Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(virginp @ 2014 06 02, 22:31)
Laba visoms  4u.gif
Yra kelo-cote ir didesniu, be to labiau apsimoka, as pati asmeniskai siunciausi is JAV po 20g  ax.gif
http://www.grozioaka...dams-gydyti.htm
O Mepiform naudoju, kai isvykstu ilgesniam laikui is namu (komandiruotems), labai patogu, nes nereikia terliotis kasdiena  mirksiukas.gif
Papildyta:
As tuos pleistrus Mepiform islaikau iki 5 dienu, nes nuo kasdieniu maudyniu jis vistiek pasidaro nebe toks prilipes ir pasiraukslejes...

O kiek laiko reikia tepliotis? g.gif
nebezinau koki ir rinktis doh.gif
kaip Virginp laikaisi, kaip randukai, kada i vonia ilindai maudytis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 06 03, 09:59)
nebezinau koki ir rinktis  doh.gif 

Ahoj ..rytas ..t.y. popiete ...t.y. man iki 15val visada kazkodel rytas ...tai RYTAS lotuliukas.gif

tu kurmi kaip negaliu naktimis miegoti kazkas baisaus ..atsikeliu visada taip lyg kas kojom per stubura vanotu per nakti ...
ar visos miegat ant nugaros ? (t.y. suprantu kad moterys miegojimo ant nugaros neisvengia, bet as apie ta toki privaloma dvieju menesiu miegojima?) lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 03, 10:45)
Ahoj ..rytas ..t.y. popiete ...t.y. man iki 15val visada kazkodel rytas ...tai RYTAS  lotuliukas.gif 

tu kurmi kaip negaliu naktimis miegoti kazkas baisaus ..atsikeliu visada taip lyg kas  kojom per stubura vanotu per nakti ...
ar visos miegat ant nugaros ? (t.y. suprantu kad moterys miegojimo ant nugaros neisvengia, bet as apie ta toki privaloma dvieju menesiu miegojima?)  lotuliukas.gif

Be sansu ant nugaros miegojimas, ant sonu miegu ir jauciu tuoj ant pilvo pradesiu nes irgi nemiegu naktim normaliai :-(
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 03, 13:35)
Be sansu ant nugaros miegojimas, ant sonu miegu ir jauciu tuoj ant pilvo pradesiu nes irgi nemiegu naktim normaliai :-(

as tai labai laikausi instrukciju biggrin.gif ... pasake reikia - tai reikia ..ale kaip skaudz doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 03, 11:51)
as tai labai laikausi instrukciju  biggrin.gif ... pasake reikia - tai reikia ..ale kaip skaudz  doh.gif

mano nugara problematiška, aš negaliu miegoti tik ant nugaros rolleyes.gif

ar žinojot, kad Norfos/gintarinėj vaistinėj nuo 9 iki 10 ir nuo 14 iki 15 laimės valandos, va ten ir gavau 12 proc dermatix'ui wink.gif užsisakiau dar pleistrus rolleyes.gif pradėjau jau teplioti savo pilvūzą, paskui kaitaliosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 03, 14:42)
mano nugara problematiška, aš negaliu miegoti tik ant nugaros  rolleyes.gif

ar žinojot, kad Norfos/gintarinėj vaistinėj nuo 9 iki 10 ir nuo 14 iki 15 laimės valandos, va ten ir gavau 12 proc dermatix'ui wink.gif užsisakiau dar pleistrus  rolleyes.gif pradėjau jau teplioti savo pilvūzą, paskui kaitaliosiu  rolleyes.gif

jau nukrito sasiukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 06 03, 14:21)
jau nukrito sasiukai?  g.gif

šašiukai man seniai nukritę, vos keliose vietose likę miniatiūriniai, bet ir tie jau atsiplėšę rolleyes.gif sakė drąsiai tepti galiu jau ankščiau smile.gif man gi trys savaitės ketvirtadienį bus jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 03, 15:32)
šašiukai man seniai nukritę, vos keliose vietose likę miniatiūriniai, bet ir tie jau atsiplėšę  rolleyes.gif  sakė drąsiai tepti galiu jau ankščiau smile.gif man gi trys savaitės ketvirtadienį bus jau smile.gif

Sveikinu bandomasis!!!! Kaip sveikata po 3 sav? Viskas gerai? Patenkinta rezultatu? Ar dar anksti apie tai??? Tiesa, tavo dviguba buvo?
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 06 03, 14:55)
Sveikinu bandomasis!!!! Kaip sveikata po 3 sav? Viskas gerai? Patenkinta rezultatu? Ar dar anksti apie tai??? Tiesa, tavo dviguba buvo?

ačiukas ax.gif man pirma savaitė geriausia buvo smile.gif paskui rpasidėjo nesamonės su skysčiais doh.gif bet tfu tfu tfu jau geryn viskas rolleyes.gif iš tikro šiandien apžiūrėjau aš randą, nu patenkinta esu tikrai ax.gif aišku jis dar raudonas visas, bet jau gražyn smile.gif
man tik pilvuką tvarkė, kadangi išgyrė krūtinę, tai šitą op nukelsiu į kada nors biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 03 birželio 2014 - 15:05
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 02, 21:33)
Pas mane rande skylute yra nu kokio gero puse cm,  bet as i ja stengiuos neziuret. Cia kazkas kito bus, dariau valgyt ir vel sirdis tabaluotis pradejo, oro trukt pradejo, atsigulu nieko drinks_cheers.gif
Zuzzi sveika, o tuos pleistrus nusiimi kaip parasyta karta paroj,  ar laikai savaite nenuimant g.gif

As nusiimdavau juos kai maudydavausi vonioje, ar teisiog pamirk po dusu noredavau - siaipries maudynes nusiimi po maudyniu, gerai nusausinus ir isdziuvus odai vel klijuodavau. Kaip msn aiskino - reikia orientuotis, kad susti pi pleustru oda neprsdetu. Zozdiu, jei nera karsta, jei aktyviai neprakaituoji, jei apsiprausi neslapindama pleistru, tai as ir i savaite du kartus tokius pravedinimus padarydavau. Man jie tarnaudavo ir ilgiau nei savaite. Aiskino, kad kol yra lipnus, tai ir tinkami. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 03, 14:51)
as tai labai laikausi instrukciju  biggrin.gif ... pasake reikia - tai reikia ..ale kaip skaudz  doh.gif

Sveikute, imesk visi kuno nuotraukyciu, taip smalsu, isivaizduoju, kad labai graziai padare tave wub.gif

As jau antra savaite sukdavausu ant sonu, bet aplink mane ir po kojokis ties keliais budavo kruvos pagalviu. Cia merginos ir vaiku didziulius zaislus tam reikalui naudodavo, zindymo pagalves.... zodziu galima, bet iki tos ribos, kol nejauti skausmo. Ir aisku, daugiau dubeni gali sukalio, o virsu tau po truputi, pagalvele pasikisdama mirksiukas.gif

Ne viena cia man atrodo ilgiau 2 savaiciu neissilaike visisko gulejimo tik ant nugaros lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiūrėkit ką radau ax.gif

buvo pastebėta, kad silikoniniai geliai arba klijuojami pleistrai su silikonu labai palankiai veikia randinį audinį, randą ne taip niežti, jis darosi minkštesnis, elastingesnis, mažiau iškilus ir ne toks raudonas. Tačiau norint užtikrinti palankų silikoninių priemonių poveikį randui, jas reikia naudoti ne mažiau kaip du mėnesius. Vienas iš tokių silikoninių preparatų yra Dermatix. Šias silikonines priemones galima naudoti tik tada, kai žaizda yra visiškai sugijusi, kai rando vietoje nebėra jokių žaizdelių ir šašų. Paprastai operacinė žaizda sugyja per 10 dienų, kitos trauminės žaizdos - per 14-20 dienų.

Tai manau, kad po sav jau drąsiai juos tept galima ax.gif mane čia užparino, galvojau per anksti liepė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzii @ 2014 06 03, 15:31)
As nusiimdavau juos kai maudydavausi vonioje,  ar teisiog pamirk po dusu noredavau - siaipries maudynes nusiimi po maudyniu,  gerai nusausinus ir isdziuvus odai vel klijuodavau.  Kaip msn aiskino - reikia orientuotis,  kad susti pi pleustru oda neprsdetu.  Zozdiu,  jei nera karsta,  jei aktyviai neprakaituoji,  jei apsiprausi neslapindama pleistru,  tai as ir i savaite du kartus tokius pravedinimus padarydavau.  Man jie tarnaudavo ir ilgiau nei savaite.  Aiskino,  kad kol yra lipnus,  tai ir tinkami.  mirksiukas.gif

kiek laiko po OP pradėjai juos klijuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 06 03, 08:59)
nebezinau koki ir rinktis  doh.gif 

Laikausi thumbup.gif ka tik po atostogu, siandien jau kibau i darbus biggrin.gif
Tiesa pasakius po op. dar nei karto nelipau i vonia guleti, nuolat maudausi po dusu, net nezinau kodel bigsmile.gif
Randukai lyg ir gerai, kolkas niekas neplateja, vietomis man atrodo net visiskai isbale g.gif
Be to kaip madyniu i vonia gulet dar neprisiruosiau, taip ir miegoti ant pilvo dar nei karto nedrysau... blush2.gif kolkas papuliai dar jautrus, net vakumini masaza kai daro, tai po jais kisu ranksluoscio ritineli, kad nesuspausti biggrin.gif
Atsakyti