Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

pasaka koks grožis wub.gif

o dabar apie tuos žiedelius g.gif taip ir skabot po kelis nužydėjusius,nes aš jau šiemet baigiu prasikeikti doh.gif
ir kitais metais kieme nebus nei vienos šiukšlininkės schmoll.gif šluot nespėju,trinkelės baisios ir ttt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 03, 19:25)
pasaka koks grožis  wub.gif

o dabar apie tuos žiedelius  g.gif taip ir skabot po kelis nužydėjusius,nes aš jau šiemet baigiu prasikeikti  doh.gif
ir kitais metais kieme nebus nei vienos šiukšlininkės  schmoll.gif šluot nespėju,trinkelės baisios ir ttt  blush2.gif

aciuks.gif
Tai va taip ir skainioju. Nes maniškės ant skaldelės įkurdintos vasaroja, tai jei nerinkčiau būtų visiškas "pravalas", nei su šluota nei su grėbiu neišrinkčiau schmoll.gif
Prasėdžiu nemažai laiko prie jų. Taip sakant jos man pirma ir didžiausia meilė, todėl joms galiu skirti begalę laiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 03, 18:25)
pasaka koks grožis  wub.gif

o dabar apie tuos žiedelius  g.gif taip ir skabot po kelis nužydėjusius,nes aš jau šiemet baigiu prasikeikti  doh.gif
ir kitais metais kieme nebus nei vienos šiukšlininkės  schmoll.gif šluot nespėju,trinkelės baisios ir ttt  blush2.gif

Va va,tik močiutem su kiemais be trinkelių senobines pelargonijas auginti biggrin.gif mirksiukas.gif
O jei rimtai,kurios nešiukslina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 08 03, 15:42)
... ir dar šiek tiek žiedų

aciuks.gif tai Godshill (nors internete radau ružavai margesnę)

Tikros gražuolės wub.gif wub.gif wub.gif

Mano Godshill atrodo taip

user posted image
Papildyta:
Helen
user posted image

Red Pandora
user posted image

Vina
user posted image

Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2014 08 02, 00:19)
Jediara, sakykit Arctic Princess ziedai tokio dydzio kaip kaimietukiu, ar smulkesni, kaip Appleblossom rosebud? Ir as is jusu galima uzsisakyti rudeniui ar pavasariui April snow ir ta Princess?

Kol kas dar negaliu pasakyti, nes žydi tik pirmas žiedynas ax.gif Tikiuosi, kad iki rudens bus galimybė padauginti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 08 03, 19:56)
Taip sakant jos man pirma ir didžiausia meilė, todėl joms galiu skirti begalę laiko  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o man matyt tą šeimyninė krizė,nes meilė blėsta lotuliukas.gif

QUOTE(amarrile @ 2014 08 04, 07:59)

O jei rimtai,kurios nešiukslina  g.gif

tai tos kilmingos biggrin.gif bet jos tiek nežydi g.gif kaži nesuklysiu kitiems metams jų prisidauginusi g.gif
dabar lauke auga Always tai nešiūkšlina ir kitą iš senelės turiu irgi be šiūkšlių,dar Mr.Wren pameta žiedlapius,bet aš jų nerandu g.gif

QUOTE(jediara @ 2014 08 04, 10:06)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 04, 10:38)
o man matyt tą šeimyninė krizė,nes meilė blėsta  lotuliukas.gif

Negali būt unsure.gif ohmy.gif reikia tada pakurstyti šeimos židinį ar kažką ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 04, 11:38)
o man matyt tą šeimyninė krizė,nes meilė blėsta  lotuliukas.gif

biggrin.gif

Papasakokit, prašau, kokia rožiažiedė panaši į Rod Rosenknopp? Tik žiedo spalva sodresnė, vyšninė. Bandžiau užfiksuoti abi sudėjus, bet nepagaunu spalvos foto.. Žiedukas labai panašus, tik Rod Rosenknopp tokia kraujo spalvos, o ši vyšnios-trešnės g.gif Būt įdomu žinot, kas per "buratinas" biggrin.gif
Gal padėsit atpažint.. Šiaip Kaktusėlis davė kaip Ungarisk Appleblossom, bet, akivaizdu, kad ne joks ne apple doh.gif biggrin.gif HELP

Nesekas man su tom kilminguolėm.. Pirmais metais neatlaikė vyriškio didelės meilės (perliejo žiemą), per vėlai rudenį įsigijau.. antrais metais kažko visai nežydėjo, šiemet išaugo po metrą ūgio monstrai (šiųmetiniai pavasariniai ūgliukai) blink.gif blink.gif bigsmile.gif Žiedynų daug, bet tai kai kurie tokie kuklučiai, palyginus su lapija doh.gif Vyriškis grasina ištremti laukan tokias lepūnes biggrin.gif
Šiek tiek pipirų į jūsų-mūsų gražius darželius norėjau paberti.. nieks jokių trūkumų nepastebi, nepasako cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 08 04, 17:03)
Negali būt  unsure.gif  ohmy.gif  reikia tada pakurstyti šeimos židinį ar kažką ten g.gif

biggrin.gif

QUOTE(tyli upė @ 2014 08 04, 18:20)
Šiek tiek pipirų į jūsų-mūsų gražius darželius norėjau paberti.. nieks jokių trūkumų nepastebi, nepasako  cool.gif

kur čia tie pipirai?
turite aukštaūges iš pirmų pirkimų ir tiek žinių mirksiukas.gif
kuo toliau tuo mandriau pas augintojas,jau ir žemos,mažos ir žiedai dyyyyydyyyyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 04 rugpjūčio 2014 - 17:25
QUOTE(tyli upė @ 2014 08 04, 18:20)
šiemet išaugo po metrą ūgio monstrai (šiųmetiniai pavasariniai ūgliukai) blink.gif blink.gif  bigsmile.gif Žiedynų daug, bet tai kai kurie tokie kuklučiai, palyginus su lapija  doh.gif Vyriškis grasina ištremti laukan tokias lepūnes  biggrin.gif .. nieks jokių trūkumų nepastebi, nepasako  cool.gif

Matosi, kad retokai užsukat į šią temą biggrin.gif pernai daug kas rašėm, buvo nusivylusių rožiažiedėmis ir nuotraukų buvo įkelta dėl bendro ūgio ir žiedynų mažumo mirksiukas.gif tokios veislės ir jau čia nieko nepadarysi. Prieš įsigyjant reikia pasidomėti, nes dažnai būna nufotografuotas vienas žiedelis iš arti , atrodantis kaip rožytė, nors visumoje yra nago dydžio biggrin.gif
Nors šiemet jau dažnai parodomas viso augalo bendras vaizdas thumbup.gif ir paklausus, manau kiekviena pasakys ir paaiškins ko tikėtis iš vienos ar kitos veislės.
O tie dideli krūmai kuo puikiausiai auga lauke ir yra visai ne lepūnės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 08 04, 19:20)
biggrin.gif

Papasakokit, prašau, kokia rožiažiedė panaši į Rod Rosenknopp? Tik žiedo spalva sodresnė, vyšninė. Bandžiau užfiksuoti abi sudėjus, bet nepagaunu spalvos foto.. Žiedukas labai panašus, tik Rod Rosenknopp tokia kraujo spalvos, o ši  vyšnios-trešnės g.gif  Būt įdomu žinot, kas per "buratinas"  biggrin.gif
Gal padėsit atpažint.. Šiaip Kaktusėlis davė kaip Ungarisk Appleblossom, bet, akivaizdu, kad ne joks ne apple  doh.gif  biggrin.gif HELP

Štai žydi labai artima Ungarisk Appleblossom "giminaitė" - Uleborgs Universitat. Nugenėta ir nėra to milžiniško aukščio, koks buvo pernai. Žiedų galėtų būti ir daugiau, bet gal čia priežiūros kaltė. Tos "kilmingos" man labai patinka - auginu daugiau nei 50 veislių ir dar maža ax.gif Didžiulis jų privalumas tas, kad kaip ir rašė Monami - nešiukšlina aplinkos thumbup.gif ir žiedai tikrai kaip mažos rožytės.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
biggrin.gif Ui, bet visos labai gerai supratot, apie kokius aš pipirus.. vat, kad niekad akis neužkliuvo už trūkumų paminėjimų, o iš vieno žiedyno fotografijos bendro charakterio ir vaizdo nesuprasi. Visad labai daug pagyrų šioj temoj buvo.. nu, net nepatogu kažką tokio pasakyt garsiai, bet gi reikia kartais ir pipirų..
Pernai tikrai mažai skaičiau temą. O ir labai nesisekė man su jomis, nežydėjo unsure.gif Šiemet žydi, tai, galima sakyti, tik pažindinuos.. nuo trūkumų hihihi.gif

Tai dabar patarkit, įsimylėjusios gėlininkės, kaip ir kada jas genėti kitą sezoną, kad būtų "kompaktiškesnės" ? ax.gif
Ir gal kažkuri turit minčių, kas ta vyšninė rožiažiedė, panaši į rod rosenknopp, tik tamsesnė, sodresnė? mastau.gif Ačiū už mintis.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 08 04, 08:06)

Kol kas dar negaliu pasakyti, nes žydi tik pirmas žiedynas  ax.gif  Tikiuosi, kad iki rudens bus galimybė padauginti wink.gif

4u.gif Jei turesit, paskelbkit garsiai mirksiukas.gif

Monami ir dar kas turi, taip pat pasigirkit, jei rudeni ar pavasari turesit April snow. bigsmile.gif 4u.gif

Rozytes ir as apgenejau virsunes, tai nera baisiai aukstos dabar.
Atsakyti