Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Bjaurastis @ 2014 05 28, 14:29)
Man atrodo kad laaabai net normalu, nusipraust nejuokas... T.y tau gal atrodo juokas, bet organizmui ne smile.gif daugiau judi... Greiciau... Isotempia viskas... Pilvas manau tikrai dar istynes... Ir nuo maisto pust gali smile.gif

tas putimas ne nuo maisto daugiau toks kaip verzimas.matyt per daug pajudejau g.gif
na nieko viskas susitvarkys
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 05 28, 13:02)
As tai matau jame ir privalumu: edi maziau- daug netelpa smile.gif)) dieta vasarai

Na reiks ir man busi fotkinat kaip persiryshiu...

Kaip tankiai persiryshat?

Ir ar vaikshtot pas kinezeterapruta- masazista koki?

Gal galit koki rekomenduot?
As einu pas viena moterishke, bet noreciau dar su kuo palygint

aš ir šiaip daug nevalgau po operacijos, man toks jausmas, kad skrandį užsiuvo, netelpa biggrin.gif
niekur nevaikštau, nes bijau leist prisiliest kam nors biggrin.gif

mano pilvo apačia irgi kažkokia papūsta g.gif g.gif o gal tik man taip atrodo nežinau unsure.gif
Atsakyti
kas dėl apimčių tai ties liemeniu pas mane kiek buvo cm tiek yra, tik vat bent jau oda nekaba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 28, 08:40)
Na o mano mazyliui 8 smile.gif
Papildyta:

Korseta reikia nešioti diena nakti menesi laiko
Papildyta:

ne visos tikrai as stora smile.gif ,bet turbut vienintelia cia tokia biggrin.gif
Papildyta:

o ka tu nori pasalinti? pilvuka tik?
Papildyta:
eisiu neuzilo pirma karta po dusu thumbup.gif
tai pabandysiu nufotkinti savo randa,bamba smile.gif
pakomentuosit tikiuosi mirksiukas.gif

As noriu ir pilva ir krutine iskart. Kaip manai gerai bus?
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 05 28, 18:01)
As noriu ir pilva ir krutine iskart. Kaip manai gerai bus?

dauguma cia merginu dari dvigubas op,man asmeniskai tai vien pilvo sunku,o jei dar ir krutine iskart tai nezinau kaip jausciausi,bet juk kiaiekvienam savo,gal tau bus gerai.
Pas ka zadi operuoti? smile.gif
Atsakyti
Mergaites kodel vienom naujas bambas formuoja o kaikam perkelia savaja?? g.gif
Nuo ko tai priklauso ir kaip geriau??
Atsakyti
tai kur visos mergaites dinge g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 28, 17:46)
Mergaites kodel vienom naujas bambas formuoja o kaikam perkelia savaja?? g.gif
Nuo ko tai priklauso ir kaip geriau??

Gal vieni moka jas isimt ir perdet, o kiti nesiterlioja ir padaro naujas biggrin.gif pas mane pvz tas vidus pats tai tikrai mano, nes susukimas matosi toks pats koks buvo, nemanau, kad identiskai atkartojo smile.gif
Papildyta:
***** as pirma savaite ant tiek gerai jauciausi, kad antra savaite kazkoks kosmaras ne kitaip ;(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 28 gegužės 2014 - 19:22
QUOTE(bandomasis2006 @ 201a4 05 28, 20:31)
Gal vieni moka jas isimt ir perdet, o kiti nesiterlioja ir padaro naujas biggrin.gif pas mane pvz tas vidus pats tai tikrai mano, nes susukimas matosi toks pats koks buvo, nemanau, kad identiskai atkartojo smile.gif
Papildyta:
***** as pirma savaite ant tiek gerai jauciausi, kad antra savaite kazkoks kosmaras ne kitaip ;(

Nu zinok man sendien irgi nekas g.gif ,ant tiek pilva plesia,kad sakes doh.gif .ir man prasidejo antra savaite
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 28, 19:35)
Nu zinok man sendien irgi nekas g.gif ,ant tiek pilva plesia,kad sakes doh.gif .ir man prasidejo antra savaite

bet kaip keista, aš pirmą sav laksčiau kaip ant sparnų, o dabar net atsitiest neina normaliai doh.gif po šonkauliais kur skrandis atrodo išplėš tuoj viską, prie rando tie raudonumai irgi nežinia kada praeis, o juos taip degina doh.gif dar tas invalidiškumas pribaigs mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 28, 20:38)
bet kaip keista, aš pirmą sav laksčiau kaip ant sparnų, o dabar net atsitiest neina normaliai  doh.gif po šonkauliais kur skrandis atrodo išplėš tuoj viską, prie rando tie raudonumai irgi nežinia kada praeis, o juos taip degina  doh.gif dar tas invalidiškumas pribaigs mane  doh.gif

Man tai ties bamba plesia,ir as laksciau judejau gerai.
Ei o galmes persilakstem,persitempem? g.gif
Raudonumu tai nera pas mane kolkas.
Tikekimes.kad praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
aš įmesiu foto kas pas mane darosi, gal galit užmest akį, ar kam taip buvo g.gif taip ryškiai foto nesimato, bet gyvai ten kaip nudeginta oda doh.gif

ar čia jau rimtai tuos siūlus atmetinėja, ar pasitvirtino įtarimai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 28 gegužės 2014 - 21:27