Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(tiutass @ 2014 05 29, 15:32)
tai papurksk kokio dezinfekcinio ka turi

tai purkšt purškiu, bet jis dar labiau džiovina ir dar labiau skauda doh.gif
nebus čia koks sepsis man tikiuosi lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Virginp kokie tau pleistrai alergizavo?

ir kam traukė skysčius, kada jau juos traukė? ar tik kai prisirinko, ar kai tempa užkilo, ar sukietėjo ar dar kas? išprotėsiu iki rydienos doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Manau tiesiog reikia siek tiek maziau stresuot.. mirksiukas.gif esat po operacijos ir normalu, kad jauciate tempima, patinima, juk dar ne daug laiko praejo..
manau reikia daugiau pagulyneti..ir gal skausmai aprims, o ir patinimai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 05 29, 20:18)
Sveikos,

Manau tiesiog reikia siek tiek maziau stresuot..  mirksiukas.gif  esat po operacijos ir normalu, kad jauciate tempima, patinima, juk dar ne daug laiko praejo..
manau reikia daugiau pagulyneti..ir gal skausmai aprims, o ir patinimai...  4u.gif

ale iš kur tos žaizdos doh.gif jau taip degina, kad aš nebegaliu blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif prasimušė man skystis lauk 59.gif tikiuosi visas išbėgs ir daugiau nebesikaups smile.gif nes vakar galvojau nusprogsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 30, 11:36)
Labas rytas 4u.gif  prasimušė man skystis lauk  59.gif tikiuosi visas išbėgs ir daugiau nebesikaups smile.gif nes vakar galvojau nusprogsiu  unsure.gif

Rytas...

Jergau koks da skystis??? Pas mane nieko panašaus nėr ... Buvau pas gydytoja.. Pasidziaugiu.. Viskas lux . Tik jis man paminėjo, kad moterys skausmui nuslugus pradeda daugiau judet, o to reiktų vengt, t.y nepersistengt, nes būtent tada ir patinsta pilvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 05 30, 10:46)
Rytas...

Jergau koks da skystis??? Pas mane nieko panašaus nėr ... Buvau pas gydytoja.. Pasidziaugiu.. Viskas lux . Tik jis man paminėjo, kad moterys skausmui nuslugus pradeda daugiau judet, o to reiktų vengt, t.y nepersistengt, nes būtent tada ir patinsta pilvas smile.gif

toks kurį man išpunktavo unsure.gif aš kaip visada nualpau, įstatė dreną vėl, sakė riebaliukai kažkokie išeit turi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 30, 13:06)
toks kurį man išpunktavo  unsure.gif  aš kaip visada nualpau, įstatė dreną vėl, sakė riebaliukai kažkokie išeit turi  blink.gif

tai tu dabar su drenu? vadinasi per anksti buvo isimti
o as katik persitveriau tai nuo bambos iki rando ta vieta labai patinus ir visiskai tos vietos nejauciu g.gif ,virs bambos pakieteje,gal taip turi but.siaip nei paraude niekur kaip ir viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 30, 13:32)
tai tu dabar su drenu? vadinasi per anksti buvo isimti
o as katik persitveriau tai nuo bambos iki rando ta vieta labai patinus ir visiskai tos vietos nejauciu g.gif ,virs bambos pakieteje,gal taip turi but.siaip nei paraude niekur kaip ir viskas ok smile.gif

aš klausiau sakė, kad jei ir būtų savaitę laikę, nieko tas nekeistų, jei organizmas toks yra vadinas toks yra, susikaupė skysčiai žiūrėk tik po 2 sav tai juk nelaikys tų drenų 2 sav rolleyes.gif
žodžiu viskas normaliai, įdėjo dreną, kad nereiktų paskui traukt wink.gif nes vis gi savaitgalis, nors sutarė mano gydytojas, kad rytoj ir sekmadienį mane prižiūrės tam skyriuje budintys gydytojai, davė jų numerius smile.gif antibus pratęsė.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 30, 14:49)
aš klausiau sakė, kad jei ir būtų savaitę laikę, nieko tas nekeistų, jei organizmas toks yra vadinas toks yra, susikaupė skysčiai žiūrėk tik po 2 sav tai juk nelaikys tų drenų 2 sav  rolleyes.gif
žodžiu viskas normaliai, įdėjo dreną, kad nereiktų paskui traukt wink.gif nes vis gi savaitgalis, nors sutarė mano gydytojas, kad rytoj ir sekmadienį mane prižiūrės tam skyriuje budintys gydytojai, davė jų numerius smile.gif antibus pratęsė.

nu ir viskas bus gerai pamatysi smile.gif
kol dar sugysim visako mum cia nutik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 30, 13:56)
nu ir viskas bus gerai pamatysi smile.gif
kol dar sugysim visako mum cia nutik doh.gif

baisu tik kad jau toj vietoj randas nebus gražus turbūt sad.gif nes skylutė nemaža pasidarė sad.gif
prisižaidžiau aš su tuo balium savaitgalį, per anxti buvo dar tokiam dalyvaut stipriai unsure.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Man jau menuo praejo, jauciuosi puikiai ir viskas patinka. laukiu kol paskutiniai sasiukai nukris.

Del randu man drauge patare pasidometi apie Šlamuti. Šlamučio aliejus ar kaip. tad nuvykusi pas savo daktara pasirodyti uzklausiau apie ji. tai sake poveikio nelabai zino, ar geriau nei silikoninis tepalas randams gydyti, bet sake jei nori bandyti tai galima tepti blogiau nebus. Tai eisiu i kvapu namus pasiklausti ar padetu mano randams smile.gif

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 27, 16:58)
Ir nuo kada pradėjot miegoti bet korseto? mane jis naktį užkniso  doh.gif

man sake, tik nenusiimk korseto anksciau. 2men. po OP tik leido. smile.gif
Atsakyti