Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(irmuse2 @ 2014 06 05, 09:19)
Labas,

jei ne paslaptis kiek sveri....rekėtų tada ir man susimąstyti apie svorį jeigu jis liepia numesti kg..esu dariusiu 3 laparaskopijas, tai kažkas panašaus į histeroskopija, nebaisu, trys skylutės pilve ir kitą dieną paleidžia. Esu panevežietė, galiu į AŽ parayti kur ir kas darė man operacijas. Kokios pas jus bėdos?

Ale kokia čia paslapti, tik daktarai visada skaičiuojasi KMI, tai va manasis yra 30.42 doh.gif Būčiau dėkinga, jei parašytum dėl hiteroskopijos. Aš vat galvoju ar čia vietoj Panevėžy darytis ar važiuoti į Santariškes... o bėdos pas mane pagrinde tai PKS ir endometrioze IV st. Gimda buvo dvirage, tai jau šį reikalą susitvarkau, buvo atlikta gimdos plastinė operacija (ar kaip ją ten vadina).
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 06 04, 20:46)
Taip, mes šiandien buvom ten.  ax.gif O tu ir tik pradedi naujus kelius minti ar jau senai lankaisi? Kokia procedūra laukia?

Pirmai konsultacijai buvom pries metus, vaistus paskyre. bet teko atideti viska, tai dabar pirma stimuliacija Merionalu. procedura - ND laukia.
Atsakyti
Labas vakaras, mergytės 4u.gif
Šiek tiek žinių: kelias Kaunas-Panevėžys-Ryga be trukdžių, be remontų.
Kelias Kaunas-Šiauliai-Ryga 4 remontuojamos vietos su šviesoforais. Gerai, kad važiavom ne piko metu, tai greit prasprūdom, kitu atveju, atrodo, tektų ilgokai pastovėt...
Gal kas planuoja birželio 17 d. važiuoti? Galime susikooperuoti smile.gif Gražaus savaitgalio.
Atsakyti
O tai gerai mes ryt vaziuojam tai tikiuosi greitai nuleksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2014 06 03, 16:31)
Taip ilgai reikės laukti vizito ??? g.gif
Papildyta:

Sėkmės smile.gif  4u.gif Grįžusi pasipasakok, man labai idomu, nes greitu metu ir mes pas Treisą vyksime smile.gif

mes taip patys nusprendem,nes atostogos mums tik rupjuti.o ir Treisas atostogauja nuo liepos iki rupjucio 5d atrodo,merginos taip sake.buvo registraturoj biski nustebe kodel taip velokai,nes sako visi nori kuo anksciau biggrin.gif

kada vyksit jus.....

merginos o ten kur masina geriau statyt,ar yra kokia aikstele ar ji mokama.ar kur kitur galima pasistatyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2014 06 06, 22:17)
mes taip patys nusprendem,nes atostogos mums tik rupjuti.o ir Treisas atostogauja nuo liepos iki rupjucio 5d atrodo,merginos taip sake.buvo registraturoj biski nustebe kodel taip velokai,nes sako visi nori kuo anksciau  biggrin.gif

kada vyksit jus.....

merginos o ten kur masina geriau statyt,ar yra kokia aikstele ar ji mokama.ar kur kitur galima pasistatyt. g.gif

Prie tos ligonines nemokama aikstele ten rata atvaziavus tikrai rasit kur pastatyti smile.gif kartais arciau kartais toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 06 06, 23:25)
Prie tos ligonines nemokama aikstele ten rata atvaziavus tikrai rasit kur pastatyti smile.gif kartais arciau kartais toliau smile.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Gal kam aktualu, gyd.Trejs atostogauja tik nuo 07.27-08.04. Tad lekiam visi gaudyti gandru nestuke.gif
Atsakyti
Novia kokie rezultatai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2014 06 06, 22:17)
mes taip patys nusprendem,nes atostogos mums tik rupjuti.o ir Treisas atostogauja nuo liepos iki rupjucio 5d atrodo,merginos taip sake.buvo registraturoj biski nustebe kodel taip velokai,nes sako visi nori kuo anksciau  biggrin.gif

kada vyksit jus.....

Mes norėjome anksčiau, bet pirmas vizitas bus tik rugpjūčio 18 d. Ilgokai laukti...nieko palauksime wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2014 06 11, 14:39)
Mes norėjome anksčiau, bet pirmas vizitas bus tik rugpjūčio 18 d. Ilgokai laukti...nieko palauksime wink.gif

matai kaip staigiai prisisake g.gif mums dar siule birzeli.bet mums kai netiko tai atsisakem.
o jus pirma syk ten vaziuosit ax.gif
mes tai pirma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 06 04, 17:40)
au, jau  biggrin.gif pirmadieni kraujukas  ax.gif

Koks rezultatas mazute? 4u.gif
Atsakyti