Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Temidė @ 2014 11 01, 20:55)
Aš tai nesuprantu šiais metais, kodėl mano meilenių lapai negelsta g.gif Nelieju, o lapai tik keli nugelto, o iš vidurio nauji žali nuostabūs lapukai kalasi. Ką daryt? Nupjauti lapus ir kišti vazonus su svogūnais į spintą? Ar palikti lapus ir laukti, kol nugels blush2.gif  blush2.gif

Pas mane lygiai tas pat.Krastiniu nudziovino,o visi kiti kaip salotos pavasi-salotiniai,sviesus.Kitas numetes lapus ne savaitei nepraejus iskart pumpura isleido... Istraukiau i sviesa,persodinsiu siandien.Tik ar nenunyks?Ar uzteko jam to poilsio savaitinio?
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 02, 10:47)
Tik jau jokiu būdu nepjauk  schmoll.gif . Paprastai aš migdau tuos meilenius kurie turi po 6 lapus

Nulekiau kaip vejo nupūsta skaičiuotsavo 45 vaikigalių lapų smile.gif Tris perkeliau poilsiui. ax.gif Vis mažiaiu salotinių ant palanges unsure.gif Prasta aš amariliu maitintoja,toliau nuo akių vasarą,tai blush2.gif doh.gif
Atsakyti
amarrile, nepergyvenk smile.gif Ir aš buvau prasta jų augintoja lotuliukas.gif Kokių tik trąšų jiems nepyliau, kol suradau pačias paprasčiausias. Nežinau, bet man tas dilgėlių- pienių raugas super pasiteisino. Nei aš dažnai juos tręšiau, nei ką, bet šiemet superiniai lapai išaugo. Ir dar viena taisyklė- nenupjauti žiedstiebio po žydėjimo. Ir meileniai visi "darmblais" taps smile.gif
Atsakyti
Dar palaukim ,,rauginių" žydėjimo, man kažkodėl įtartinai atrodo. Kad nebūtų panašiai, kaip tulpių tręšimas mėšlu - daug daug lapų, menkas žydėjimas ir ligos. Juk tame rauge daugiausia azoto.
Atsakyti
Gali visko būti g.gif Bet tik viską išbandęs sužinosi kas gerai, o kas ne.
Atsakyti
aūūū vera.vera atsiliepk!
Tuoj ateis užsakymas, o pati dingai kaip į vandenį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 02 lapkričio 2014 - 19:08
Jei vera.vera neatsilieps, tai mes tą gėrį svogūnais pasidalinsime cool.gif Ir aš gavau laišką iš Royal'io kad siuntinys supakuotas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 02, 22:48)
Jei vera.vera  neatsilieps, tai mes tą gėrį svogūnais pasidalinsime  cool.gif  Ir aš gavau laišką iš Royal'io kad siuntinys supakuotas  bigsmile.gif

ir aš gavau pranešimą, todėl ir ieškau užsakovės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 02 lapkričio 2014 - 22:15
O štai ir gražuolio naujoko Double Roma žiedų sulaukiau smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 02, 11:47)
Tik jau jokiu būdu nepjauk  schmoll.gif .

Dalele, tai su visais lapais kišti į tamsią spintą? blush2.gif

QUOTE(zemaiteki @ 2014 11 03, 10:56)
O štai ir gražuolio naujoko Double Roma žiedų sulaukiau smile.gif

Gražu wub.gif

Mano Papilio lapų gausybę prisiaugino ir du vaikus, žiedais net nekvepia tongue.gif
Atsakyti
Jep dar vienas raudonas amarilis pas mane lotuliukas.gif gerai kad man jie nuostabiai gražūs. Šito tik išskirtinai ryškios raudonos gyslos ( pabandysiu parodyti nuotraukoje ). Tai ir neaišku koks doh.gif tik man į raudoniukų kompaniją smile.gif

Jeigu užsakovės dings gal ir aš ką priglausiu, nuo šiol viskas geriau siųsiuosi iš e.bay bent jau svogūnai gražūs ir pagal veislę ateina biggrin.gif
Atsakyti
Ai va atsiminiau pas mane RAPIDO blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti