Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(ziurkytes @ 2014 10 11, 10:25)
Sveikos panelės, į Megos mugę galit nebėgti, nieko nėra. Viskas į Kėdainius išvežta.

Ačiū Dalelei už ankstyvą informaciją  mirksiukas.gif

Ir nieko mums nepalikot? Blogai... smile.gif

O aš va pasidžiaugsiu. Klausiau bos prieš keletą dienų, ką daryt su dabar įsigytu amariliu. Pasiūlėt sodint, taip ir padariau. Ir štai jau leidžia žieduką smile.gif bet mane gasdina svogūnas. Man rodos raudonligė. Nuo jos tik previcur padeda? O jei leidžia žiedą, tai su juo apipurkšt ar palaistyt?
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 10 12, 13:38)
Man rodos raudonligė. Nuo jos tik previcur padeda? O jei leidžia žiedą, tai su juo apipurkšt ar palaistyt?

pirmam puslapyje yra daug info. Vertėtų perskaityti ir palyginti su savo atveju. Kaip bebūtų nesam ekstrosensai ir nematę vaistų nepasiūlysim
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 10 11, 10:25)
Sveikos panelės, į Megos mugę galit nebėgti, nieko nėra. Viskas į Kėdainius išvežta.

I Kedainius? bigsmile.gif Gal zinot kur tiksliai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2014 10 12, 18:29)
I Kedainius?  bigsmile.gif  Gal zinot kur tiksliai?  rolleyes.gif

Na, kadangi tikrai neplanavau važiuoti į Kėdainius tai nė nepaklausiau ax.gif Matomai ten kur prekiaujama sėklomis, gumbinėmis ir svogūninėmis gėlėmis.
Atsakyti
Gal i Zalia stotele mastau.gif Reikes prabegti.
Atsakyti
nusipirkau pirma kart du svogunus smile.gif , skaitau, skaitau ir nesuprantu ... visgi kokia zeme tinka amariliams? blush2.gif bijau kad nesuputu, tai gal geriau pasodinti kaktusu zemeje g.gif ji greit isdziuna. ka patarsit mergaites ?
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2014 10 12, 21:30)
nusipirkau pirma kart du svogunus smile.gif , skaitau, skaitau ir nesuprantu ... visgi kokia zeme tinka amariliams? blush2.gif bijau kad nesuputu, tai gal geriau pasodinti kaktusu zemeje g.gif ji greit isdziuna. ka patarsit mergaites ?

Pūva ne nuo žemės, o jei būna apnikti ligų. Universali tinka, parduotuviniai ir į gryną durpę pasodinti būna - jei auga, tai auga. Žinoma, dažniau tręšti reikia prastesnėje žemėje. Šiaip daug informacijos pirmame temos puslapyje 4u.gif
Atsakyti
Asmeniškai aš darausi žemės mišinį. Dedu kompostinės žemės, žemės skirtos žydintiems augalams, truputį smėlio, pelenų ir smulkintos anglies. Būtinai į vazono dugną priberiu drenažo akmenėlių. Bet kartais, kai kokiam vienam pirktiniam meileniui pristingu žemės, pasikasu iš kurmiarausio, dar durpių iš pirktinio vazono nukrapštau, maišau kompostine žeme ir pelenų bei anglies įberiu. Bet kaktusų žemė per "liesa" meileniams. Ją vietoje smėlio galima naudoti.
Atsakyti
QUOTE(extra* @ 2014 10 09, 18:12)
gal kas turi atliekamu meileniu, mielai priglausciau blush2.gif

Tureciau, tik tikrai nepasakysiu veisles, baltas su raudonais dryziais. Foto galiu atsiusti.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 10 09, 12:34)
neseki  temos
seniai siūliau Sweet Nymph vaikų, bet norinčių tik pora atsirado. Primenu, kad siuntimais neužsiimsiu. Atsiimat patys. Žiemai tvarkysiu ir perteklių išmesiu, nes trūksta vietos

Ar dar turite vaikuciu, labai noreciau.
Atsakyti
QUOTE(jusark @ 2014 10 13, 17:47)
Ar dar turite vaikuciu, labai noreciau.

turiu dar pora, o jei užsisakiusios neatsiims- bus daugiau
toliau į AZ
dar yra Vera vaikų ir vienas Ambiance
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 13 spalio 2014 - 18:36
QUOTE(Lutpede @ 2014 10 13, 19:29)
turiu dar pora, o jei užsisakiusios neatsiims- bus  daugiau
toliau į AZ