QUOTE(Rita1 @ 2014 06 01, 13:26)
Sveikos, man labai nemazai siulu vidiniu islindo. Ir siandien dar du aptikau belendancius. Viena pavyko paciai su pincetu istraukti, kiti prisikabine stipriai, tai vaziuoju vis kad daktariukas istraukti. Sake toks jau mano organizmas, bando kaip rakstis juos isstumti.
OMG

QUOTE(Rita1 @ 2014 06 01, 14:13)
Tai savo noru ir niekas nerakineja zaizdos. Bet jei jau lenda pro virsu vidiniai siulai, juos reikia istraukti, nes jie neleidzia zaizdai gyti. Gyd sake jei patraukus lengvai traukiasi, galima paciai issitraukti, jei ne- nuvaziuoju ir man su skalpeliuku nupjauna mazgeli ir istraukia. Tu virsutiniu siulu tai aisku niekas nekliudo, bet mes kalbam apie apie lendancius vidinius 

O siaube, skaitant jau silpna darosi

QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 01, 15:06)
Apmirus man ta vieta ... Jausmas ne iš maloniuju:) bet esu įsitikinusi kad taip turi būti ... Todėl visai nekreipiu i tai dėmesio .. Ateis laikas ir galėsiu maloniai pasikasyt as ta bamba
) ne bėda.
Dėl formavimu... As isivaizduoju kad jei reikia daug iš virshaus šalinti paprasčiau skyle odoje padaryti, nei kilnot ją pirmyn atgal
) o gal jei nebutu isvarzos paliktu sava... Velniai žino ... Man nauja tinka... Galejo iš vis nepalikt freakas būčiau ... Cirke galėčiau uždarbiauti 

Dėl formavimu... As isivaizduoju kad jei reikia daug iš virshaus šalinti paprasčiau skyle odoje padaryti, nei kilnot ją pirmyn atgal

Pas mane buvo bamboj isvarza ir salia, tai jei neklystu tikrai mano bamba persiuvo, arba taip gerai susuko, kad nepastebiu skirtumo