Įkraunama...
Įkraunama...

Suaugęs vyras ar mažas berniukas?

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 23, 14:12)
Tiesos tame daug, bet ribos kažkokios turi būti. Kaip galima tada pasakyti: ką mes su tavimi veiksime? O ką jau su tėvais taip veikiama? g.gif
Papildyta:

Iš esmės, 23 metai dar yra labai nedaug, daug šansų, kad jis keisis, bet reikia protingos merginos šalia, kuri mokėtų pakeisti į savo pusę, savo naudai.

Man atrodo,kad kaip tik,kvailos merginos stengiasi suaugusi vyra ''pakeisti i savo puse,savo naudai'',protingos zino,kad tai daryti beprasmiska...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 05 23, 10:29)
O jei Jūsų vaikinas to nedaro, tai ne mama kalta. Problema santykiuose. Ją ir reikia spręst.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 05 23, 14:23)
Kai jaunas vaikinas/vyras, kuriam tik 23, užuot laisvalaikį leidęs su draugais, su mergina, vietoj to, kad keliautų, savaitgaliais didmiesty eitų į renginius, plėstų pažinčių ratą, nuo pirmadienio planuoja su mama telefonu, kaip grįš į gimtąjį miestelį visam savaitgaliui kotletukų valgyt, tai nėra normalu.
Jei taip kartą į mėnesį - viskas o.k., bet kai kiekvieną savaitgalį - tai siaubas  blink.gif

drinks_cheers.gif kad ir dažniau, tiesiog nenusistačius skaičiaus mėnesiui.

autore, o tai ir pati kiekvieną savaitgalį deriniesi prie draugo ir važiuojat kartu? kodėl nelieki Vilniuje viena?
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2014 05 23, 15:45)
Man atrodo,kad kaip tik,kvailos merginos stengiasi suaugusi vyra ''pakeisti i savo puse,savo naudai'',protingos zino,kad tai daryti beprasmiska...

Kiek bandėte pakeisti 23 metų jaunuolių, kad taip teigiate? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 23, 15:21)
Kiek bandėte pakeisti 23 metų jaunuolių, kad taip teigiate? bigsmile.gif

Nebandziau ir nebandyciau,o kam? ieskojau ir radau toki,kuris patinka koks yra:-) kiekvienam savo,tas man netinkamas kitai gali atrodyti idealus..Aukleti vaika mamos,o ne zmonos pareiga.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 05 23, 16:11)
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif kad ir dažniau, tiesiog nenusistačius skaičiaus mėnesiui.

autore, o tai ir pati kiekvieną savaitgalį deriniesi prie draugo ir važiuojat kartu? kodėl nelieki Vilniuje viena?

Buna, kad lieku kas antrą/trečią kartą, nes man atsibosta tie važinėjimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2014 05 23, 17:35)
Nebandziau ir nebandyciau,o kam? ieskojau ir radau toki,kuris patinka koks yra:-) kiekvienam savo,tas man netinkamas kitai gali atrodyti idealus..Aukleti vaika mamos,o ne zmonos pareiga.

Tai jūs ne apie pareigas kalbėkite dabar. Jūs sakėte, kad negalima pakeisti, o nei vieno pasirodo nebandėte. O kas jei galima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 24, 20:28)
Tai jūs ne apie pareigas kalbėkite dabar. Jūs sakėte, kad negalima pakeisti, o nei vieno pasirodo nebandėte. O kas jei galima? biggrin.gif

Negalima... žmonės keičiasi nebent, jei patys to nori... nesvarbu ar 23 ar 33, ar 63 metai... Didžiausia moters klaida kokia tik gali būti susirasti vyrą ir daryti iš jo projektą biggrin.gif Taip ir gyvena su alkoholikais, narkomanais, tinginiais ir pan. su begaliniu tikėjimu, kad pakeis... Reikia ieškoti tokio, kuris tinka ir patinka, ir su kurio trūkumais gali susitaikyti, o ne užsiimti keitimu.
Atsakyti
Turiu patirties. Jei labai užspausi dėl mamos lankymo, klausymo, tai vaikinas labai kankinsis ir šeimoje vistiek nebus ramybės ir santaikos. Geresniu atveju jis stengsis įtikti abiem pusėm ir plėšysis tarp savo šeimos ir gimtosios šeimos.
Aš guodžiausi tuo, kad tai nėra taip blogai kaip alkoholizmas, paleistuvavimas, lošimas kazino ar pan. Buvo labai sunkių momentų, pvz vaikas tik gimęs, o būtinai reikia padėti mamai ravėti daržus. Ir aš viena. Buvo sunku. Dar blogiau, kai ji pasens ir pradės ištisai 'mirti' ir tai tęsis daugybę metų.
Jo nepakeisi. Arba susitaikyk su tuo kaip su blogu oru ir nesikankink arba ieškok kito varianto - gali būti, kad jis bus geresnis, gali būti bus dar blogesnis.
Atsakyti
O as daugiau suprantu situacija ne taip, kad sunelis mamos pasiilges, negali be jos isbut, o tiesiog ten, kur dabar gyvena jam neidomu. Rutina. Nera kas veikt. O grizt i gimta miesta kaip ir pramoga gaunasi. O jei dar mama koiu skaniu kotletu iskepa ir paciam net indu nereikia issiplaut, tai visai super. O cia mergina siulo vel sedet namie, vel patiem gamintis, vel bliudai, namu tvarkymas ar ta pati nusibodus kavine.
Manyciau, kad reiketu siulyti savaitgaliui konkrecias pramogas, iskylas ar pan., o ne "davai nevaziuojam niekur" ar "gal cia ka nors sugalvosim veikt".

Pranaite,
o tai gal jo mama tikrai nepajegia pati darzo apsiravet? na, kad ir kraujo spaudimas ir pan.? Darzas zinokit laukt negali, jei laiku nebus apravetas, paskui tu dziungliu niekas neiveiks. O del senatves ir "mirimu", tai senatvej, jei jau zmones nepajegia patys namais pasirupinti, tai i butus kraustosi.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 05 24, 22:40)
Negalima... žmonės keičiasi nebent, jei patys to nori... nesvarbu ar 23 ar 33, ar 63 metai... Didžiausia moters klaida kokia tik gali būti susirasti vyrą ir daryti iš jo projektą  biggrin.gif Taip ir gyvena su alkoholikais, narkomanais, tinginiais ir pan. su begaliniu tikėjimu, kad pakeis... Reikia ieškoti tokio, kuris tinka ir patinka, ir su kurio trūkumais gali susitaikyti, o ne užsiimti keitimu.

O kodėl lyginat važinėjimą pas mamą su narkotikais ar alkoholizmu doh.gif Atleiskite, bet visai jau čia ne į temą varote cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 25, 19:45)
O kodėl lyginat važinėjimą pas mamą su narkotikais ar alkoholizmu doh.gif Atleiskite, bet visai jau čia ne į temą varote cool.gif

Dar ir kaip i tema.Gyvendamos su alkoholikais ar narkomanais moterys juos keicia,o jie zinoma nepasikeicia,apie tai ir kalbama,ar verta vargti ir paciai kenteti.Jei gryztant prie autores problemos,ji turi susitaikyti su jo budu,arba nutraukti santykius.Galima ieskoti kompromiso kalbantis,bet jei niekas nesikeicia,sprendima reikia priimti paciai.Tai tik mano nuomone zinoma.
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2014 05 25, 21:27)
Dar ir kaip i tema.Gyvendamos su alkoholikais ar narkomanais moterys juos keicia,o jie zinoma nepasikeicia,apie tai ir kalbama,ar verta vargti ir paciai kenteti.Jei gryztant prie autores problemos,ji turi susitaikyti su jo budu,arba nutraukti santykius.Galima ieskoti kompromiso kalbantis,bet jei niekas nesikeicia,sprendima reikia priimti paciai.Tai tik mano nuomone zinoma.

O aš vistiek laikausi pozicijos, kad mama, gimtieji namai visiškai netolygu narkotikams biggrin.gif ir dar pas 23 metų vaikį. Kas ten žino, gal ta mama dar ir pinigų pakiša, gal tik mergina to nežino cool.gif Tai ir lekia vaikis. Ir nebūtinai jis lakstys po to, kai gims jos nuosavas vaikas. Visaip būna.
Aš žinau atvejį, kur pas tėvus iki 32 metų gyveno, viską dirbo, padėjo, o kai jau vedė, tai varu varyti reikėjo žmonai, kad aplankytų tėvus. Nepasiilgo nė kiek, žmonai pasakė, kad jau ilgai atgyvenau, atbuvau, dabar jaunesni broliai viską tegu padeda, tiek atbūna kiek aš.
Nemaukite visų žmonių ant vieno kurpaliaus, žmogus per gyvenimą gali tiek pasikeisti, kad pats savęs neatpažins. Žinoma, gali ir nepasikeisti. Bet juk nėra ko paklausti. Jei žmogų myli, tai taikaisi, nes nežinia kokį kitą pamilsi. Ir kodėl tie gąsdinimai, kad viena su vaiku sėdės? Tai irgi važiuos pas močiutę tada ir gal dar močiutė tupinies apie anūką, o jauni tėvukai kitame kambaryje užsidarę duosis biggrin.gif
Atsakyti