Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 26, 12:46)
merginos kokius jūs antibus gėrėt po operacijos, man vienoj vietoj paraudo ir karšta toj vietoj, tai davė Cifran'ą  g.gif 
liepė man slow down biški biggrin.gif sakė labai jau per daug išsitiesus biggrin.gif o paraudimas gali būt net jeigu plaukelis įauga  unsure.gif iš kur jis ten atsirado  biggrin.gif
Papildyta:
Ir please pasakykit kremukus nuo randų geriausius, kurie Jums pasiteisino, aš bambą jau galiu tept sakė  bigsmile.gif

As geriu Duracef
o randam padeda celo-cote bet labai jau brangu bus jais tept mum g.gif
siaip as kai stambi ir savo pilvo niekam nerodysiu tai as mepiform pleistrus klijuosiu smile.gif ,jie tikrai padeda
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 05 26, 14:58)
O kur jus ta bamba tepat? Viduj? Pas mane nukrito sasiukai, bet as jokiu siuliu, randu nematau.  blush2.gif

nežinau sakė man tept biggrin.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 05 26, 16:21)
As geriu Duracef
o randam padeda celo-cote bet labai jau brangu bus jais tept mum g.gif
siaip as kai stambi ir savo pilvo niekam nerodysiu tai as mepiform pleistrus klijuosiu smile.gif ,jie tikrai padeda

o tu pati bandei jį? tikrai padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 05 26, 15:58)
O kur jus ta bamba tepat? Viduj? Pas mane nukrito sasiukai, bet as jokiu siuliu, randu nematau.  blush2.gif

Vadinasi niekuo ir nereikia tept,rik gali papurksti OXYCORT
pas mane taip pat sendie pamaciau bamba labai grazus siuliukas tesimato aplink bamba.
tai as turiu ta specialu tinkliuka Grassolind tai po maudyniu isidesiu,o kita pirmadieni trauks siulus gal jo visai nebereiks nezinau
Atsakyti
as bandysiu tept DERMATIXu ...jei matysiu, kad nera toks veiksmingas kaip apie ji kalba ieskosiu ko nors rimciau biggrin.gif
Atsakyti
Man viena draugė sakė, kad su ricinos aliejumi išsinaikino CP randą, ir foto net rodė, tikrai vaizdas super bigsmile.gif
Atsakyti
Ar buvo kam prie rando paraude kur nors ir pakietėję? nu man toks vaizdas kad didėja tas paraudimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 26, 20:10)
Man viena draugė sakė, kad su ricinos aliejumi išsinaikino CP randą, ir foto net rodė, tikrai vaizdas super  bigsmile.gif

nu geras,bet prie ko cia ricina??
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 26, 19:40)
nu geras,bet prie ko cia ricina??

o ką žinau, jai gimdymo namuose taip patarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 26, 21:07)
o ką žinau, jai gimdymo namuose taip patarė smile.gif

Bral,kad nepablogint su ta ricina
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 26, 20:12)
Bral,kad nepablogint su ta ricina

nu ji diena dienoj tepė du kart dienoj sąžiningai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 26, 21:51)

Nu idomu kaip ten yra:-)
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 26, 21:51)

Nu idomu kaip ten yra:-)
Atsakyti