Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Ir nuo kada pradėjot miegoti bet korseto? mane jis naktį užkniso doh.gif
Atsakyti
hererra tavo pilvukas superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 27, 17:50)
hererra tavo pilvukas superinis thumbup.gif

O ačiū biggrin.gif Tik baisiai noriu dar kokius 5 kg numest, nes sijonai ir visi vasariniai rūbai susitraukė kažkaip doh.gif

Įkėliau dviejų naujokių foto - oksaniux ir Bjaurastis. Užeikit ir prabalsuokit. Oksaniux dar prie naujokių, o Bjaurastis jau prie Maslausko patalpinta. Laukiam foto kaip ta duobė atrodo po OP!
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 05 27, 18:29)
O ačiū biggrin.gif Tik baisiai noriu dar kokius 5 kg numest, nes sijonai ir visi vasariniai rūbai susitraukė kažkaip doh.gif

Įkėliau dviejų naujokių foto - oksaniux ir Bjaurastis. Užeikit ir prabalsuokit. Oksaniux dar prie naujokių, o Bjaurastis jau prie Maslausko patalpinta. Laukiam foto kaip ta duobė atrodo po OP!

kur tau ten mest biggrin.gif šakalys biggrin.gif

Bjaurastis aš šoke, kokia skylė pilve blink.gif o neturi foto, jau po visko? g.gif įdomu pažiūrėti būtų blush2.gif

Oksaniux aš tavo vietoj prieš op dar padeginčiau riebaliukus ir tada jau daryčiaus OP rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 27, 20:00)
kur tau ten mest  biggrin.gif  šakalys biggrin.gif

Bjaurastis aš šoke, kokia skylė pilve  blink.gif o neturi foto, jau po visko?  g.gif  įdomu pažiūrėti būtų  blush2.gif

Oksaniux aš tavo vietoj prieš op dar padeginčiau riebaliukus ir tada jau daryčiaus OP  rolleyes.gif

Aciu uz komentarus, bet lengva pasakyti, sunku padaryti. Birzeli einu i konsultacija, ziuresiu ka sakys. Aisku bandau deginti visaip.... O jus kaip suprantu visos kudos buvot ir tik oda salino?
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 05 27, 20:50)
Aciu uz komentarus, bet lengva pasakyti, sunku padaryti. Birzeli einu i konsultacija, ziuresiu ka sakys. Aisku bandau deginti visaip.... O jus kaip suprantu visos kudos buvot ir tik oda salino?

aš su pirmu vaiku 40 kg priaugau, tikrai nelengva pasakyt, pati esu metus ilgai ir nuobodžiai, sukišus ir laiko ir pinigų tam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 27, 15:02)
mano irgi mažiausiai 3 metai va šeštadienį sueis, bet ji spyrgalas, nemoka šalia eiti, bėga lekia visur  rolleyes.gif

Na o mano mazyliui 8 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 27, 16:58)
Ir nuo kada pradėjot miegoti bet korseto? mane jis naktį užkniso  doh.gif

Korseta reikia nešioti diena nakti menesi laiko
Papildyta:
QUOTE(oksaniux @ 2014 05 27, 21:50)

ne visos tikrai as stora smile.gif ,bet turbut vienintelia cia tokia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(oksaniux @ 2014 05 27, 21:50)

o ka tu nori pasalinti? pilvuka tik?
Papildyta:
eisiu neuzilo pirma karta po dusu thumbup.gif
tai pabandysiu nufotkinti savo randa,bamba smile.gif
pakomentuosit tikiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 05 28, 07:40)
Na o mano mazyliui 8 smile.gif

Korseta reikia nešioti diena nakti menesi laiko

tai kaip mano dičkiui smile.gif

kad reikia nešiot tai žinau, tik man sakė mėn doh.gif bet įdomu kada merginos jau miegojo be jų rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti Bandomajam už pasidalinimą informacija dėl Vitkaus. Vakar jau gavau siuntimą ir šiandien užsirašiau konsultacijai. Birželio 16 d. važiuosiu pas jį 4u.gif Kaip supratau, jis tikrai nuoširdus chirurgas ir manes tikiuos neišvarys, sakydamas dar palauk blush2.gif
Atsakyti
Mergaite ikeliau nauji foto bukit geros pakomentuokit,patarkit kas su mano pilvo apacia g.gif
na savaite po op dar esu su siulais,bet ko ji taip ispusta g.gif
minejo daktare,kad gali reikti korekcijos nes trumpai tariant esu perstora verysad.gif ,kad viska padarytu is pirmo k doh.gif
tai speju man taip ir bus doh.gif doh.gif ,nebenoreciau to patirti fear.gif
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 28, 09:27)
Labas rytas  4u.gif 
tai kaip mano dičkiui smile.gif

kad reikia nešiot tai žinau, tik man sakė  mėn  doh.gif  bet įdomu kada merginos jau miegojo be jų  rolleyes.gif

bandomasis ilisk i mano foto pazek kaip as ten,labai sunerimau kai persitveriau
Papildyta:
pasiskambinau jau su savo neramumais tai taip ir sakiau,kad greiciausiai reiks korekcijos soniukuose,
ji jau ta numate pries op smile.gif
sendien pasimatavau liemens apimti tai 6cm sumazejo atleidineja jau tinima po biski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 05 28, 09:09)
Noriu padėkoti Bandomajam už pasidalinimą informacija dėl Vitkaus. Vakar jau gavau siuntimą ir šiandien užsirašiau konsultacijai. Birželio 16 d. važiuosiu pas jį  4u.gif  Kaip supratau, jis tikrai nuoširdus chirurgas ir manes tikiuos neišvarys, sakydamas dar palauk  blush2.gif

jis pasakiškai fainas pamatysi wub.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 05 28, 09:22)
Mergaite ikeliau nauji foto bukit geros pakomentuokit,patarkit kas su mano pilvo apacia g.gif
na savaite po op dar esu su siulais,bet ko ji taip ispusta g.gif
minejo daktare,kad gali reikti korekcijos nes trumpai tariant esu perstora verysad.gif ,kad viska padarytu is pirmo k doh.gif
tai speju man taip ir bus doh.gif  doh.gif ,nebenoreciau to patirti fear.gif
Papildyta:

bandomasis ilisk i mano foto pazek kaip as ten,labai sunerimau kai persitveriau
Papildyta:
pasiskambinau jau su savo neramumais tai taip ir sakiau,kad greiciausiai reiks korekcijos soniukuose,
ji jau ta numate pries op smile.gif
sendien pasimatavau liemens apimti tai 6cm sumazejo atleidineja jau tinima po biski smile.gif

man tai kaip ir pilvas normalu, mano irgi apačia biškutį patinus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 28, 10:31)
jis pasakiškai fainas pamatysi  wub.gif
man tai kaip ir pilvas normalu, mano irgi apačia biškutį patinus  blush2.gif

sakai nieko.normaliai atrodau? o kaip bamba?
Atsakyti