Sveikos
QUOTE(tyli upė @ 2014 08 04, 18:20)
Papasakokit, prašau, kokia rožiažiedė panaši į Rod Rosenknopp? Tik žiedo spalva sodresnė, vyšninė. Bandžiau užfiksuoti abi sudėjus, bet nepagaunu spalvos foto.. Žiedukas labai panašus, tik Rod Rosenknopp tokia kraujo spalvos, o ši vyšnios-trešnės

Būt įdomu žinot, kas per "buratinas"
Gal padėsit atpažint.. Šiaip Kaktusėlis davė kaip Ungarisk Appleblossom, bet, akivaizdu, kad ne joks ne apple

HELP
Nesekas man su tom kilminguolėm.. Pirmais metais neatlaikė vyriškio didelės meilės (perliejo žiemą), per vėlai rudenį įsigijau.. antrais metais kažko visai nežydėjo, šiemet išaugo po metrą ūgio monstrai (šiųmetiniai pavasariniai ūgliukai)

Žiedynų daug, bet tai kai kurie tokie kuklučiai, palyginus su lapija

Vyriškis grasina ištremti laukan tokias lepūnes
Šiek tiek pipirų į jūsų-mūsų gražius darželius norėjau paberti.. nieks jokių trūkumų nepastebi, nepasako
Dėl Ungarisk Appleblossom- tai jei pagooglintumėt, pamatytumėt, kad ji ir yra "kraujo" spalvos, taigi, viskas su jūsiške gerai. Tik nepaguosiu, bent pas mane ji beviltiška, krūmas didžiulis, buvau gražiai išgenėjus, išsišakojo, bet piktybiškai nežydėjo, pražydo gal tik prieš savaitę

Vienareikšmiškai, jos atsisakysiu tikrai.
O dėl kitų kilmingųjų- tai kai kurios iš jų pačios gražiai formuojasi, su kitom reikia padirbėti, leisti augalui subręsti, va tada tikras grožis ir pasimato.
Aš vis dar bandau susigyventi su Appleblossom Rosebud, man jos žiedai pasakiško grožio, bet va krūmo kol kas nepavyko dailaus užauginti, gal kitamet...
O čia mažutėlis mano cv. Bontrosai
Marbacka Tulpan
Just Jip, mini
Ir gražuolė Sutarves Annasan
Monami, taviškės kaip visada puikios, ypač gražus tas vyriškis, Edward'as

Ir turiu nuvilti, Madam Saleron negali žydėti, jei jau pražydo, reiškia "susportavo"