Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Kad mano siulai balti buvo ir nera kur tempt, jis viduj po oda unsure.gif
Atsakyti
siandien buvau pas daktara, matyt buvau prisisvaigusi pamaciau oda tokia sudribusi truputi pakarimasnet yra , o gal del to kad 2 dienos po op, matyt per greit visko noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elija2323 @ 2014 06 13, 15:47)
siandien buvau pas daktara, matyt buvau prisisvaigusi pamaciau oda tokia sudribusi truputi pakarimasnet yra , o gal del to kad 2 dienos po op, matyt per greit visko noriu 4u.gif

mažai dar laiko smile.gif palauk bent kelios sav praeis wink.gif bus kitas vaizdas smile.gif
Atsakyti
nu as irgi galvoju gal per anksti susijaudinau.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elija2323 @ 2014 06 13, 16:43)
nu as irgi galvoju gal per anksti susijaudinau.... verysad.gif

man tai pirma sav euforijoj buvo, kol negrįžau į realybę lotuliukas.gif
Atsakyti
bijau kad nebebutu nutyse biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif svajoju apie dzinsus i kuriuos nereikia susukisti pilvo doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_perfect_woman: 13 birželio 2014 - 18:53
QUOTE(elija2323 @ 2014 06 13, 18:52)
bijau kad nebebutu nutyse biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  svajoju apie dzinsus i kuriuos nereikia  susukisti pilvo doh.gif

nesusikiši nesusikiši, bus dailus gražus pilvukas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos.paskaiciau sita visa temute,jau senai noriu op,bet nepavyksta susiderinti,o dabar kai perskaiciau viska tai toks vaizdas susidare kad po operacijos seka daug visokiu vizitu pas skirtingus daktarus ir proceduru blink.gif o as naiviai galvojau kad uztenka kokiu 2 sav po operacijos ir ate ate ax.gif
dar noreciau klausimuko vieno paklausti,pradziai,per kiek laiko nuo pirmos konsultacijos susiorganizavot op? smile.gif
is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 06 13, 18:59)
Labas vakaras merginos.paskaiciau sita visa temute,jau senai noriu op,bet nepavyksta susiderinti,o dabar kai perskaiciau viska tai toks vaizdas susidare kad po operacijos seka daug visokiu vizitu pas skirtingus daktarus ir proceduru  blink.gif  o as naiviai galvojau kad uztenka kokiu 2 sav po operacijos ir ate ate  ax.gif
dar noreciau klausimuko vieno paklausti,pradziai,per kiek laiko nuo pirmos konsultacijos susiorganizavot op?  smile.gif 
is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif

nebijok viskas bus super smile.gif priklauso nuo organizmo per kiek atsigausi mirksiukas.gif
mane išoperavo po 2 sav, bet pas mane situacija ten jau nelabai gera buvo, aš delsiau labai ilgai doh.gif
Atsakyti
na pas mane labai mazi laiko remai tongue.gif as gyvenu ne lt ir galiu gryzti tik max menesiui kiekvienais metais..jauciu nieks nenores su manim prasidet tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo parissweet: 13 birželio 2014 - 19:24
QUOTE(parissweet @ 2014 06 13, 19:21)
na pas mane labai mazi laiko remai tongue.gif as gyvenu ne lt ir galiu gryzti tik max menesiui kiekvienais metais..jauciu nieks nenores su manim prasidet tongue.gif

na kodėl per mėnesį manau suspėsi mirksiukas.gif
Atsakyti