Įkraunama...
Įkraunama...

Startuojančios svočiauti 2014

Ačiū, mergytės, už gražius žodelius blush2.gif

o žvilgsnei ačiū už naujus namelius 4u.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 19, 06:41)
Kaip grazu  wub.gif
O kokio formato darei sveciu medi?, ka parasei ant instrukcijos? tavo tas paveikslas is popieriau ar drobes?

Medį ant popieriaus atspausdinau spalvotai ir įrėminau.
O mano instrukcijos tekstukas toks:

"Kaip „pasirašyti“ svečių medyje?
• Išsirinkite savo antspaudui spalvą.
• Pamirkykite dažuose pirštą.
• Ant pasirinktos šakelės padėkite piršto antspaudą - išskleiskite savo lapelį.
• Šalia pasirašykite savo vardą ir koks jūsų ryšys su jaunaisiais, pavyzdžiui, „Sesutė Jurgita“, „Mama Angelė“ ir pan.
"

Failiuką norėjau įmesti į paštuką, bet nepavyko prisijungti, neva slaptažodis neteisingas... Mergaitės, brūkštelėkit man kuri slapuką. Gal jau galvelė susisuko taip, kad ne tą vedu?? O tai naktim vis sėdžiu... g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(liojka @ 2014 05 19, 14:26)
Su tom ligom ir buvo mums didziausi stresai.
Bet gerai kad ik mums, daugiau nieks to ir nepajuto:D

liojka tu tikra mama didvyrė. Pagarba didžiausia 4u.gif Gerai, kad seserį nuostabią turi, nes kaži ką reiktų daryti...
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif
QUOTE(Lemona` @ 2014 05 19, 14:10)
Dar mergatės - kur randat senovinį kalnedorių? K

Jei kuri perkat ar jau pirkot šių metų kalendorių gal man galima būtų privatizuoti birželio 28dieną???Būčiau labai labai dėkinga,kuri parašys į A.Ž.

QUOTE(liojka @ 2014 05 19, 14:38)
o mes pagaliau vienas vestuves siaip ne taip atpirsliavom...

Didelis tau 4u.gif Po tokių dalykų,mes tampame dar stipresnės bigsmile.gif Na vienas atpiršliavai,jei gerai pamenu dar kitos laukia tavęs:)

Šiandien ir rytoj Ermitaže 25proc. nuolaida visoms prekėms

Ei,gal kuri į IKEA varys,man reikia iš ten rankšluostukų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 19, 16:35)
Tai ziurint kokio tu ieskai, ar praejusios datos (jaunuju gimimo dienu) ar siu metu (jei siu metu, manau spaudos kioskuose turetu buti)?

Šių metų reikia. Vat apie kioską nepagalvojau smile.gif

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 19, 22:20)
Lemona`, violetine sauknele maciau ebay.

O tokio kalendoriaus, kaip mociuciu laikais nebandei ziureti kokiose sodo reikmenyse, arba spaudos kioskuose???  doh.gif

Reiks paieškoti 4u.gif

Nea, man užsikirto galvoj, kad pašte mačiau.. Nuėjau į paštą - nėra.. doh.gif
Ačiū, ieškosiu ir ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 05 20, 08:13)
Ei,gal kuri į IKEA varys,man reikia iš ten rankšluostukų rolleyes.gif

As varau siandien smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 19, 18:44)
Aciu  thumbup.gif, panaudosiu tikriausiai.

Aciu thumbup.gif , naudosiu ir as ax.gif
Atsakyti
Miargos kokių grožių atradau bigsmile.gif
http://www.vaskolyri...ei-krikstynoms/
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

na va siandien vaziuojam su muzikantais susitikti, laukiu susitikimo, paaiskes ar galiu ramiai ruostis tam ka esu suplanavus smile.gif
Atsakyti
Ir aš jungiuosi prie svočiučių. Vestuvės dar toli, rugsėjį, bet kadangi tai vyro sesė, norisi tobulai viską padaryti ir pasiruošti iš anksto smile.gif

QUOTE(Arti654 @ 2014 05 20, 01:46)
Medį ant popieriaus atspausdinau spalvotai ir įrėminau.
[b]"Kaip „pasirašyti“ svečių medyje?
• Išsirinkite savo antspaudui spalvą.
• Pamirkykite dažuose pirštą.

Tas popierius popieriui nelygu. Per mano vestuves medis nupieštas buvo ant tokio popieriaus, kuris vat jau praėjus 3 metams nekaip atrodo, nes nuo saulės pagelto. Tad norisi tą paveikslą išmesti, bet kadangi svečiai daug meilės įdėjo, tai užkišau už spintos ir tegul dar pastovi ax.gif
Prieš metus buvau vestuvėse, kur ant medinio pagrindo antspaudus dėjo. Daug mieliau ir aš pati tokį pas save pasikabinčiau wub.gif Dalinuosi nuoroda, gal ir kitom svočiutėm pagelbės: Medinis sveciu medis
Be to, naudojo tokias dažų pagalvėles, į kurias pirštą įmerkus, paskui dažai lengvai nusivalė. Nereikėjo su balinėm suknelėm terliotis su kokiais guašais ar pan. kaip per mano vestuves thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 05 20, 09:39)
Labas rytas smile.gif

na va siandien vaziuojam su muzikantais susitikti, laukiu susitikimo, paaiskes ar galiu ramiai ruostis tam ka esu suplanavus  smile.gif

Sekmės mergyt, parašyk kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liojka @ 2014 05 19, 15:26)
Su tom ligom ir buvo mums didziausi stresai. Penktadieni mazgis vakare nenustodamas vemt pradejo, viduriuot, temperatura pakilo. Tai pries vidurnakti isvezem i ligonine. Pastate lasaline ir palikau sese priziuret. Grizau antra valanda, tai turejau laiko iki 5 pamiegot, bet argi uzmigsi kai vaikas paliktas be mamos tokios bukles... tai gal valandziuke kokia ir pavyko nusnaust. Vyresnele neplanuotai teko pasiimt i vestuves, nes sesuo su mazium liko ligoninej. Ryte dar paaiskejo, kad po ziemos panos visi bateliai isaugti, negi eis su kedais ir suknele i baliu?smile.gif Tai kol as grazinausi kirpykloj leke su teciu batu i turgu ieskot. Griztam is kirpyklos ziurim kazkokia musu vaikas neaiski - pamatuojam temperatura - 38.5. Palikt nera kam. Tai kol mes baznycioj ir gamtoj buvom tai seneliai (nuotakos tevai) priziurejo, o jau kai grizom i sodyba, tai viskas- nuo tevu neatlipo. Pasistatem kede tarp musu tai ir prasedejo visa vakara tarp pirslio ir svocios:) Vakare jau pradejo zurkt, kad miegelio nori, tai siaip ne taip istempem iki pirslio polkos ir pasiplovem pusvalandziui vaiko migdyt. Tai vargse taip ir atbuvo 2 dienas su 38-39,5 temperatura vestuvese. Antra diena greituoju budu savo programa pravarem, namo po dusu ir i ligonine. Aciu dievui siandien paleido, tai gal kazkaip issikapstysim namie is tu ligu.... Pirmos vestuves ziauriai nesekmingos cia mums gavosi. Bet gerai kad ik mums, daugiau nieks to ir nepajuto:D

Tai jau tikrai jums medalį reikia užkabinti:) Šaunuoliai, kad tokiom sąlygom atpiršliavot:) Tikiuosi mažiai jau sveiki:)

Dar gal galit, mergaitės, pasidalint kokiom dovanėlių ar žaidimų idėjom. Nes tokie kaip čia skaičiau "ala posli" netinka. Nei jaunieji nori ten kažkokių užuominų apie meilės simfonijas kur pozos nupieštos, nei mes sutiktumėm tokius dalykus daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinkle_girl: 20 gegužės 2014 - 10:09
QUOTE(Lemona` @ 2014 05 20, 08:14)
man užsikirto galvoj, kad pašte mačiau.. Nuėjau į paštą - nėra..  doh.gif
Ačiū, ieškosiu ir ten  4u.gif

GAl anksciau ir buvo pastuose, tiesiog jau tikriausiai "nebemadinga" tokie kalendoriukai g.gif Nors istikro jie patogus juk smile.gif
Atsakyti
Matyt todėl kad įkvėpimas baigėsi ieškau kur kas parsiduoda....

Smėlio ceremonijai:
http://www.prestigei...-vestuvems.html

Merginos gal kuriai teko buvoti vestuvėse kurias veda "plius vienas" ?
Atsakyti