QUOTE(astabil @ 2014 05 25, 21:27)
Dar ir kaip i tema.Gyvendamos su alkoholikais ar narkomanais moterys juos keicia,o jie zinoma nepasikeicia,apie tai ir kalbama,ar verta vargti ir paciai kenteti.Jei gryztant prie autores problemos,ji turi susitaikyti su jo budu,arba nutraukti santykius.Galima ieskoti kompromiso kalbantis,bet jei niekas nesikeicia,sprendima reikia priimti paciai.Tai tik mano nuomone zinoma.
O aš vistiek laikausi pozicijos, kad mama, gimtieji namai visiškai netolygu narkotikams

ir dar pas 23 metų vaikį. Kas ten žino, gal ta mama dar ir pinigų pakiša, gal tik mergina to nežino

Tai ir lekia vaikis. Ir nebūtinai jis lakstys po to, kai gims jos nuosavas vaikas. Visaip būna.
Aš žinau atvejį, kur pas tėvus iki 32 metų gyveno, viską dirbo, padėjo, o kai jau vedė, tai varu varyti reikėjo žmonai, kad aplankytų tėvus. Nepasiilgo nė kiek, žmonai pasakė, kad jau ilgai atgyvenau, atbuvau, dabar jaunesni broliai viską tegu padeda, tiek atbūna kiek aš.
Nemaukite visų žmonių ant vieno kurpaliaus, žmogus per gyvenimą gali tiek pasikeisti, kad pats savęs neatpažins. Žinoma, gali ir nepasikeisti. Bet juk nėra ko paklausti. Jei žmogų myli, tai taikaisi, nes nežinia kokį kitą pamilsi. Ir kodėl tie gąsdinimai, kad viena su vaiku sėdės? Tai irgi važiuos pas močiutę tada ir gal dar močiutė tupinies apie anūką, o jauni tėvukai kitame kambaryje užsidarę duosis