Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(esposa @ 2014 06 12, 14:05)
matai kaip staigiai prisisake  g.gif mums dar siule birzeli.bet mums kai netiko tai atsisakem.
o jus pirma syk ten vaziuosit  ax.gif
mes tai pirma  blush2.gif

Taip, važiuosime pirmą kartą 4u.gif
Atsakyti
Kur Novia dingusi?neramu kazko... g.gif Nejau liudnos naujienos verysad.gif Pas mus tai liudnos naujienos,neatsilo nei viena snaigute...Ko tai pradedam latviais abejoti,3 pilni IVF ir dabar snaigutes,o rezultato dar nera... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 06 13, 10:57)
Kur Novia dingusi?neramu kazko... g.gif Nejau liudnos naujienos  verysad.gif  Pas mus tai liudnos naujienos,neatsilo nei viena snaigute...Ko tai pradedam latviais abejoti,3 pilni IVF ir dabar snaigutes,o rezultato dar nera... verysad.gif

Man jau neramu fdarosi, kaip mums seksis savo snaigutes pasiimti.
Nors mes dabar neskubam, kad ir kaip noreciau. Apsilankem pas genetika, laukiam kariotipo tyrimo atsakymo. Dar noriu pasidaryti antifofolipidinio sindromo tyrimus ir homocisteino tyrima.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 06 14, 22:36)
Nors mes dabar neskubam, kad ir kaip noreciau. Apsilankem pas genetika, laukiam kariotipo tyrimo atsakymo. Dar noriu pasidaryti antifofolipidinio sindromo tyrimus ir homocisteino tyrima.

Salin blogas mintis protest.gif turi buti viskas gerai...O kada zadate jau bandyti?Mano vyras vis dar nepraranda tikejimo jais ir netgi nori taupyti pinigelius ir dar kart pas juos bandyti,nors as jau labai abejoju verysad.gif Bandysim kita savaite skambinti daktarui ziuresim ka jis dar siulis...
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 06 14, 22:36)

sveikos merginos 4u.gif

o ta homocisteino tyrima darysi lt? ar lv? kas patare ji pasidaryti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute siaurej: 15 birželio 2014 - 10:31
Sveikos, gal kas antradienį važiuosit į Latviją? Galėčiau pavežti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 06 15, 10:30)
sveikos merginos  4u.gif

o ta homocisteino tyrima darysi lt? ar lv? kas patare ji pasidaryti ?

Mes buvom pas genetika D.Serapina Kauno klinikose, tai jis tokius tyrimus liepe pasidaryti. Dabar laukiam atsakymu ir nuo ju priklausys ka toliau darysime. Jeigu nieko neras, tuomet vaziuosim i LV pasiimti snaiguciu, jaigu nepavyks su snaigutemis, tuomet taupysim Stambului. Turkai man atrodo kol kas pranasesni uz LT ir LV, bet cia tik mano nuomone paskaicius atsiliepimus. Nors musu draugai is pirmo bandymo susilaike sunaus, o po 2 metu su snaigutem susilauke antro sunaus pas Treijsa. Taigi negali zinoti, kaip kam pasiseks, tai praktiskai loterija.
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote birzelio 23 Embrions dirba ar Jonines pradeda svesti smile.gif? gal netycia kas zintote kada gyd. Vitols atostogaus?
Atsakyti
Gal zinote kur panevezyje hcg tyrimo atsakymai buna ta pacia diena? medicinapractica - atsakymas tik kita diena, nes vietoje sio tyrimo nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Blondiaa @ 2014 06 19, 21:41)
Gal zinote kur panevezyje hcg tyrimo atsakymai buna ta pacia diena? medicinapractica - atsakymas tik kita diena, nes vietoje sio tyrimo nedaro.

Centrinej IKI pirmam aukste yra Kraujo tyrimu labaratorija dirba nuo 8 iki 11val ryto ir duoda nr kur pasiskambinti vakare ir pasako atsakyma.Sekmes.Jei nepaslaptis pasakyk kaip sekesi paskui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 06 19, 20:18)
Centrinej IKI pirmam aukste yra Kraujo tyrimu labaratorija dirba nuo 8 iki 11val ryto ir duoda nr kur pasiskambinti vakare ir pasako atsakyma.Sekmes.Jei nepaslaptis pasakyk kaip sekesi paskui  4u.gif

Aciu.
dar klausimelis - o pardavinejamas Lietuvoj Utrogestan? gal žinote kur jo įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Blondiaa @ 2014 06 20, 09:31)
Aciu.
dar klausimelis - o pardavinejamas Lietuvoj Utrogestan? gal žinote kur jo įsigyti?

Kaune tai ji parduoda gintarine vaistine savanoriu pr.bet reikia vardinio recepto, tad be gydytojo vistiek neisigysite. Israso VK gyd.
Atsakyti