Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 02, 15:40)
aš žiūriu dar tą dermatix, jis tipo silikonas, bet žiūriu kol šašai tept negalima, ai gal pradžioj tept tuo contractubex  g.gif  pas mane skylė tik vienoj vietoj aš ja apeičiau  g.gif
Papildyta:
kelo cote smile.gif  man rodos čia pigiau

geras tikrai pigiau bet cia siustis reikia as nesu bandzius ir beje pas mane tai jis netoks visai g.gif
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 02, 16:45)
man ryškiai kažkas negerai, ***** nuėjau išsimaudžiau, išlipau iš vonios ir vėl akyse tik žalia, juoda, bet susitvardžiau nenugriūt  doh.gif  aš nesuprantu kas čia gali būt g.gif  gal reik eit kraują pasidaryt, gal ko nors trūksta, nu niekad taip nebuvo  unsure.gif

o tu stebek temperatura kokia ryta kokia vakare?
Papildyta:
QUOTE(Agne T. @ 2014 06 02, 15:56)
lotuliukas.gif
man dermatix rekomendavo daktaras.

o kokia jo kaina? ir kiek ml
o man arba ta arba ta
Papildyta:
QUOTE(zuzii @ 2014 06 02, 17:07)
Sveikos pleksnytes wub.gif

Siaip man tai labiau pasiteusino metiform pleistrai,  reikia pirkti pari didziaysia,  susikarpai ir tada jau modeliuoji ant to didziulio musu rando.  Ji nesiot galima iki savaites,  taip,  kad tikrai geras jis,  nes pagrindaa yra silikonas.  Teptaliyjai yra daugiay skirti maziems randeliama ir atviroms vietoms,  nes gi nusitrina i  drabuzius...

Naudot pradet,  kai nukrenta visi sasiukai,  anksciau tikrai nereikia. 

O siulu lindimas tikrai neprognozuojamas,  kada ir kam,  bet va man po pirmos op niekas nelindo,  o po korekcijos abiejuose sonose labiausiai matomose vietose,  tai labai randas issiplete tose vuetose

sveika zuzzi,velnias man ir atrodo,kad tas pleistras patogiau,bet man sake tipo tokiam randui jis mazai veiksmingas ir naudojamas daugiau ant kietesnio pagrindo,jauciu savaite desiu pleistra savaite tepalu tepsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 06 02, 15:53)
na bet pilvo randas tikrai nera baisus smile.gif papurski uzklijuoji ir vsio  ax.gif  bet gal del streso ir seip organizmui "sokas"

Pas mane rande skylute yra nu kokio gero puse cm, bet as i ja stengiuos neziuret. Cia kazkas kito bus, dariau valgyt ir vel sirdis tabaluotis pradejo, oro trukt pradejo, atsigulu nieko drinks_cheers.gif

Zuzzi sveika, o tuos pleistrus nusiimi kaip parasyta karta paroj, ar laikai savaite nenuimant g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 02 birželio 2014 - 18:37
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 02, 19:33)
Pas mane rande skylute yra nu kokio gero puse cm,  bet as i ja stengiuos neziuret. Cia kazkas kito bus, dariau valgyt ir vel sirdis tabaluotis pradejo, oro trukt pradejo, atsigulu nieko drinks_cheers.gif
Zuzzi sveika, o tuos pleistrus nusiimi kaip parasyta karta paroj,  ar laikai savaite nenuimant g.gif

bandomasis tu stresuoji todel tau ir oro truksta ir sirdute pasitabaluoja,nepergyvenk uzsitrauks ta zaizdele,purksk oxykortu
ar tau dar kaupiasi tie skysciai?

Papildyta:
QUOTE(tiutass @ 2014 06 02, 19:41)
bandomasis tu stresuoji todel tau ir oro truksta ir sirdute pasitabaluoja,nepergyvenk uzsitrauks ta zaizdele,purksk oxykortu

o pleistrai apie savaite veiksmingi kai maudaisi gali nusiplesti ir vel ta pati klijuoti,mano vyras juos keicia kazdien jam nelabai jie laikosi,tik jam ant veido,gal paprakaituoja todel g.gif
o man ziauriai niezti visur norisi draskyti ta randa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 02, 18:43)

Papildyta:

o pleistrai apie savaite veiksmingi kai maudaisi gali nusiplesti ir vel ta pati klijuoti,mano vyras juos keicia kazdien jam nelabai jie laikosi,tik jam ant veido,gal paprakaituoja todel g.gif
o man ziauriai niezti visur norisi draskyti ta randa smile.gif

Kaupiasi dar, vis dar bega per ten unsure.gif gal tas skysciu begimas itakoja man as jau nebezinau doh.gif man taip yra buve paskutiniais nestumo menesiais unsure.gif bet tada buvo preklampsija unsure.gif

Ten ibstrukcijoj parasyta, kad karta per para reik nulupt ji ir vel klijuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 02, 20:14)
Kaupiasi dar, vis dar bega per ten unsure.gif  gal tas skysciu begimas itakoja man as jau nebezinau  doh.gif man taip yra buve paskutiniais nestumo menesiais unsure.gif  bet tada buvo preklampsija unsure.gif

Ten ibstrukcijoj parasyta, kad karta per para reik nulupt ji ir vel klijuot g.gif

tu nebesinervuok lai issibega tie skysciai ir viskas susitvarkis,juk vidiniai audiniai dar nesugije,jei butu labai blogai guldytu i ligonine ir ziuretu kas ten,svarbu temp nera smile.gif ,jei namie esi vadinasi taip buna ir tik reikia laiko mirksiukas.gif
o pleistru nezinau kazdien tikrai man atrodo nereikia keis as kai galesiu klijuot laikysiu tiek kiek jie patys laikysis smile.gif
o man cia vienai taip niezti ta randa as nebegaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 02, 19:24)
tu nebesinervuok lai issibega tie skysciai ir viskas susitvarkis,juk vidiniai audiniai dar nesugije,jei butu labai blogai guldytu i ligonine ir ziuretu kas ten,svarbu temp nera smile.gif ,jei namie esi vadinasi taip buna ir tik reikia laiko mirksiukas.gif
o pleistru nezinau kazdien tikrai man atrodo nereikia keis as kai galesiu klijuot laikysiu tiek kiek jie patys laikysis smile.gif
o man cia vienai taip niezti ta randa as nebegaliu doh.gif

As atrodo rami, bet matyt organizmas viduj stresuoja, vis gi ne juokas tie skysciai, gali liudnai baigtis neprisiziurint unsure.gif

Man irgi ziauriai niezti biggrin.gif pastoviai per korseta patrinu biski tada dar labiau niezti :-D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 02 birželio 2014 - 19:48
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 02, 20:45)
As atrodo rami, bet matyt organizmas viduj stresuoja, vis gi ne juokas tie skysciai, gali liudnai baigtis neprisiziurint unsure.gif

Man irgi ziauriai niezti biggrin.gif pastoviai per korseta patrinu biski tada dar labiau niezti :-D

nu ir as taip pat draskausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 02, 20:01)
nu ir as taip pat draskausi lotuliukas.gif

O kai maudais be korseto, ne baisu rolleyes.gif man pirma sav kazkaip taip drasu buvo, o dabar kai tu skysciu renkasi, tai atsitupus maudausi, sunkiai laikosi pilvas kazkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 02, 18:17)

o kokia jo kaina? ir kiek ml
o man arba ta arba ta

15 ml. apie 130 lt. yra ir mazesnio kiekio
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 02, 15:26)
Kelo- cote as toki naudosiu,tik tiek kad jis bral brangus ir tik 15g
Bet kol tau dar zaizdu atviresniu yra tai tepti negalima
Papildyta:

o pleistras mepiform yra daugiau skirtas ant kietesnio pagrindo o ne minkstu audiniu smile.gif

Laba visoms 4u.gif
Yra kelo-cote ir didesniu, be to labiau apsimoka, as pati asmeniskai siunciausi is JAV po 20g ax.gif
http://www.grozioaka...dams-gydyti.htm
O Mepiform naudoju, kai isvykstu ilgesniam laikui is namu (komandiruotems), labai patogu, nes nereikia terliotis kasdiena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 02, 19:33)
Pas mane rande skylute yra nu kokio gero puse cm,  bet as i ja stengiuos neziuret. Cia kazkas kito bus, dariau valgyt ir vel sirdis tabaluotis pradejo, oro trukt pradejo, atsigulu nieko drinks_cheers.gif
Zuzzi sveika, o tuos pleistrus nusiimi kaip parasyta karta paroj,  ar laikai savaite nenuimant g.gif

As tuos pleistrus Mepiform islaikau iki 5 dienu, nes nuo kasdieniu maudyniu jis vistiek pasidaro nebe toks prilipes ir pasiraukslejes...
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 02, 21:21)
O kai maudais be korseto, ne baisu rolleyes.gif  man pirma sav kazkaip taip drasu buvo, o dabar kai tu skysciu renkasi, tai atsitupus maudausi,  sunkiai laikosi pilvas kazkaip unsure.gif

As be maudausi,man viskas ok tik lb niezti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2014 06 02, 22:31)
Laba visoms  4u.gif
Yra kelo-cote ir didesniu, be to labiau apsimoka, as pati asmeniskai siunciausi is JAV po 20g  ax.gif
http://www.grozioaka...dams-gydyti.htm
O Mepiform naudoju, kai isvykstu ilgesniam laikui is namu (komandiruotems), labai patogu, nes nereikia terliotis kasdiena  mirksiukas.gif
Papildyta:
As tuos pleistrus Mepiform islaikau iki 5 dienu, nes nuo kasdieniu maudyniu jis vistiek pasidaro nebe toks prilipes ir pasiraukslejes...

As ir panasiai galvoju daryti:-)
Atsakyti
Labas rytas :-)

QUOTE(tiutass @ 2014 06 03, 06:52)
As be maudausi,man viskas ok tik lb niezti doh.gif
Papildyta:

As ir panasiai galvoju daryti:-)

Suprantu kad be biggrin.gif einu siandien pas gydytoja tikiuosi nieko baisaus nebedaryd, nes tikrai tuoj pradesiu baime jaust ligininems biggrin.gif
Atsakyti