Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(tiutass @ 2014 06 11, 20:08)
zinok man viskas gerai ir stot ir tupt smile.gif ,tik tiek,kad man tempia nemazai dar,viena diena atrodo geriau kita blogiau,toks kaip ispustas pilvas atrodo g.gif
o gal ir man skysciai kaupiasi g.gif
randas labaaaai kietas o pats pilvas toks paminkstejes ir vis dar toks pat nejautrus,atrodo,kad man vel lasinai auga doh.gif

Man atrodo kai minkstas pilvas tai gerai, kai sukieteja blogai g.gif
Atsakyti
Siandien parodziau mamai pilva, sako vuau kaip grazu lotuliukas.gif sakau nu bus grazu gal po metu, dabar tai man vaizdas sokiruojantis unsure.gif bet zodziu ji sake nori plastines biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS AS JAU PO OP lotuliukas.gif , VAKAR BUVO LABAI BLOGAI PYKINO STIPRIAI, verysad.gif verysad.gif O SIANDIEN KAIP IR NIEKOSKAUSMO NERA TIK TEMPIMAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elija2323 @ 2014 06 12, 10:09)
SVEIKOS MERGINOS AS JAU PO OP lotuliukas.gif , VAKAR BUVO LABAI BLOGAI PYKINO STIPRIAI, verysad.gif  verysad.gif  O SIANDIEN KAIP IR NIEKOSKAUSMO NERA TIK TEMPIMAS 4u.gif

Sveika 4u.gif pykino nuo narkozės, man atrodo 90% merginų taip buvo.
kaip šiaip sveikatėlė, kaip operacija?
Atsakyti
neblogai, virtuve apsitvarkiau, darbus darausi mokslams, jauciu biski silpniau taip viskas gerai biggrin.gif aisku bsikeli pamaudzia kol stojuosi is lovos , sake man nebuvo raumenys plyse, bet toks odos perteklius... kad sake sutavuoju trys naujus pilvus padaryti butu galima doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elija2323 @ 2014 06 12, 10:46)
neblogai, virtuve apsitvarkiau, darbus darausi mokslams, jauciu biski silpniau taip viskas gerai biggrin.gif  aisku bsikeli pamaudzia kol stojuosi is lovos , sake man nebuvo raumenys plyse, bet toks odos perteklius... kad sake sutavuoju trys naujus pilvus padaryti butu galima doh.gif  biggrin.gif

tai tau tik odą šalino ane g.gif tai manau greit atsigausi iki pilnumos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir bambos isvarza sutvarke
Atsakyti
QUOTE(elija2323 @ 2014 06 12, 11:38)
ir bambos isvarza sutvarke

bambą tai teks pasaugot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elija2323 @ 2014 06 12, 11:46)
neblogai, virtuve apsitvarkiau, darbus darausi mokslams, jauciu biski silpniau taip viskas gerai biggrin.gif  aisku bsikeli pamaudzia kol stojuosi is lovos , sake man nebuvo raumenys plyse, bet toks odos perteklius... kad sake sutavuoju trys naujus pilvus padaryti butu galima doh.gif  biggrin.gif

tai su mano nuimtu turtu tada gal 7 nauji iseitu lotuliukas.gif
o tu princese gal biski pasisaugok dar nesitvarkyk.
kiek per nakti issidrenavo tau?
Atsakyti
ar kam buvo rande plaukelis įaugęs, ar kas ten tokio juodo unsure.gif nu *** ble tikrai užkniso mano organizmas mane doh.gif doh.gif doh.gif ar gali būti dar siūlai kokie nors, nes anie kur lindo tai permatomi buvo, o čia juodo kažkas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 12, 19:37)
ar kam buvo rande plaukelis įaugęs, ar kas ten tokio juodo  unsure.gif  nu *** ble tikrai užkniso mano organizmas mane  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ar gali būti dar siūlai kokie nors, nes anie kur lindo tai permatomi buvo, o čia juodo kažkas  blink.gif

jei tamsiai melynas tai siulas.patempk su pincetu nebijok
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 12, 19:43)
jei tamsiai melynas tai siulas.patempk su pincetu nebijok

Mano vidiniai siulai buvo baltut baltuteliai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(elija2323 @ 2014 06 12, 11:09)
SVEIKOS MERGINOS AS JAU PO OP lotuliukas.gif , VAKAR BUVO LABAI BLOGAI PYKINO STIPRIAI, verysad.gif  verysad.gif  O SIANDIEN KAIP IR NIEKOSKAUSMO NERA TIK TEMPIMAS 4u.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveik greiciau ir pasisaugok! mirksiukas.gif
Atsakyti