Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(extra* @ 2014 10 13, 22:53)
kaip gaila,kad siuntimais neužsiimat

Visada galima prisitaikyt ir parsivežt. Man gaila būtų paštu ar kokiu kurjeriu siųst gėlę...
Atsakyti
Turiu nuo pavasario savarankiškai augančius Sumatra, Monte Carlo vaikus, dar galiu atskirti Vera tokį visai neblogą vaiką. Jei yra norinčių (vilniečių, ar kam pakeliui)- galiu pasikeist vaikais į veisles, kurių neturiu, maz gal turėsiu kantrybės iš vaiko pasiaugint cibulį tongue.gif
Kam įdomu - rašykit į az.
Atsakyti
Klausimas merginoms. Kaip minėjau, praėjusią savaitę įsigijau amarilio svogūną ir grįžus iškart pasodinau. Dabar leidžia žiedus. Ką daryti po to, kai nužinės? Turbūt migdyt šiemet nebereiks? g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif paskaiciau temutes pradzia kur visi patarimai, bet neauginanciam sunku suprasti...
visa vasara mano meilenis augino lapus, kaip suprantu ji db pastatyti tamsiai ir nebelaistyti???o kada atsinesti vel i sviesa?ar persodinti pries nebelaistant (persodinau po zydejimo pavasari)..Bet koks jusu patarimas man bus labai naudinfas
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 10 15, 10:32)
Sveikutes smile.gif paskaiciau temutes pradzia kur visi patarimai, bet neauginanciam sunku suprasti...
visa vasara mano meilenis augino lapus, kaip suprantu ji db pastatyti tamsiai ir nebelaistyti???o kada atsinesti vel i sviesa?ar persodinti pries nebelaistant (persodinau po zydejimo pavasari)..Bet koks jusu patarimas man bus labai naudinfas

Pagirtina, kad perskaitėt info. 4u.gif
dabar laikas migdyti, tai reiškia, kad nelaistot, pastatot į vėsesnę patalpą ar vietą Kai lapus nudžiovins nukišat kur tamsiau,jei turit kur. Po kiek laiko ( už mėn, o gal dar ilgiau) pradės atsibudinėti. Jei pasiseks - išlys žiedstiebis ir kai jis bus apie 5 cm ilgio jau galėsit pardėti lieti. Reikalui esant ir persodinti
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 10 15, 09:35)
Klausimas merginoms. Kaip minėjau, praėjusią savaitę įsigijau amarilio svogūną ir grįžus iškart pasodinau. Dabar leidžia žiedus. Ką daryti po to, kai nužinės? Turbūt migdyt šiemet nebereiks?  g.gif

Ne, reiks maitinti, kad užaugintų kuo daugiau lapų. O migdyti tik kitą rudenį. Jūs pirkote jau pamigdytą
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 10 15, 11:35)
Pagirtina, kad perskaitėt info.  4u.gif
dabar laikas migdyti, tai reiškia, kad nelaistot, pastatot į vėsesnę patalpą ar vietą Kai lapus nudžiovins nukišat kur tamsiau,jei turit kur. Po kiek laiko ( už mėn, o gal dar ilgiau) pradės atsibudinėti. Jei pasiseks - išlys žiedstiebis ir kai jis  bus apie 5 cm ilgio jau galėsit pardėti lieti. Reikalui esant ir persodinti

aciu labai smile.gif O kai numes lapus nukist kur tamsiau ir vesiau ar uzteks i spinta kambaryje uzdaryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 10 15, 13:48)
aciu labai smile.gif O kai numes lapus nukist kur tamsiau ir vesiau ar uzteks i spinta kambaryje uzdaryti? smile.gif

Kišk kur nori, kad tik būtų vėsiau ir tamsiau. kad ir į šaldytuvą. Aš spintose vietos neturiu, tai dedu ten, kur randu vietos. Tokiu laiku ir taip dienos tamsios
Atsakyti
Sveikos smile.gif uzmigdziau savo amarilius noriu isnesti I veranda tik ar nebus per vesu naktim jau minusine temperatura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2014 10 19, 13:46)
Sveikos smile.gif uzmigdziau savo amarilius noriu isnesti I veranda tik ar nebus per vesu naktim jau minusine temperatura  g.gif

Kažkur dingo mūsų Steputė. Ji paaiškintų trumpai drūtai ką daryti, o aš pasakysiu tik tiek: išnešk į tą verandą ir sužinosi kas bus. Geriau už savo asmeninę patirtį nieko nėra
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2014 10 19, 13:46)
Sveikos smile.gif uzmigdziau savo amarilius noriu isnesti I veranda tik ar nebus per vesu naktim jau minusine temperatura  g.gif

Reikėtų žiūrėti ne į temperatūrą lauke, o į verandoje esančią temperatūrą. Juk meilenius žadate joje laikyti smile.gif
O toliau reikėtų skaityti pirmąjį temos puslapį smile.gif Bet jei tingite, tai: Kad pailsėtų, meileniai 2 mėnesius laikomi 14-18 °C patalpoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 19 spalio 2014 - 20:56
Gal kokių amarilių Kaune užvežė kur nors? smile.gif
Kur dar koks taškas be Kalvarijų gatvės yra? Tame esu buvus, rasiu, pašniukštinėsiu smile.gif Važiuoju į mokymus, tai ko nepasinaudot proga smile.gif
Atsakyti