Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2014 05 23, 14:31)
deja, HCG <1  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

laikykis sirdele console.gif
Atsakyti
Bandziau greitai surasti info, bet nepavyko. Tai paklausiu cia 4u.gif
Sakykit mergaites, kam buvo daroma laparaskopija ir salinti kiausintakiai (plius ektopinis nestumas), ar kraujavote po laparaskopijos? kiek daug? kada prasidejo kraujavimas?
Man vakar pradejo tyeplioti svieziu roziniu-oranziniu krauju (trecia diena po operacjos), siandien atsikeliau nuo menesiniu skausmo pilve, atsikelusi is lovos pamaciau, kad gausiai kraujuoju svieziu roziniu-oranziniu krauju. Ir dabar galvoju ar cia normalu ar ne. Menesinem dar tikrai nelaikas. Gydytojui skambinti nedrystu, visgi savaitgalis. Sakau jei cia nieko rimto tai nesinori trukdyti su kvailais klausimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 24 gegužės 2014 - 08:42
QUOTE(juratele2006 @ 2014 05 24, 10:40)
Bandziau greitai surasti info, bet nepavyko. Tai paklausiu cia  4u.gif
Sakykit mergaites, kam buvo daroma laparaskopija ir salinti kiausintakiai (plius ektopinis nestumas), ar kraujavote po laparaskopijos? kiek daug? kada prasidejo kraujavimas?
Man vakar pradejo tyeplioti svieziu roziniu-oranziniu krauju (trecia diena po operacjos), siandien atsikeliau nuo menesiniu skausmo pilve, atsikelusi is lovos pamaciau, kad gausiai kraujuoju svieziu roziniu-oranziniu krauju. Ir dabar galvoju ar cia normalu ar ne. Menesinem dar tikrai nelaikas. Gydytojui skambinti nedrystu, visgi savaitgalis. Sakau jei cia nieko rimto tai nesinori trukdyti su kvailais klausimais.

SVeikute smile.gif
Niu man kiausintakiai nebuvo salinami, bet po LP man mm prasidejo po 7 dienu, jei neklystu, nors laikas tikrai nebuvo joms prasideti smile.gif Ir iki mmm vis tepliodavo, ir gan stipriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2014 05 24, 12:45)
SVeikute smile.gif
Niu man kiausintakiai nebuvo salinami, bet po LP man mm prasidejo po 7 dienu, jei neklystu, nors laikas tikrai nebuvo joms prasideti smile.gif Ir iki mmm vis tepliodavo, ir gan stipriai  doh.gif

Aš pameni po ectopinio kokias tris dienikes swiesiu kraujuku patepliojo,bet negausiai,o nrm mm prasidėjo dar po sawaitikes..jei kas man tau ytartina ir nepatinka,ar skauda skambink manau gi čia tawo sweikata
Atsakyti
MEILES KIBIRKSTELE kaip gaila verysad.gif laikykis mergyt

as jau pasiskambinau i klinika ir turi data rupjucio 6d pirma konsultacija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 05 24, 12:50)
Aš pameni po ectopinio kokias tris dienikes swiesiu kraujuku patepliojo,bet negausiai,o nrm mm prasidėjo dar po sawaitikes..jei kas man tau ytartina ir nepatinka,ar skauda skambink manau gi čia tawo sweikata

Tepliojimas baigesi, jauciuosi geriau, ryte isvis gerai, bet nuo pietu vel i lova, nes labai tempti pilva pradeda. Kaimyne dave toki dirza, kur po cezario nesiojo, tai uzsidejus daug geriau, nesijaucia taip tempimo. Kaip nors pasveiksiu, o dabar su keturiom skylutem pilve teks susidraugauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 05 26, 09:52)
Tepliojimas baigesi, jauciuosi geriau, ryte isvis gerai, bet nuo pietu vel i lova, nes labai tempti pilva pradeda. Kaimyne dave toki dirza, kur po cezario nesiojo, tai uzsidejus daug geriau, nesijaucia taip tempimo. Kaip nors pasveiksiu, o dabar su keturiom skylutem pilve teks susidraugauti  4u.gif

Dziaugiuosi kad jau geriau jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saugit save mirksiukas.gif
Atsakyti
na kur merginos pabegusios? Vasara, atostogu metas? Net Embrions itartinai tuscia nieko zmoniu nera ir punktualiai priema bigsmile.gif blink.gif

pasiskusiu del keliu.. jau visai nebeimanoma vaziuto.. o dar iki rudens remontuos.. pas drauge sestadieni 120 km nulekiau per 1,5 h. o cia 130 per 3-3,5 h su sustojimu kavos ir i wc mad.gif gun_bandana.gif

as jau po IUI, 9 birzelio nuleidinesiu kraujuka, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 05 29, 08:16)
na kur merginos pabegusios? Vasara, atostogu metas? Net Embrions itartinai tuscia nieko zmoniu nera ir punktualiai priema  bigsmile.gif  blink.gif

pasiskusiu del keliu.. jau visai nebeimanoma vaziuto.. o dar iki rudens remontuos.. pas drauge sestadieni 120 km nulekiau per 1,5 h. o cia 130 per 3-3,5 h su sustojimu kavos ir i wc  mad.gif  gun_bandana.gif

as jau po IUI, 9 birzelio nuleidinesiu kraujuka, laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif

Sveikinu su PUPO thumbup.gif Ir laikom kumstukus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos

Turim ir mes su vyru sunkumu siuo klausimu. Sunku eiti i viesuma ir tai kalbeti, cia jau gal mano toks budas, taciau reikia...

Gal yra kas naudojo fairhaven (www.fairhavenhealth.com) produktus, kokie pasiekimai? Siaip ju internetiniame portale - tai yra nemazai teigiamu atsiliepimu.

Gal yra kokiu analagu?

Aciu

Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 05 29, 07:16)
na kur merginos pabegusios? Vasara, atostogu metas? Net Embrions itartinai tuscia nieko zmoniu nera ir punktualiai priema  bigsmile.gif  blink.gif

pasiskusiu del keliu.. jau visai nebeimanoma vaziuto.. o dar iki rudens remontuos.. pas drauge sestadieni 120 km nulekiau per 1,5 h. o cia 130 per 3-3,5 h su sustojimu kavos ir i wc  mad.gif  gun_bandana.gif

as jau po IUI, 9 birzelio nuleidinesiu kraujuka, laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif

mes kaip tik atostogaujam,tai prie kavos puodelio prisedau pasiziureti kaip jus cia smile.gif Grisim sekmadieni ir pirmadieni i Embrions lekiam smile.gif Novia,sveikinu PUPO ir laikom kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Mes vaziavom i rygos oro uosta tai puse bedos kelias buvo iki ziedo bent jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 05 29, 11:40)
mes kaip tik atostogaujam,tai prie kavos puodelio prisedau pasiziureti kaip jus cia  smile.gif  Grisim sekmadieni ir pirmadieni i Embrions lekiam  smile.gif  Novia,sveikinu PUPO ir laikom kumstukus  4u.gif  4u.gif  4u.gif .Mes vaziavom i rygos oro uosta tai puse bedos kelias buvo iki ziedo bent jau  g.gif

Buvo, as ir vakar ryte nuvaziavau, dar nebuvo kokiu 3 sviesaforu, griztant atsirado. Tai dabar ju ten koks 10 lotuliukas.gif

PS: cia nuo Siauliu puses, jei vaziuojat nuo Kauno, ten kelias geras kiek zinau mirksiukas.gif
Atsakyti