Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

Monami, Darse, kokie grožiai wub.gif
Sutarves Annasan nuostabus žiedas wub.gif Man ji viena iš tų išrinktųjų wub.gif gražiųjų wub.gif

Ir Garbanegarbane kokia nuostabi kolekcija bigsmile.gif Ir kokia nemaža thumbup.gif

Jediaros gėlytės kaip visada išpuoselėtos thumbup.gif Žiedai kaip iš atvirukų wub.gif
Atsakyti
sveikos,
MONAMI dėka (ačiū jai 4u.gif) padidinau saviškių būrį. Nuo seniau turiu tokią
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 08 03, 14:42)

kas pasakys, kas čia per veislė g.gif. Kyla noras daug žinoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2014 08 05, 22:22)
sveikos,
MONAMI dėka (ačiū jai 4u.gif) padidinau saviškių būrį. Nuo seniau turiu tokią

kas pasakys, kas čia per veislė g.gif. Kyla noras daug žinoti biggrin.gif

gal pepermint twist
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 08 05, 18:16)
O čia mažutėlis mano cv. Bontrosai
user posted image

Nuostabios gėlytės wub.gif o jau bontrosai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(smina @ 2014 08 05, 21:35)
Ir Garbanegarbane kokia nuostabi kolekcija bigsmile.gif 
Ir kokia nemaža thumbup.gif

4u.gif ačiū už jos papildymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 05, 22:34)
gal pepermint twist

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif turi panašumo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, toks klausimėlis iškilo. Iš kur siunčiatės naujas rūšis pelargonijų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SimoLuka @ 2014 08 06, 08:48)
Sveikutės, toks klausimėlis iškilo. Iš kur siunčiatės naujas rūšis pelargonijų?  4u.gif

tai,kad pas musiskes visko yra,siustis sudetinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 08 06, 10:54)
tai,kad pas musiskes visko  yra,siustis sudetinga mirksiukas.gif

Aš tikiu ir žinau, kad turite visos visko smile.gif. Bet kažkada prieš tai neturėjot. Ir žiūriu vis naujienų atsiranda karts nuo karto tai ir klausiu, iš kur tas naujienas gaunat 4u.gif
Atsakyti
Monami, Darse -nuostabūs žiedai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(smina @ 2014 08 05, 22:35)

Jediaros gėlytės kaip visada išpuoselėtos thumbup.gif Žiedai kaip iš atvirukų  wub.gif

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2014 08 05, 19:16)

Madam Saleron negali žydėti, jei jau pražydo, reiškia "susportavo" ax.gif

Pagaliau išspręstas rebusas - negaliu "išprievartauti" Madam Saleron, kad žydėtų doh.gif , o čia taip ir turi būti. Nors Monami augaliukas ne visai panašus į maniškį ax.gif Ačiū, Darse 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 08 06, 12:54)
Pagaliau išspręstas rebusas - negaliu "išprievartauti" Madam Saleron, kad žydėtų  doh.gif , o čia taip ir turi būti. Nors Monami augaliukas ne visai panašus į maniškį  ax.gif Ačiū, Darse  4u.gif

drinks_cheers.gif maniškio tik krašteeliai balti ir jau vakar išnagrinėjau,kad ne madam pas mane,nors google meta visokių foto mirksiukas.gif
bet pas rusaites radau,kad ir madam žydi kartais g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 06, 13:57)
drinks_cheers.gif maniškio tik krašteeliai balti ir jau vakar išnagrinėjau,kad ne madam pas mane,nors google meta visokių foto  mirksiukas.gif
bet pas rusaites radau,kad ir madam žydi kartais  g.gif

Na gal kada sulauksiu žiedų biggrin.gif O Tavo tikrai labiau panaši į Leamington ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 08 06, 13:00)
Na gal kada sulauksiu žiedų  biggrin.gif O Tavo tikrai labiau panaši į  Leamington  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

jūs čia stipriai ištobulėjusios palergonijų auginime. Aš tai tik mėgėja. Bet va turiu klausimus ir galvoju čia paklausti:

- ar galima palergonija dauginti šakele? Pvz nusiskyniau ir pamerkiau- išaugins šaknis ar vis tik geriau į vazoną kišti iškart?

- jei susodinsiu kelių skirtingų rūšių ir spalvų palergonijas į vieną vazoną jos "nesusimakaluos" smile.gif Atsiprašau jei juokingas klausimas, bet pvz jei kokia balta su raudona augs, tai gal paskui su laiku vien rožinės bus? ax.gif
Atsakyti