Labas rytas
primink kur operuosies
aš gulėjau 2 paras, bet išrašė tai po geros savaitės
jau 3,5 sav,
dar vis važiuoju rodytis, bet man komplikacijų buvo...

QUOTE(elija2323 @ 2014 06 08, 21:49)
Sveikos merginos, senai bebuvau cia , jai tyrimi geri man antradieni jau op, labai jaudinuos.... tik biskeli pergyvenu kad po operacijos ligonineje laikus tik para, ar uztenka tos paros...kiek zinau kitosilgiau gulejo
primink kur operuosies

[quote=elija2323,2014 06 08, 22:49]
Sveikos merginos, senai bebuvau cia , jai tyrimi geri man antradieni jau op, labai jaudinuos.... tik biskeli pergyvenu kad po operacijos ligonineje laikus tik para, ar uztenka tos paros...kiek zinau kitosilgiau gulejo
kiek laikis tiek gulesi
nebestresuok viskas bus taip kaip reikia.
Papildyta:
Merginos o gal noretumet pasidaryt koki susitikima kadanors kurnors?
sakau gal visai idomu butu
kaip jus manot?
kiek laikis tiek gulesi

nebestresuok viskas bus taip kaip reikia.

Papildyta:
Merginos o gal noretumet pasidaryt koki susitikima kadanors kurnors?

sakau gal visai idomu butu

kaip jus manot?

Pasidalinkit kuom dezinfekuojat žaizdas, OCTENISEPTas išimtas iš prekybos, analogas ASEPT irgi

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 09, 13:15)
Pasidalinkit kuom dezinfekuojat žaizdas, OCTENISEPTas išimtas iš prekybos, analogas ASEPT irgi 

As dezinfekavau oxykortu
laba ...jei kam ir nelaba, linkiu kad i vakara sulabetu
siandien istrauke man zilkas
D t.y. siulus ...bet kad vaizdziai tai tik valo truko, tikra zilka eseriams gaudyti
gyja pas mane viskas luxum pirdum, kaip sakau as ir ..."na graziai " kaip sako daktariukas
dar po to prasimasazavau per papus ir pilva ..tai sake aptinimas jau mazas
dabar vizitas tik po 2men ...tu krv krv cia linksmiausia dalis ...nes as maniau man ta sarva lygiai 22liepos nuplesh kas ir ant medzio kaip laisves simboli uzkabys ...pasirodo laukt teks iki 9 rugpjucio ...gaidys totalus ..nes as jau dienas skaiciuoju ..na bet ka padarysi teks susidraugauti ..kartais paglostyt, kartais patraukiot, kartais nupraust ...o kartais ir prshkt gali iseiti
karoc vistik turesiu ilgalaikius pastovius santykius su korsetu:)
del dezinfekanto...tuoj paziesiu parasysiu ..
aj dar klausimukas .. jei man praejo beveik trys savaites kada jau tepmt man kremu nuo randu ....blondine ibego i kabineta ...apsisuko ..zilkas issieme...kita koja vel posukiukas ir ATIA ..o nieko svarbaus kaip ir zinot man nereikia...is galvos isgaravo ...tipo sugys ir taip

siandien istrauke man zilkas

gyja pas mane viskas luxum pirdum, kaip sakau as ir ..."na graziai " kaip sako daktariukas

dar po to prasimasazavau per papus ir pilva ..tai sake aptinimas jau mazas
dabar vizitas tik po 2men ...tu krv krv cia linksmiausia dalis ...nes as maniau man ta sarva lygiai 22liepos nuplesh kas ir ant medzio kaip laisves simboli uzkabys ...pasirodo laukt teks iki 9 rugpjucio ...gaidys totalus ..nes as jau dienas skaiciuoju ..na bet ka padarysi teks susidraugauti ..kartais paglostyt, kartais patraukiot, kartais nupraust ...o kartais ir prshkt gali iseiti

del dezinfekanto...tuoj paziesiu parasysiu ..
aj dar klausimukas .. jei man praejo beveik trys savaites kada jau tepmt man kremu nuo randu ....blondine ibego i kabineta ...apsisuko ..zilkas issieme...kita koja vel posukiukas ir ATIA ..o nieko svarbaus kaip ir zinot man nereikia...is galvos isgaravo ...tipo sugys ir taip

QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 09, 14:29)
laba
jei šašų nebėra tai jau tepk

QUOTE(elija2323 @ 2014 06 09, 22:04)
siauliuose,pas zizliauska
sekmes Orinta nebijok viskas bus gerai

parasyk lauksiu ziniu

Labas rytas
sėkmės, lauksim žinių

QUOTE(elija2323 @ 2014 06 09, 21:04)
sėkmės, lauksim žinių

QUOTE(elija2323 @ 2014 06 09, 22:04)
Tik ramiai, nera ko panikuoti, viskas bus gerai, na bent jau daug geriau nei dabar!
Lauk antradienio kaip naujo gyvenimo pradzios

man kelnaitės dengia visą randą
ta proga nusifotkinau
įmesiu foto, gal kas ką apie randą pasakys
mano akim žiūrint dar apačia patinus, nes netolygi