Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 10, 16:14)
man kelnaitės dengia visą randą  bigsmile.gif  ta proga  nusifotkinau  ax.gif  įmesiu foto, gal kas ką apie randą pasakys  g.gif  mano akim žiūrint dar apačia patinus, nes netolygi g.gif

ka cia bepasakysi kuda kaip dvyratis thumbup.gif ,o papusta tai taip nes tau dar nesenai skysciai kaupesi tai nenorek kad taip greit atleistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 10, 17:00)
ka cia  bepasakysi kuda kaip dvyratis thumbup.gif ,o papusta tai taip nes tau dar nesenai skysciai kaupesi tai nenorek kad taip greit atleistu smile.gif

dar biški jų ir yra, pastoviai bėga iš tos skylutės unsure.gif
kūda labai biggrin.gif ištikro apimtys dabar nei kiek nemažesnės nei buvo prieš OP tai dar to labai didelio skirtumo nematau rolleyes.gif kai nuslūgs visas tynimas va tada žiūrėsim kaip ten bus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Na greit prisipazinkit kurios nuotraukos facebooke idetos po pilvo plastikos!!!Maslausko darbukas thumbup.gif graziai padaryta!!!
Sakau gal kuri is jusu esanciu cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graduated: 10 birželio 2014 - 18:49
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 10, 18:12)
dar biški jų ir yra, pastoviai bėga iš tos skylutės  unsure.gif
kūda labai biggrin.gif ištikro apimtys dabar nei  kiek nemažesnės nei buvo prieš OP tai dar to labai didelio skirtumo nematau  rolleyes.gif  kai nuslūgs visas tynimas va tada žiūrėsim kaip ten bus  bigsmile.gif

o man atrodo,kad as sustorejau ir tiek. verysad.gif
jau teplioju randa smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 06 11, 07:00)
o man atrodo,kad as sustorejau ir tiek. verysad.gif
jau teplioju randa  smile.gif

nieko kitą vasarą matysis kad nesustorėjom cool.gif o dabar reikia kantriai laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 11, 09:36)
Sveikos  4u.gif
nieko kitą vasarą matysis kad nesustorėjom  cool.gif  o dabar reikia kantriai laukti  mirksiukas.gif

Aha ir valgyt ir valgyt ir valgyt lotuliukas.gif na kad laukt ne taip nuobodu butu biggrin.gif

rytas ir kavos puodukas .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 11, 07:56)
Aha ir valgyt ir valgyt ir valgyt  lotuliukas.gif  na kad laukt ne taip nuobodu butu biggrin.gif

rytas ir kavos puodukas .. 4u.gif

vasarą nesinori taip lotuliukas.gif va žiemą bus blogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 11, 09:01)
vasarą nesinori taip  lotuliukas.gif  va žiemą bus blogiau  biggrin.gif

man norisi visada verysad.gif
tai kur cia nestoresi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 11, 11:26)
man norisi visada verysad.gif
tai kur cia nestoresi smile.gif

man dabar, kai mažiau judu irgi atrodo, kad imu ir storėju, aišku storėju biggrin.gif sveriu daugiau nei prieš OP doh.gif tačiau manau, kad tuoj įsivažiuosiu į darbo ritmą savo intensyvų tai numesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 11, 18:25)
man dabar, kai mažiau judu irgi atrodo, kad imu ir storėju, aišku storėju biggrin.gif sveriu daugiau nei prieš OP doh.gif  tačiau manau, kad tuoj įsivažiuosiu į darbo ritmą savo intensyvų tai numesiu  rolleyes.gif

as ir dirbu ir maisto prisilaikau bet nieks man nekrenta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 11, 18:00)
as ir dirbu ir maisto prisilaikau bet nieks man nekrenta doh.gif

Atslugs tynimas ir viskas bus ciki smile.gif

klausyk o tu kai ilgiau pasedi irgi atsistojus issitiest ne taip paprasta iskart biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 11 birželio 2014 - 19:47
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 11, 20:46)
Atslugs tynimas ir viskas bus ciki smile.gif

klausyk o tu kai ilgiau pasedi irgi atsistojus issitiest ne taip paprasta iskart biggrin.gif

zinok man viskas gerai ir stot ir tupt smile.gif ,tik tiek,kad man tempia nemazai dar,viena diena atrodo geriau kita blogiau,toks kaip ispustas pilvas atrodo g.gif
o gal ir man skysciai kaupiasi g.gif
randas labaaaai kietas o pats pilvas toks paminkstejes ir vis dar toks pat nejautrus,atrodo,kad man vel lasinai auga doh.gif
Atsakyti