dar biški jų ir yra, pastoviai bėga iš tos skylutės
kūda labai ištikro apimtys dabar nei kiek nemažesnės nei buvo prieš OP tai dar to labai didelio skirtumo nematau kai nuslūgs visas tynimas va tada žiūrėsim kaip ten bus
Na greit prisipazinkit kurios nuotraukos facebooke idetos po pilvo plastikos!!!Maslausko darbukas graziai padaryta!!! Sakau gal kuri is jusu esanciu cia
dar biški jų ir yra, pastoviai bėga iš tos skylutės
kūda labai ištikro apimtys dabar nei kiek nemažesnės nei buvo prieš OP tai dar to labai didelio skirtumo nematau kai nuslūgs visas tynimas va tada žiūrėsim kaip ten bus
man dabar, kai mažiau judu irgi atrodo, kad imu ir storėju, aišku storėju sveriu daugiau nei prieš OP tačiau manau, kad tuoj įsivažiuosiu į darbo ritmą savo intensyvų tai numesiu
man dabar, kai mažiau judu irgi atrodo, kad imu ir storėju, aišku storėju sveriu daugiau nei prieš OP tačiau manau, kad tuoj įsivažiuosiu į darbo ritmą savo intensyvų tai numesiu
zinok man viskas gerai ir stot ir tupt ,tik tiek,kad man tempia nemazai dar,viena diena atrodo geriau kita blogiau,toks kaip ispustas pilvas atrodo
o gal ir man skysciai kaupiasi
randas labaaaai kietas o pats pilvas toks paminkstejes ir vis dar toks pat nejautrus,atrodo,kad man vel lasinai auga