Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2014 10 09, 13:34)
neseki  temos
seniai siūliau Sweet Nymph vaikų, bet norinčių tik pora atsirado. Primenu, kad siuntimais neužsiimsiu. Atsiimat patys. Žiemai tvarkysiu ir perteklių išmesiu, nes trūksta vietos

Nesukvailiok, tokį egzempliorių doh.gif lauk mest. Geriau nuotrauką įmesk ir parašyk, kad būtent JO vaikus dovanoji, užsikiš dėžutė hihihi.gif
O aš nieko nenoriu, ir nieko nepirksiu. Per metrines salotas neina per kambarį pereit, per langus irgi ne kažkas matosi ax.gif
va kaip atrodo Sweet Nymph
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 09 spalio 2014 - 14:13
Gražu smile.gif Norėčiau. Jei netyčia kas kokį baltą turėtumėt irgi priglausčiau smile.gif
Atsakyti
nava nusipirkau aš amarilius du Double Dragon ir Rio Negras. Double Dragon visas sveikas svogūnas, o viduriukas išpuvęs, suruošti du žiedynai, bet juos pažeidžiau, na dzin kad nežydės, bet gal vaikus užaugins kol supus visiškai g.gif . Vienu žodžiu nupjoviau viršų ištepiau zelionka, dabar džiūsta, ryt reiks bandyt sužadint augimą, kadangi žiedų vis tiek nebus, tegu vaikus augina doh.gif

Ką darytumėt mano vietoje su nabagėliu g.gif
Atsakyti
gal kas turi atliekamu meileniu, mielai priglausciau blush2.gif
Atsakyti
Tikrai turėsiu. Bet kol meileniai su lapais tikrai tuo neužsimsiu.
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 10 09, 16:51)
nava nusipirkau aš amarilius du Double Dragon ir Rio Negras. Double Dragon visas sveikas svogūnas, o viduriukas išpuvęs, suruošti du žiedynai, bet juos pažeidžiau, na dzin kad nežydės, bet gal vaikus užaugins kol supus visiškai  g.gif . Vienu žodžiu nupjoviau viršų ištepiau zelionka, dabar džiūsta, ryt reiks bandyt sužadint augimą, kadangi žiedų vis tiek nebus, tegu vaikus augina  doh.gif

Ką darytumėt mano vietoje su nabagėliu  g.gif

Jei yra nors dalis dugnelio ir dar kokia šaknelė - sodink. Į smėliuką,jei apačia išpjaustyta
Atsakyti
QUOTE(extra* @ 2014 10 09, 18:12)
gal kas turi atliekamu meileniu, mielai priglausciau blush2.gif

Turiu raudonų Šiauliuose.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 10 09, 21:22)
Jei yra nors dalis dugnelio ir dar kokia šaknelė - sodink. Į smėliuką,jei apačia išpjaustyta

tas ir yra, kad visas dugnas sveikas, sugedę tik pats viduriukas iš viršaus kur turi augti nauji lapukai. Supuvę koki trys ir leidžiamas naujas pagautas matosi puvinio. Tai aš dabar įkišau į smėliuką dugną jo, kad leistų šaknis ir pastačiau ant saulės, kad visą dieną stovėtų. Gal nėra ten jau taip ir baisiai, puvinys išdžius. Neaišku kiek gilyn jis pažengęs, nes nėra kaip patikrinti, tik pjaunant svogūną pusiau doh.gif

O va pernai metų nuograuža ( kitaip nepavadinsi ) likę buvo truputis dugnelio visu "nuograužos" plotu ir tik trys svogūno lukštai iš pačio vidurio sveiki. Ir ka jūs manot merginos, o jis dabar rudeniop pagaliau išleido du sveikus per piršo ilgį lapus thumbup.gif

taigi su amariliais niekada nereikia nuleisti rankų, kad ir kaip jie apgailėtinai atrodo po išpjaustymo
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 10 10, 11:14)

taigi su amariliais niekada nereikia nuleisti rankų, kad ir kaip jie apgailėtinai atrodo po išpjaustymo

Man tokia slauga nepatinka užsiimti doh.gif Arba svogūnas sveikas, na neskaitant puvinio ar raudonų dėmių ant išorinio svogūno sluoksnio, arba jis keliauja į šiukšliadėžę blush2.gif . Dabar bent prieš metant žinosiu, kam tokį pasiūlyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 10 10, 13:11)
Man tokia slauga nepatinka užsiimti  doh.gif  Arba svogūnas sveikas, na neskaitant puvinio ar raudonų dėmių ant išorinio svogūno sluoksnio, arba jis keliauja į šiukšliadėžę  blush2.gif  . Dabar bent prieš metant žinosiu, kam tokį pasiūlyti  4u.gif

Na kai aš vietų turiu ir laiko su vaikais namie, tai užsiimu tokiais eksperimentais mirksiukas.gif galėsi duos.

Ermitaže mačiau yra amarilių dar nesenai užvežti matosi, nes vazonai ne visi permirkę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 10 10, 17:25)
Ermitaže mačiau yra amarilių dar nesenai užvežti matosi, nes vazonai ne visi permirkę  doh.gif

Ermitaže tie su pavadinimais tai jau antra savaitė, kaip stovi. Bet matomai jau supranta, kad per daug lieti jų nebūtina smile.gif
Jei jau žvalgomės užsakymų, tai radau dar kelis neblogus puslapius iš kur galima būtų atsisiūsti meilenių.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
Sveikos panelės, į Megos mugę galit nebėgti, nieko nėra. Viskas į Kėdainius išvežta.

Ačiū Dalelei už ankstyvą informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti