Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(zemaiteki @ 2014 11 03, 11:56)
O štai ir gražuolio naujoko Double Roma žiedų sulaukiau smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif tikras grožis
Atsakyti
Dalelė, parodyk savo Estelą 4u.gif
Maniškės prasiskleidė ir antrasis žiedas - nu blyn... Baltos juostelės lyg pas Estelą, bet kad spalva raudona verysad.gif
Atsakyti
Agnnyte, tai kad pas tave Estela. Pažiūrėjau šiame puslapyje tokia pat.
My Webpage

Pas mane tikrai ne Estela. Bet kažkas tamsiai bordinio g.gif . Tik svogūnas baisiai mažas, gal jėgų neturi praskleisti žiedų. Du žiedai taip ir stovi vos prasiskleidę. Tai dabar nėra dar kaip fotografuoti. Gal šiandiena daugiau prasiskleis.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 06, 10:22)
Agnnyte, tai kad pas tave Estela. Pažiūrėjau šiame puslapyje tokia pat.
My Webpage

Jei žiūrėt čia, tai nėr panašumo g.gif

O bordinė yra gražu. Pasirodyk būtinai smile.gif

Aš vakar iš darbo nuėjau į mažo miestelio gėlių parduotuvę. Kol laukiau puokštės, apžiūrėjau gėles vazoniukuose. Radau tris meilenius. Tuos "naujesnės" firmos, kur dabar Ermitaže parduoda. Ermitaže jie po 16,99 ar 15,99 Lt. O va mažoj parduotuvytėj be jokių akcijų 12 lotuliukas.gif Pažiūrėjau - visi su žiedais. Greičiausiai skleisis su Ferrari etikete. Manau, palauksiu kokią dieną dar ir nueisiu pažiūrėt, gal atitiks? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 06, 11:01)
Jei žiūrėt čia, tai nėr panašumo  g.gif

O bordinė yra gražu. Pasirodyk būtinai smile.gif

Aš vakar iš darbo nuėjau į mažo miestelio gėlių parduotuvę. Kol laukiau puokštės, apžiūrėjau gėles vazoniukuose. Radau tris meilenius. Tuos "naujesnės" firmos, kur dabar Ermitaže parduoda. Ermitaže jie po 16,99 ar 15,99 Lt. O va mažoj parduotuvytėj be jokių akcijų 12  lotuliukas.gif Pažiūrėjau - visi su žiedais. Greičiausiai skleisis su Ferrari etikete. Manau, palauksiu kokią dieną dar ir nueisiu pažiūrėt, gal atitiks?  smile.gif

Kokiam miestely, jei ne paslaptis
Atsakyti
QUOTE(extra* @ 2014 11 06, 18:12)
Kokiam miestely, jei ne paslaptis

Ne paslaptis - Jonišky.
Atsakyti
Agnnyte, aš taip pat galvojau, kad Estela turėtų būti alyvinė. Bet matomai dar kažkokia yra schmoll.gif
O mano tamsusis man patinka. Tik naturaliai tamsesnis yra. Kraujo raudonis su tamsiai bordo gyslomis. Dugnelis gelsvas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 06, 23:46)
Agnnyte, aš taip pat galvojau, kad Estela turėtų būti alyvinė. Bet matomai  dar kažkokia yra  schmoll.gif
O mano tamsusis man patinka. Tik naturaliai tamsesnis yra. Kraujo raudonis su tamsiai bordo gyslomis. Dugnelis gelsvas.

Labai gražus žiedas.
Išsprendžiau dilemą dėl tų spalvų - pas mane Estella turėjo būti. Tai šita yra tokia alyvinė/avietinė su balta juostele per žiedlapį. Nu, va tokios. Aišku, ji pas mane ne tokia...
O dėl tos, kurią tu įmetei, tai ten EstRela. Panašu, kad visiškai kitokia - va.
Bėda ta, kad neturiu nė vienos iš jų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 06, 23:46)
Agnnyte, aš taip pat galvojau, kad Estela turėtų būti alyvinė. Bet matomai  dar kažkokia yra  schmoll.gif

user posted image

Mano Rapido taip atrodo g.gif tai gal ir pas tave tokis. Žiedas nera didelis, bet ir ne iš miniukų
Atsakyti
Rapido raudonas be jokių tamsiai bordo "gyslų". Kol kas maniškiui pavadinimo nustatyti negalima, nes žiedai nėra išsiskleidę. Nustatyti tikslų pavadinimą iš tiesų yra labai sunku, nes kiekvienas žiedlapio išlinkimas, jo plotis ir žiedlapių išsidėstymas yra labai svarbūs. jau nekalbant apie spalvos tonus. Ir ne tik žiedo spalva, bet ir koto atspalvis, žiedą laikantys koteliai turi labai daug reikšmės. Tad, reikės laukti geriausiu atveju metų, kad sužinoti kas tai. Bet šį kartą, man nėra labai svarbu tas pavadinimas. Džiaugiuosi, kad jis labai tamsus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vaikas nulenkė amarilio žiedkotį su žiedu. kaip ir nenulaužė. g.gif
kokia tikimybė, kad likę žiedai dar išsiskleis? ar geriau kirpt žiedkotį ir tegul žydi vazoj? rolleyes.gif
Atsakyti
Tiesiog nėra aišku kiek tas žiedstiebis yra nulenktas. Jei maisto medžiagos gali normaliai tekėti tuo stiebu, galima jį palikti. Bet jei ne- nupjaukite.
Kauno Ermitaže yra labai gražių baltų nepilnavidurių meilenių. Dauguma jau pražydusių, stori aukšti kotai ir daug žiedų ant jų smile.gif . Pataikant ant 25 % nuolaidos visai graži kaina būna bigsmile.gif
O gal kas nori suorganizuoti užsakymą iš čia:My Webpage
Atsakyti