Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

QUOTE(tyli upė @ 2014 06 13, 12:25)
Bus bedokumentės tongue.gif

man dokumentų ir nereikia schmoll.gif
man reikia raudonos lotuliukas.gif
reiks visas turimas "raudonas" sudėjus į vieną krūvą nufotkinti g.gif
Atsakyti
Ediara, pas Jus AZ pilna 4u.gif

gal kartais turite parduoti vectis daigelį? blush2.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš kokių žiedų sulaukiau:
April Snow
user posted image
iš *MONAMI* atkeliavusi Rosebud Supreme
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 06 13, 21:15)
April Snow
iš *MONAMI* atkeliavusi Rosebud Supreme

wub.gif wub.gif wub.gif

įdomu kada vazonai išdžius po šiandieninės liūties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 06 13, 19:15)
April Snow

bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
O sakykit, April snow ziedynas panasaus dydzio kaip appleblossom rosebud ar didesnis? Labai noriu grazios, pilnavidures, bet dideliais ziedynais, kai kaimietukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 06 13, 21:32)
bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif
O sakykit, April snow ziedynas panasaus dydzio kaip appleblossom rosebud ar didesnis? Labai noriu grazios, pilnavidures, bet dideliais ziedynais, kai kaimietukiu  rolleyes.gif

maniškės mažesni ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 13, 20:21)
maniškės mažesni  ax.gif

Pagal delna neatrodo mazas ziedynas... Nes mano appleblossom rosebud tai visai mazyciai ziedynai
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 06 13, 23:16)
Pagal delna neatrodo mazas ziedynas... Nes mano appleblossom rosebud tai visai mazyciai ziedynai

na aš iš savo patirties pasakyčisu kad april snow turi daugiau privalumų nei rosebud. Nes turiu abi. Tai mintis kyla jau rosebud naikinti išvis-tiesiog bandau atsirinkti veisles jau sau topines o ne auginti tik šiaip....... April snow man krūmelis kurkas gražiau formuojasi, kompaktiškesnis. Ir žiedų bumbuliukai pagal patį krūmelį man tikrai didesni. Rosebud jinai bent jau pas mane aukštesnė ir stiebai patys stambesni - kas man jau nelabai patinka. Ir april snow kurkas daugiau formuoja žiedynų. Na bet čia gal pas mane tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 06 14, 10:52)
na aš iš savo patirties pasakyčisu kad april snow turi daugiau privalumų nei rosebud. Nes turiu abi. Tai mintis kyla jau rosebud naikinti išvis-tiesiog bandau atsirinkti veisles jau sau topines o ne auginti tik šiaip....... April snow man krūmelis kurkas gražiau formuojasi, kompaktiškesnis. Ir žiedų bumbuliukai pagal patį krūmelį man tikrai didesni. Rosebud jinai bent jau pas mane aukštesnė ir stiebai patys stambesni - kas man jau nelabai patinka. Ir april snow kurkas daugiau formuoja žiedynų. Na bet čia gal pas mane tik  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lygiai taip pat ir pas mane,todėl rosebud be gailesčio(aišku mažą plenciuką pasilikau)iškrausčiau į lauko gėlyną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 14, 11:26)
drinks_cheers.gif lygiai taip pat ir pas mane,todėl rosebud be gailesčio(aišku mažą plenciuką pasilikau)iškrausčiau į lauko gėlyną  blush2.gif

Tai ir lauko gelynus leiskite nužvelgti smile.gif ax.gif
Terasoj šiandien šyptelejau,kad neturiu bražkes,kad spalvą galečiau palyginti su savo turimom keliomis raudonomis biggrin.gif Reiks pasiieskot,nes pati dar šaldytas trintas tebevalgau ir nejaučiu poreikio skubet pitkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 14 birželio 2014 - 15:19
Sveikos.

Kiek grožybių pridėta wub.gif

Aš dabar žaviuosi nykštukėmis ax.gif

Video Blush:
user posted image

Burns Country ūgtelėjo:
user posted image
Atsakyti
Darse- kokia graži ta antroji bigsmile.gif Tokia tamsuolė wub.gif
Atsakyti