Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

QUOTE(tute28 @ 2014 08 05, 00:52)
4u.gif Jei turesit, paskelbkit garsiai  mirksiukas.gif
Monami ir dar kas turi, taip pat pasigirkit, jei rudeni ar pavasari turesit April snow.  bigsmile.gif  4u.gif

Rozytes ir as apgenejau virsunes, tai nera baisiai aukstos dabar.

Turėsiu ir aš kada nors April Snow, dabar jau išleidusios šakneles, reikės žemėn kišti greitu laiku.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 08 05, 00:52)
Monami ir dar kas turi, taip pat pasigirkit, jei rudeni ar pavasari turesit April snow.  bigsmile.gif  4u.gif

April Snow dabar turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 08 04, 22:52)

ir as turiu a
Atsakyti
nagi greit sąrašus ant stalo kas ką turit bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos,kurios dar tvarkingai rikiuojat pelargonijas,padėkit 4u.gif
Bergpalais - mėto žiedlapius ar ne?kažkaip neužfiksavau,bet lygne g.gif (darau sąrašus eisiu tiksliau apžiūrinėt- vykdau atranką blush2.gif )
ir Always ir Droning Ingrid - priskiriamos kompaktinėm ar 'kilmingiau' g.gif

Astersita,jūsų Juliane mėto žiedlapius ar ne blush2.gif lyg ir ne g.gif
Atsakyti
Dvigubas Edwards Embers
user posted image
*
Patricia Andrea,pirmametė,bet daug žydėjo wub.gif
user posted image
*
Madame Saleron,labai pasiteisino tarp lobelijų,nuotrauka senoka,dabar daug žydi Madam
user posted image
*
čia šiaip-prieš terasos dažymą palypėjo žemyn
user posted image
*
gal kuri turite Nevesta /Nimismies
user posted image
aš turiu vieną neatpažintą ir labai panaši susirodė?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 08 04, 22:24)
April Snow dabar turiu  ax.gif

O siunciat? Dabar per karscius bijau, neatlaikys, delto ir noriu rudeni ar pavasari.

Monami, super grozis bigsmile.gif wub.gif

O Pink sybil siukslina? Nes turiu svyrancia rozine, ziedeliai kaip pink sybil, bet pirkau nebuvo pav, tai nnezinau ar ji ten ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 05 rugpjūčio 2014 - 11:02
QUOTE(tute28 @ 2014 08 05, 12:00)
Monami, super grozis  bigsmile.gif  wub.gif

O Pink sybil siukslina? Nes turiu svyrancia rozine, ziedeliai kaip pink sybil, bet pirkau nebuvo pav, tai nnezinau ar ji ten ar ne g.gif

4u.gif mirksiukas.gif

tikrai šiukšlina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 05, 11:16)
Dvigubas Edwards Embers
Patricia Andrea,pirmametė,bet daug žydėjo  wub.gif
Madame Saleron,labai pasiteisino tarp lobelijų,nuotrauka senoka,dabar daug žydi Madam

thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 05, 10:07)
Astersita,jūsų Juliane mėto žiedlapius ar ne blush2.gif lyg ir ne  g.gif

Mėto, kas mane žiauriai nervina doh.gif
MONAMI nuostabi terasa mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(tyli upė @ 2014 08 04, 18:20)
biggrin.gif

Papasakokit, prašau, kokia rožiažiedė panaši į Rod Rosenknopp? Tik žiedo spalva sodresnė, vyšninė. Bandžiau užfiksuoti abi sudėjus, bet nepagaunu spalvos foto.. Žiedukas labai panašus, tik Rod Rosenknopp tokia kraujo spalvos, o ši  vyšnios-trešnės g.gif  Būt įdomu žinot, kas per "buratinas"  biggrin.gif
Gal padėsit atpažint.. Šiaip Kaktusėlis davė kaip Ungarisk Appleblossom, bet, akivaizdu, kad ne joks ne apple  doh.gif  biggrin.gif HELP

Nesekas man su tom kilminguolėm.. Pirmais metais neatlaikė vyriškio didelės meilės (perliejo žiemą), per vėlai rudenį įsigijau.. antrais metais  kažko visai nežydėjo, šiemet išaugo po metrą ūgio monstrai (šiųmetiniai pavasariniai ūgliukai) blink.gif blink.gif  bigsmile.gif Žiedynų daug, bet tai kai kurie tokie kuklučiai, palyginus su lapija  doh.gif Vyriškis grasina ištremti laukan tokias lepūnes  biggrin.gif
Šiek tiek pipirų į jūsų-mūsų gražius darželius norėjau paberti.. nieks jokių trūkumų nepastebi, nepasako  cool.gif

Dėl Ungarisk Appleblossom- tai jei pagooglintumėt, pamatytumėt, kad ji ir yra "kraujo" spalvos, taigi, viskas su jūsiške gerai. Tik nepaguosiu, bent pas mane ji beviltiška, krūmas didžiulis, buvau gražiai išgenėjus, išsišakojo, bet piktybiškai nežydėjo, pražydo gal tik prieš savaitę doh.gif Vienareikšmiškai, jos atsisakysiu tikrai.

O dėl kitų kilmingųjų- tai kai kurios iš jų pačios gražiai formuojasi, su kitom reikia padirbėti, leisti augalui subręsti, va tada tikras grožis ir pasimato.

Aš vis dar bandau susigyventi su Appleblossom Rosebud, man jos žiedai pasakiško grožio, bet va krūmo kol kas nepavyko dailaus užauginti, gal kitamet...
user posted image

O čia mažutėlis mano cv. Bontrosai
user posted image

Marbacka Tulpan
user posted image

Just Jip, mini
user posted image

Ir gražuolė Sutarves Annasan
user posted image

Monami, taviškės kaip visada puikios, ypač gražus tas vyriškis, Edward'as wub.gif Ir turiu nuvilti, Madam Saleron negali žydėti, jei jau pražydo, reiškia "susportavo" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 08 05, 18:16)
Ir turiu nuvilti, Madam Saleron negali žydėti, jei jau pražydo, reiškia "susportavo" ax.gif

taviškės wub.gif
ką turi laisvo ax.gif
g.gif o aš pas ruses kažkur užskaičiau,kad kartais žydi ružavai g.gif
tada reik ieškot kito pavadinimo biggrin.gif
o kaip čia google paieškoj g.gif
maniškė dabar atrodo taip
user posted image
*
user posted image

greičiausiai maniškė bus Leamington,kažkaip nuo pradžių prilipo tas pavadinimas,bet pasilikau prie madam biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 05 rugpjūčio 2014 - 20:19