymus, ta prasme- arba zuvi, arba mesiska, arba suri. (TIk tunas su kiausiniais dar vis kartu eina.
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 07 11, 22:15)
Nu kaip visad, issamiai ir idomiai.
Ir labai giriu FB puslapi! Inforamacija VISADA idomi, protingai pateikta ir labai naudinga! Taip ir toliau.
Ir labai giriu FB puslapi! Inforamacija VISADA idomi, protingai pateikta ir labai naudinga! Taip ir toliau.
O aš nežinau to FB puslapio
Ačiū labai
Kadangi čia reklama draudžiama, tad visiem kam įdomu teks kreiptis asmeniškai į pumpum.
Pumpum,as ir nekalbejau tik apie svarstykles,juk ir mano foto matei albume,skirtumas buvo ne svarstyklinis
,nutirpo riebalas pas mane,paryskejo is karto formos,ne tik trenere mane saleje gyre,kad matesi akivaizdus skirtumas.Ir ne po kasni as uzkandziavau,nebuvo,kad kas 10 min.lindau i salytuva.Daug visokiu niunsu buvo,aisku,as ir saldumynu atsisakius beveik,liko tik ledai,bet ka valgiau 5k.,as jauciausi apsunkusi,ne po kasni valgiau,normaliai,o valgydama 3 k.,2k.man badas butu,bet triju uztenka,as ir soti,ir jauciuosi neapsivalgius,nors porcijos normalios buna.Netgi dazniau i wc pradejau eiti,kas irgi reiskia,kad medziagu apykaita dirba
.Musu organizmai skirtingi,todel kas tinka vienoms,netiks kitoms.
QUOTE(South @ 2014 07 13, 14:52)
Pumpum,as ir nekalbejau tik apie svarstykles,juk ir mano foto matei albume,skirtumas buvo ne svarstyklinis
,nutirpo riebalas pas mane,paryskejo is karto formos,ne tik trenere mane saleje gyre,kad matesi akivaizdus skirtumas.Ir ne po kasni as uzkandziavau,nebuvo,kad kas 10 min.lindau i salytuva.Daug visokiu niunsu buvo,aisku,as ir saldumynu atsisakius beveik,liko tik ledai,bet ka valgiau 5k.,as jauciausi apsunkusi,ne po kasni valgiau,normaliai,o valgydama 3 k.,2k.man badas butu,bet triju uztenka,as ir soti,ir jauciuosi neapsivalgius,nors porcijos normalios buna.Netgi dazniau i wc pradejau eiti,kas irgi reiskia,kad medziagu apykaita dirba
.Musu organizmai skirtingi,todel kas tinka vienoms,netiks kitoms.
surašytum ką valgei tuos 5-6 kartus per dieną ir kokiais kiekiais tai viskas aišku būtų. plius jei saldumynų nebuvai tada atsisakiusi ir nepraėjus pakankamam laikui užvalgydavai saldumyną ant maisto tai prailgindavai virškinimo laiką. nevermind, mano tikslas nėra įpiršti nuomonės. kam įdomu tas klausia ir laikosi nurodymų, ir rezultatai būna akivaizdūs
Kaip daroma troskinta kalakutiena/ vistiena su darzovemis? Kaip vyksta visas troskinimo procesas, kazkaip nesu darius tokio troskinio ... Help






