Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Agne T. @ 2014 05 30, 14:44)
Sveikos  4u.gif

Man jau menuo praejo, jauciuosi puikiai ir viskas patinka. laukiu kol paskutiniai sasiukai nukris.

Del randu man drauge patare pasidometi apie Šlamuti. Šlamučio aliejus ar kaip. tad nuvykusi pas savo daktara pasirodyti uzklausiau apie ji. tai sake poveikio nelabai zino, ar geriau nei silikoninis tepalas randams gydyti, bet sake jei nori bandyti tai galima tepti blogiau nebus. Tai eisiu i kvapu namus pasiklausti ar padetu mano randams smile.gif
man sake, tik nenusiimk korseto anksciau. 2men. po OP tik leido. smile.gif

man irgi taip sakė biggrin.gif bet galvoju, gal bent miegot ankščiau be jų pradėjot biggrin.gif

ir ar jums užteko vieno dydžio korseto? g.gif man dar liko vienas pamažinimas, bet jeigu tokiais tempais reikės mažint ,tai man reiks antro mažesnio unsure.gif ties šonkauliais tai viršuj ok viskas, bet pilvuką vis stipriau ir stipriau noris paveržt g.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_perfect_woman: 31 gegužės 2014 - 09:23
Hello 4u.gif nu mano organizmas tikrai nenormalus doh.gif nuvariau ryte į ligoninę, pro dreną vos keli lašai išbėgę, ištraukė, nematė prasmės laikyt, praėjo 3 val žiūriu vėl kaupias blink.gif ok būtų gydytojo nuomonė bloga ar pan, bet šiandien buvau pas kitą unsure.gif žodžiu turiu organizmą ir teks jaučiu važinėt man punktuoti tą skystį kas kart unsure.gif ko labiausiai bijojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 30, 15:50)
man irgi taip sakė  biggrin.gif  bet galvoju, gal bent miegot ankščiau be jų pradėjot  biggrin.gif

ir ar jums užteko vieno dydžio korseto? g.gif  man dar liko vienas pamažinimas, bet jeigu tokiais tempais reikės mažint ,tai man reiks antro mažesnio  unsure.gif  ties šonkauliais tai viršuj ok viskas, bet pilvuką vis stipriau ir stipriau noris paveržt  g.gif

Man manau pilnai uzteks sio dydzio. as susimazinu tik per susegima ties klyneliu. ax.gif

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 31, 10:24)
Hello 4u.gif  nu mano organizmas tikrai nenormalus  doh.gif  nuvariau ryte į ligoninę, pro dreną vos keli lašai išbėgę, ištraukė, nematė prasmės laikyt, praėjo 3 val žiūriu vėl kaupias  blink.gif  ok būtų gydytojo nuomonė bloga ar pan, bet šiandien buvau pas kitą  unsure.gif žodžiu turiu organizmą ir teks jaučiu važinėt man punktuoti tą skystį kas kart  unsure.gif  ko labiausiai bijojau  verysad.gif

O anksciau turejote su skyscio kaupimo problema? na koju tinimu, ar kaip vandens daugiau pageri istinsi po nakties ar kazko pan.?

As niekada nesiskusdavau jokiais skysciu kaupimais, tai man jokiu problemu nera. O man per drenus nemazai pabego. Ypac kaip po OP dare masaziukus, tai tada net akivaizdziai matesi kaip skysciai i drenus bega.

O masaziukus rekomenduoja tau ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 05 31, 10:42)
Man manau pilnai uzteks sio dydzio. as susimazinu tik per susegima ties klyneliu.  ax.gif
O anksciau turejote su skyscio kaupimo problema? na koju tinimu, ar kaip vandens daugiau pageri istinsi po nakties ar kazko pan.?

As niekada nesiskusdavau jokiais skysciu kaupimais, tai man jokiu problemu nera. O man per drenus nemazai pabego. Ypac kaip po OP dare masaziukus, tai tada net akivaizdziai matesi kaip skysciai i drenus bega.

O masaziukus rekomenduoja tau ar kaip?

man ntai vis norisi paveršt biggrin.gif pas mane abiejuose šonuose mažinasi dar per du dydžius g.gif

na nėštume tai tindavau g.gif aš iš vis susiejau, kad turėtų mmmm ateiti gal tas įtakoja g.gif aš jau nebežinau, bet jei vėl punktuos ir vėl aš numirisu unsure.gif

apie masažus nieko nesakė, aš vis sakau paklausiu, bet per tas visas baimes ir alpimus aš pamirštu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 31 gegužės 2014 - 10:52
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 31, 11:51)
man ntai vis norisi paveršt  biggrin.gif  pas mane abiejuose šonuose mažinasi dar per du dydžius  g.gif

na nėštume tai tindavau  g.gif  aš iš vis susiejau, kad turėtų mmmm ateiti gal tas įtakoja  g.gif  aš jau nebežinau, bet jei vėl punktuos ir vėl aš numirisu  unsure.gif

apie masažus nieko nesakė, aš vis sakau paklausiu, bet per tas visas baimes ir alpimus aš pamirštu  rolleyes.gif

Uzsirasyk ant delno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 05 31, 11:12)
Uzsirasyk ant delno biggrin.gif

aš iš to kabineto tokia šlapia išeinu, kad manau ant to delno nieko nebeliks lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Bandomasis tu kai labai bijai tau kaip tycia taip darosi:-(
Na as pirmadieni vaziuosiu siulu traukt zesiu ka man pasakys
Va dar turiu beda,gal po operacinis stresas,bet jau savaite veluoja menstruacijos g.gif. Ir labai esu pikta:-(
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 31, 11:50)
Sveikutes 4u.gif
Bandomasis tu kai labai bijai tau kaip tycia taip darosi:-(
Na as pirmadieni vaziuosiu siulu traukt zesiu ka man pasakys
Va dar turiu beda,gal po operacinis stresas,bet jau savaite veluoja menstruacijos g.gif. Ir labai esu pikta:-(

Tai va kaip tycia :-D man jei siandien mmmmmm neateis as irgi nusisausiu :-D
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 31, 14:36)
Tai va kaip tycia :-D  man jei siandien mmmmmm neateis as irgi nusisausiu :-D

O man nenusimato kolkas jokio panasumo doh.gif
Nebezinau ka cia ir daryt:-)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 05 31, 18:09)
O man nenusimato kolkas jokio panasumo doh.gif
Nebezinau ka cia ir daryt:-)

***** man irgi g.gif gal čia normalu g.gif kažin ar dar kam taip buvo g.gif nes visada kaip laikrodukas būdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 01, 09:29)
Labas rytas 4u.gif
***** man irgi  g.gif  gal čia normalu  g.gif  kažin ar dar kam taip buvo  g.gif nes visada kaip laikrodukas būdavo  unsure.gif

Man gal 2 dienas suvelavo. smile.gif

As noriu paklausti ypac tu kurios daresi dvigubas OP, kada i vonia galima lysti?
(daktaro paklausiau kada i ezera ir kitus telkinius galesiu lyst, o del vonios nepaklausiau) smile.gif

Jus rasote del tu vidiniu siulu, kurie landzioja ir randa kraipo. kaip jie atrodo ir pan.
Ka daryti kad jie neislystu smile.gif
Atsakyti