Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

QUOTE(amarrile @ 2014 06 14, 16:14)
Tai ir lauko gelynus leiskite nužvelgti  smile.gif  ax.gif
Terasoj šiandien šyptelejau,kad neturiu bražkes,kad spalvą galečiau palyginti su savo turimom keliomis raudonomis biggrin.gif Reiks pasiieskot,nes pati dar šaldytas trintas tebevalgau ir  nejaučiu poreikio skubet pitkti

nėra ten į ką žiūrėti smile.gif

mes dar irgi šaldytų daug turim,o jau ir naujas nespėjam valgyti,reiks vėl šaldyti ir uogienes virti,nors ir tų dar nuo pernai sočiai doh.gif

QUOTE(Darsė @ 2014 06 14, 16:22)
Burns Country ūgtelėjo:

wub.gif

o maniškėms jaučiu labai kirptis patinka doh.gif
kuo daugiau aptrumpinu,tuo labiau jos didėja wacko.gif
jau darosi kaip tie slibinai - nukerti vieną viršūnę,trys toj vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, gal turit kas Kaune parduot palergoniju daigeliu (idomesniu) smile.gif az
Atsakyti
user posted image milfield gemuser posted image salmon princess rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 06 15, 22:14)

Gražuolės wub.gif

O čia pora svyrančių ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=silvija72,2014 06 15,
milfield gem
salmon princess rolleyes.gif
[/quote]
Gražuolės thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2014 06 15, 22:09)
O čia pora svyrančių  ax.gif

Puikios. Jau kiek daug pumpurų sukrauta. bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu prasyt pagalbos 4u.gif gal zinot kas galetu but blogai su mano gelytem? unsure.gif Esu dar visai zalia ir nieko neismanau, tik megejiskai auginam vasarai loveliuose. Siemet pirmakart pati issidaiginau pelargonijas,bet susodinus i lovelius jos kazko nenori augti ir lapai keistai spalvom isejo? unsure.gif Grizau po 2sav atostogu,o jos beveik nepaauge doh.gif Jau net pikta darosi,atrodo is turgaus nusipirkus geriau auga,o cia pati daiginau,laisciau,mylejau ir pan,o jom kazkas netinka ir nenori augti verysad.gif
va kaip atrodo:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2014 06 16, 02:19)
Noriu prasyt pagalbos  4u.gif  gal zinot kas galetu but blogai su mano gelytem?  unsure.gif  Esu dar visai zalia ir nieko neismanau, tik megejiskai auginam vasarai loveliuose. Siemet pirmakart pati issidaiginau pelargonijas,bet susodinus i lovelius jos kazko nenori augti ir lapai keistai spalvom isejo?  unsure.gif  Grizau po 2sav atostogu,o jos beveik nepaauge  doh.gif  Jau net pikta darosi,atrodo is turgaus nusipirkus geriau auga,o cia pati daiginau,laisciau,mylejau ir pan,o jom kazkas netinka ir nenori augti  verysad.gif
va kaip atrodo:

Man panašu, kad joms trūksta geležies, nes pageltę lapeliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2014 06 16, 01:19)
Noriu prasyt pagalbos  4u.gif
Siemet pirmakart pati issidaiginau pelargonijas,bet susodinus i lovelius jos kazko nenori augti ir lapai keistai spalvom isejo?

Kartą šiltnamiuose nusipirkau tokią nukvakusią, pageltusią pelargoniją. Pirkau sąmoningai, nes žiedų spalva labai patiko, o kito tokiais pat žiedais, kokybiško daigo nebuvo. Grįžusi palaisčiau geromis Schultz trąšomis žydinčioms gėlėms ir po savaitėlės mano pelargonija sužaliavo neatpažįstamai, vėliau išleido gausybę žiedų. Bet tręšiau reguliariai, beveik kiekvieno laistymo metu.
Atsakyti
Va,jau savaitę ruošiuos parašyti,kad lenda į akis geležies trūkumas pelargonijom svyrančiom dabar . Tas,kur perkam,būna patreštos trašmis su mikroelementais,ar spec trašom pelargonijoms.Nežiūrėjau niekad,bet tikiu,kad ten geležies tikrai yra. Pati esu nusipirkus pramoninį doh.gif litrinį butelį geležies,galiu ir pasidalinti smile.gif nes laikant žiemą svyrančias pavasarį jis reikalingas.Šiemet nelabai geltonos buvo -net iki baltumo spava buna.Bet,matomai,geležies profilaktika ne pro šalį.
Na,mano minčių dėstymas,tai superinis doh.gif blush2.gif schmoll.gif Ankstyva senatvė schmoll.gif Šeprašom,už praeitį ir ateitį ,bet teisingai,rišliai parašyt ilgai pasedet reiktų.O aš biški tinginiukė ir nekantri blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 16 birželio 2014 - 10:51
As tresiu sitom:
http://rinka.lt/skel...50-1628115.html
Jose raso, kad gelezies yra. Pas viena pelargonija, kur parsiveziau apatiniai keli lapai gelsi. O ir ziedu spalva pasikeitusi, gal del to? g.gif
Kaip sakot, tresti ir toliau sitomis ar dar papildomai ir gelezies nusipirkt?
Atsakyti
tręšiu tokiais pat skaičiukais ir nieko,gal biški buvo pašviesėjusios,bet vėl viskas gerai
Aš biški prie tokių tinginių ir taupių tai gaila visokiom trąšom pinigų blush2.gif
Nori auk - nenori dvėsk blush2.gif

topsecret.gif aš turiu dvi naujokes assa.gif
Atsakyti
silvija72 grazu wub.gif

*MONAMI* tai jau prasom pasipasakot, pasirodyt kas per naujokes? ax.gif
Atsakyti