o pas mane pražydo svyrančios raudonos, siauresniais žiedlapiais, bet braškių spalvos, kaip kažkuri išsireiškėt
wau kiek žiedų gražių
o pas mane pražydo svyrančios raudonos, siauresniais žiedlapiais, bet braškių spalvos, kaip kažkuri išsireiškėt
QUOTE(Marmaledas @ 2014 06 16, 19:30)
wau kiek žiedų gražių
prašom vaizdiškai įtikinti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 16, 18:59)
be braškės, jei dabar,tik, reiks darban braškių nusinešt ( ten pas mane gėlės raudonuoja gražiai
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 16, 18:59)
Taigis,kad ir braškės įvairių atspalvių.Šiandien lyginau su žiedais
Žydi taškės,noriu su jomis padaryt ilgalaike kompaziciją,kad taip ir liktų kitiems metams.Tam inde ir pernai augo taškes,žiemojo sunkiai,bet va,jau formoj
prie šios taškės mano baltos braškės tiktų
jos nuo saulytės biski susigėdę paružavina kokį žandą, o šiaip baltos būna.
nu va mano darbo kliombas
svyranti ir nesvyranti, abi skirtingai randonos- nesvyranti gan tamsi, bet besiskleisdama ryškėja gražiai, o svyrančioji- kraujo raudonumo, neįkyriai, bet gražiai ryškiai. fotografas prastokas, tad perteikt spalvą, ir dar prie saulės ryškios nimoka
nepykit, vaizdinys ne kaip pas jumis, ale užaugs dar. per vidurį dar nežinau kokio bus, laukiu sprogstant jau

nesvyranti, vyninė
svyranti ir nesvyranti, abi skirtingai randonos- nesvyranti gan tamsi, bet besiskleisdama ryškėja gražiai, o svyrančioji- kraujo raudonumo, neįkyriai, bet gražiai ryškiai. fotografas prastokas, tad perteikt spalvą, ir dar prie saulės ryškios nimoka
nepykit, vaizdinys ne kaip pas jumis, ale užaugs dar. per vidurį dar nežinau kokio bus, laukiu sprogstant jau

nesvyranti, vyninė
QUOTE(Marmaledas @ 2014 06 16, 22:55)
nu va mano darbo kliombas
Labai jau puiki tavo kliomba
ačiū
QUOTE(Marmaledas @ 2014 06 17, 00:01)
ačiū
jūs teisi,
Kas cia per jūs, as gi dar ne senele
vaidinu mandagią
Didelis dekui uz patarimus del trasu,reiks ieskot su gelezim ir gal pasitaisys situacija