Sveikos, sioje istorijoje mane labiausiai neramintu, kodel mano zmogui mano poreikiai visai nera svarbus, ignoruojami? Pazadama, bet nesilaikoma? Man tai atrodytu kaip vienas is pozymiu, kad nemyli, ar nepakankamai myli. Manau, mylintis vyras isiklausytu i savo moters nora, nuosirdu nora, naturalu mylincios moters nora daugiau laiko pabuti kartu, tik dviese, galu gale, paivairinti, pakeisti veikla... Mylinciam vyrui butu labai svarbu padaryti mane laiminga, todel jis ieskotu ir rastu kompromisa...
Kalbekites daugiau ...
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 25, 19:45)
O kodėl lyginat važinėjimą pas mamą su narkotikais ar alkoholizmu
Atleiskite, bet visai jau čia ne į temą varote 
Teksto suvokimas, prisimenat mokykloje per lietuvių kalbos pamokas būdavo tokia užduotis? Tai va, nebereikalo ji buvo, reikėjo pasimokyti labiau. Astabil va suprato mane
QUOTE(Siaip111 @ 2014 05 26, 08:33)
Teksto suvokimas, prisimenat mokykloje per lietuvių kalbos pamokas būdavo tokia užduotis? Tai va, nebereikalo ji buvo, reikėjo pasimokyti labiau. Astabil va suprato mane 
Jūs nebėkite prie viso teksto iš karto, pirmiausia jums pakaktų įsisąmoninti atskiras sąvokas, tada tik eiti prie palyginimų
QUOTE(Pelagija @ 2014 05 26, 00:06)
Sveikos, sioje istorijoje mane labiausiai neramintu, kodel mano zmogui mano poreikiai visai nera svarbus, ignoruojami? Pazadama, bet nesilaikoma? Man tai atrodytu kaip vienas is pozymiu, kad nemyli, ar nepakankamai myli. Manau, mylintis vyras isiklausytu i savo moters nora, nuosirdu nora, naturalu mylincios moters nora daugiau laiko pabuti kartu, tik dviese, galu gale, paivairinti, pakeisti veikla... Mylinciam vyrui butu labai svarbu padaryti mane laiminga, todel jis ieskotu ir rastu kompromisa...
Kalbekites daugiau ...
Kalbekites daugiau ...
labai pritariu jūsų mintims. Negalima gyvenant su žmogum taip įgnoruoti jo pageidavimų. Čia merginai pabumbėjus, pažadama ir čia pat užmirštama. Toks vaizdas, kad vaikinas labai jau tvirtas dėl savo pozicijų, visiškai atsipūtęs ir įsijaukinęs. Mol, kur ta merga bėgs - pakiauksės ir užsičiaups... Gal jis ir nėra blogas žmogus, bet greičiausiai užmigęs ant laurų.
Autorės vietoje nežiūrėčiau labai priešiškai į tuos jaunuolio tėvus, nes, įtariu, jei ne jie, būtų kažkoks kitoks pakaitalas - Romka, Staska, hobbi koks ar pan... Matyt, jūs ne tie žmonės kuriems vat ramu, gera, sėdisi dviese (nesakau, kad tai reikia daryti nuolat, bet jei dviese net 1 savaitgalio neištempia, tai...). Gal tiesiog ne jūsų žmogus? Kaip pati jaučiat?
O ką tie tėvai, nu jiems tai fainai - vaikai jų nesibodi, bendrauja, prie ūkio padeda, daržus paravi. Jiems tai fun...
Bet aplamai tai vyrukas ka-koks susenęs prieš laiką... Tokio amžiaus sėdėti tėvus apsikabinus vietoj to, kad visą savaitgalį su mergaite
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 05 25, 12:51)
o tai gal jo mama tikrai nepajegia pati darzo apsiravet? na, kad ir kraujo spaudimas ir pan.? Darzas zinokit laukt negali, jei laiku nebus apravetas, paskui tu dziungliu niekas neiveiks. O del senatves ir "mirimu", tai senatvej, jei jau zmones nepajegia patys namais pasirupinti, tai i butus kraustosi.
Tai tas pats ir su daržu, jei nepajėgia patys ravėti daržo, tai to daržo tiesiog nesodina ir tiek. O ne pasodina ir maždaug kažkas privalo jį ravėti.
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 05 25, 12:51)
OManyciau, kad reiketu siulyti savaitgaliui konkrecias pramogas, iskylas ar pan., o ne "davai nevaziuojam niekur" ar "gal cia ka nors sugalvosim veikt".
QUOTE(Hmmm... @ 2014 05 23, 10:08)
Galbūt ji tiesiog ne ta moteris, su kuria net ir nieko neveikti yra geriau, nei pas tėvus ant sofos pagulėt.
Galima su tuo susitaikyti arba galima ieškoti to, kuriam būsi svarbiausia (kas irgi gali būti tiek pliusas, tiek ir minusas, priklausomai nuo situacijos).
QUOTE(Hmmm... @ 2014 05 23, 12:28)
P.S.: Aš esu įsitikinusi, kad temos autorės vaikinas, sutikęs merginą, dėl kurios norėtų stengtis ir kurios jis norėtų siekti, greitai susitvarkytų ir su mamos verkšlenimais, ir su proporcingu laiko paskirstymu visoms suinteresuotoms šalims.
QUOTE(Hmmm... @ 2014 05 23, 13:15)
Ar kas liepia su tais vyrais gyvent? Nenori, nepatinka - susirenki daiktus (arba surenki jo, priklausomai nuo situacijos) ir keliauji žalesnių pievų ieškot. Galbūt surasi tą, kuriam tu rūpėsi labiau, nei mama, draugai, kompas, futbolas. Gal jei ne labiau, tai bent jau panašiai tiek pat labai.
Nu bet ne, paverki draugėm ant peties, apšiki anytai ant galvos ir pasijauti teisi. Aš nekalta. Aplinka kalta. Lyg ta anyta savo sūnelį prie marčios radiatoriaus prirakino ir rakto neatiduoda.
Man susidarė vaizdas, kad autorė verkšlena , prieškaištauja, reikalauja, bando organizuoti įdomų laisvalaikį savo vaikinui, bet jam to visiškai nereikia, jis to nenori.
Autore - baikit prašyti ar reikalauti praleisti daugiau laikko su savimi. Tai tas pas, kas prašyti ir reikalauti save mylėti. Mylėk mane, nes kitaip tau bus blogai
Padėti (galbūt) gali toks sprendimo būdas. Nustokite zysti ir prašinėti. Nustokite lydėti saviškį pas tėvus. Savaitgaliams susiraskite veiklos sau, pageidautina - ne vienatvėje. Eikite į klubus, į kiną, šokite, tikitės su draugais, nakvokite pas drauges
QUOTE(Soled @ 2014 05 28, 01:06)
O kodėl būtinai mergina kalta? Ką nėra vyrų lepšių - mamyčiukų, kuriems buvimas su mamyte yra virš visa ko?

Yra. Ar kas verčia su jais šeimą kurt? Nu ne. Bet jei patinka galvą į sieną daužyt, tai kam skųstis tada? Nu pasiimi tokį, kuris ne lepšis ir gyveni laimingai.
Ale ne. Pasiimi tą, kuriam nusispjaut, ir paskui verki, kokia jo mama kalė
P.S.: Ar maža istorijų, kai didžiausias liurbis, susiradęs kitą moterį, staiga vyru patampa. Arba kai didžiausias "vedybos - nesąmonė, aš niekada nesiženysiu" teorijos gerbėjas, vos išsiskyręs, susiranda tą, su kuria tuokiasi nė pusmečiui nepraėjus. Arba tas, kuriam vaikų tai jau tikrai nereikia, vėliau susiranda tą, kuri jau su vaikais ir laimingai gyvena beigi bendrus vaikus veda. Tas pats žmogus, kiti santykiai, kitas elgesys. Kam laikytis įsikibus, jei santykiai netenkina. Ir sau, ir kitam meškos paslaugą darai...
QUOTE(flight @ 2014 05 28, 00:55)
Padėti (galbūt) gali toks sprendimo būdas. Nustokite zysti ir prašinėti. Nustokite lydėti saviškį pas tėvus. Savaitgaliams susiraskite veiklos sau, pageidautina - ne vienatvėje. Eikite į klubus, į kiną, šokite, tikitės su draugais, nakvokite pas drauges
šioje situacijoje manau geriausias sprendimo būdas
QUOTE(flight @ 2014 05 28, 00:55)
tobulas patarimas. gyventi reikia savo gyvenimą, kiek įmanoma, niekas jo neturi temdyti. kito nepkeisi, kol jis pats nenorės keistis, o įsitvert ir verkšlent, kad elgiasi ne taip, kaip norisi tikrai neverta.
pažįstu ir aš vieną mamyčiuką. kai vedė jau buvo mamyčiukas, atsivedė žmoną gyvent pas mamą, tai mama ją engė nuo ryto iki vakaro, o sūnus nesikišdavo arba liepdavo žmonai nesivelt į konfliktus. po kelių metų žmona su vaikais išėjo, pasakė, kad arba einam visi gyvent atskirai, arba skiriamės. nusipirko butą, ir ėmė gyvent atskirai. bet vos kas, mamyčiukas iškart pas mamą. ir kuo toliau, tuo labiau. šiai dienai nelabai aišku ar jis su žmona, ar su mama, nes kartais užsuka pas žmoną
Gerai,kad vaikinas myli savo seima, tevus...Juos lanko
Bet tokio lankymo butu jau per daug, jei jums tik savaitgaliai laisvi ispuola tai pilnai tikiu kad norisi pabuti kartu, dviese
Siaip atsisakyciau kartu vaziuoti, jei taip nori tegul vaziuoja vienas, ir tikeciausi kad jis susiprastu, kad mazai bunam kartu, gal tada skirtu daugiau demesio
Siaip atsisakyciau kartu vaziuoti, jei taip nori tegul vaziuoja vienas, ir tikeciausi kad jis susiprastu, kad mazai bunam kartu, gal tada skirtu daugiau demesio