QUOTE(Aimeja @ 2014 05 23, 11:48)
Tai būtent, tavo vyras tik paskambina. Normalu čia. O jei jis kiekvieną savaitgalį važiuotų pas tėvus, va taip va , kiekvieną, būtų puiku tau?
Aš bandysiu atspėti, bet autorės vyro skambučiai mamai ar mamos jam, autorei kelia baimę todėl, kad realiai per juos yra aptariama, prašoma, ,,verkiama'' , kad savaitgalį sūnus grįžtų. Todėl jinai juos ir sureikšmina. Tavo atveju vyras pakalba ir tiek.
Aš bandysiu atspėti, bet autorės vyro skambučiai mamai ar mamos jam, autorei kelia baimę todėl, kad realiai per juos yra aptariama, prašoma, ,,verkiama'' , kad savaitgalį sūnus grįžtų. Todėl jinai juos ir sureikšmina. Tavo atveju vyras pakalba ir tiek.
Ne, nu tai apie ką aš ir kalbu - ne mama kalta, ne skambučiai, ne savaitgaliniai važinėjimai (mes vienu tarpu irgi labai dažnai važiuodavom pas vyro tėtį savaitgaliais, bet aš dėl to verkt reikalo nemačiau). Problema yra tame, kad tavo antra pusė nenori su tavim laiko leist, tame, kad jis verčiau renkasi pagulėjimą ant sofos pas tėvus, negu pagulėjimą ant sofos su tavim, tame, kad jis negirdi ir nenori girdėti apie tavo poreikius. Man asmeniškai išvada pasidarytų labai greitai ir vienareikšmiškai. Kitos gi tokiuose santykiuose metų metais gyvena ir vaikus gimdo. Tai ko verkt? Ką pasirenki, tą turi. Ir vyro mama čia tikrai ne prie ko.
P.S.: Aš esu įsitikinusi, kad temos autorės vaikinas, sutikęs merginą, dėl kurios norėtų stengtis ir kurios jis norėtų siekti, greitai susitvarkytų ir su mamos verkšlenimais, ir su proporcingu laiko paskirstymu visoms suinteresuotoms šalims. IMHO.
Lygiai taip pat manau, kad tai - ne vienintelė sritis, kurioje autorės interesus jos brangusis ignoruoja. Tada, kai jam patogu.
Papildyta:
QUOTE(Melo_mane @ 2014 05 23, 12:23)
bet kai dėl prisirišimo prie mamos nebelieka laiko pabūti kartu ir galimybės turėti kažkokių santykių tai man atrodo per daug. Nežinau, ar galima tikėtis, kad po vestuvių tas prisirišimas nuo mamos persimes prie manęs, o ir merginų patirtis byloja ką kitą. 
Jei jis dabar mieliau laiką su mama leidžia, nei su jumis, tai tikėtina, kad ir toliau taip bus. Ir ne mama dėl to kalta.