Įkraunama...
Įkraunama...

ką vakar gamino taupančios?

QUOTE(Katu @ 2007 01 12, 11:38)
O mudu su vyru gaminom paprastą, senokai pamirštą patiekalą - išsikepėm pabuvusio batono, pamirkyto kiaušinių ir pieno plakinyje ir apsibarstėm cukrumi su cinamonu...
Ir skanu, ir pigu, ir produktų "pabuvusių" neišmetėm  ax.gif

Pabandykit daryti taip : pamirkytas batono riekeles sloksniuokit ugniai atspariam inde kiekvien1 sluoksn5 pabarstant cukrumi ir gale u=pilti pieno -kiaušinių plakiniu ir kepti orkaitėj. Tiesa ant viršaus taip pat pabarstyti cukraus.
Atsakyti
mergaitės, žinau, kad tikrai troškinat raugintus kopūstus 4u.gif pasidalinkit paslaptim, kaip skaniai tai padaryti. ar juos paprasčiausiai kaitinti su trupučiu vandens, o prieš baigiant aliejuko kokio truputį? kiek laiko troškinti?
taip noriu su bulvių koše ir dešrelėm, kad jau antra diena svajoju wub.gif
Atsakyti
As tai troskinu troskinu ilgokai,gal kokia valanda,paskui ipilu aliejuko,pomidoru padazo truputi,grietines irgi koki sauksta,prieskoniuku,druskytes ir dar truputi kartu su rukytom desrelem,kol jos pasils patroskinu.ie tada su bulviu kose valgau thumbup.gif
Papildyta:
nu as cia pamirsau parasyti kad cia as apie kopustus raugintus blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Gaminu lietinius su varške 4u.gif Varškės pusę kilo musų kaimuky 2.5 lietiniai miltai+kiaušiniai+vanduo... na grietinė brangoka, bet galima juk, kokį padažą pasidaryti, ar su uogiene... 4u.gif
Atsakyti
......na visa paslaptis tai kuo ilgiau troškinti tuos kopūstus-ne mažiau kaip valandą, kad vanduo beveik išgaruotų,,,,,,,,,o aliejaus kaip ir nepilam, iš dešrelių užtenka.
Atsakyti
Šaltieną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2007 01 14, 18:42)
mergaitės, žinau, kad tikrai troškinat raugintus kopūstus  4u.gif pasidalinkit paslaptim, kaip skaniai tai padaryti. ar juos paprasčiausiai kaitinti su trupučiu vandens, o prieš baigiant aliejuko kokio truputį? kiek laiko troškinti?
taip noriu su bulvių koše ir dešrelėm, kad jau antra diena svajoju  wub.gif

Kopūstūs nuspausk, pakepink keptuvėj suverk į puodą supilk sunką ir troškink. Kepink aliejuje, galima įmaišyti pakepinto svogūno, morkos, džiovintų pakepintų grybų. Grybų nuovirą galima sunaudoti troškinimui.
Atsakyti
anksciau visada troskindavau kopustus puode, o dabar tik kepu keptuveje. gal truputi kaloriju ir daugiau, bet labai skanu smile.gif
Atsakyti
as raugintus kopustus taip darau:i puoda supjaustau sluoksny bulviu griezineliais,tada dedu eile kopustu ir vel bulviu ir vel kopustu.uzpilu vandeniu,kad apsemtu ir dedu virti.idedu magi prieskoniu,paspirginu spiguciu ir uzpilu ant kopustu.ir jau tada su pienu niam, niam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta sak @ 2007 01 15, 16:14)
as raugintus kopustus taip darau:i puoda  supjaustau  sluoksny bulviu griezineliais,tada dedu eile kopustu ir vel bulviu ir vel kopustu.uzpilu vandeniu,kad apsemtu ir dedu virti.idedu magi prieskoniu,paspirginu spiguciu ir uzpilu ant kopustu.ir jau tada su pienu niam, niam  biggrin.gif

rauginti kopustai su pienu?????? doh.gif doh.gif
Atsakyti
vakar buvo bulviu kose su desrelemis
Atsakyti
vakar buvo idaryti baklazanai, ir skanu ir greitai!

gal zinot ka galima is kalakutienos farso pagamint apart kotletu?
Atsakyti