Įkraunama...
Įkraunama...

ką vakar gamino taupančios?

QUOTE(Peledike @ 2007 01 14, 17:42)
mergaitės, žinau, kad tikrai troškinat raugintus kopūstus  4u.gif

Mano patarimas butu imaisyti svieziu pjaustytu kopustu, tuomet ne taip rugstu ir issitroskina skaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 01 19, 14:15)
Man patinka toks "ale" plovas,gaminasi greitai ir visai nebrangu. Tai vat reikia 1 svoguno, 1 morkos, 1 pakelio ryziu nu ir kokios desrytes,desreles,mesytes gabaliuka nu zodziu ka turite saldytuve tuo momentu. Morka sutarkuojame,svoguna supjaustome ir kartu su morka pakepiname. sudedame mesyte,pakepiname kol pasils ir suberiame isvirusius ryzius.Idedame prieskoniu,pomidoru padazo, ir viskas,skanaus  thumbup.gif

as gaminu panasiai, tik neneaudoju svogunu (labai ju nemegstu), i virtus ryzius sudedu padaza is pakepintu morkyciu, pomidoru pastos ir suberiu isvirtus sultinyje sojos kubelius, ismaisau ir gaunasi toks a la plovas thumbup.gif
Atsakyti
vakar pati valgiau uzsilikusius balandelius, o vyrui daraiau makaronus su daktariskos desros ir pomidoru be skureles padazu, apibarstytu dziugo suriu. papigiai ir sake niam niam.
Atsakyti
,bulvės su lupenomis ir silkė su kefyru........ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte mamyte @ 2007 02 01, 16:23)
,bulvės su lupenomis ir silkė su kefyru........ blush2.gif

silke su kefyru?
Atsakyti
na,,,,,,,kefuras buvo stiklinėje 4u.gif ........bet gal ir įdomu būtų jei silkę užpilti kefyru vietoj grietinės...... blush2.gif ,,,,,nors gal per rūgštu būtų? blush2.gif
Atsakyti
Vakar dariau plova ax.gif daug darzoviu, siek tiek ryziu ir mesos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 01, 18:35)
Vakar dariau plova  ax.gif  daug darzoviu, siek tiek ryziu ir mesos  ax.gif

su kokiom darzovem gaminai?nes as tik morkyte dedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 02 02, 10:01)
su kokiom darzovem gaminai?nes as tik morkyte dedu 4u.gif

as dar svoguna dejau ir buvo mazas gabaliukas pekino kopusto tai irgi supjausciau ir idejau smile.gif
Atsakyti
Vakar pusryciams netikrus ceburiekus ax.gif

pietums kopustu sriuba ir toki troskini ar kaip cia pavadinti g.gif bet buvo skanu, taigi apkepti zuvies gabaliukai (file), bulves, morkos, svogunas, cesnakas ir kiti prieskoniai. I stiklini inda sudejau bulves (supjaustytas smulkiau), kepta zuvi, daug morku ir svoguna siek tiek jau apkepta, surio ir i mikrogangu krosnele (pas mane su griliu) ax.gif

Siandien pusryciams miltiniai blynai su obuoliais, o pietus bus tokie patys kaip vakar ax.gif
Atsakyti
nežinau ar čia jau buvo rašyta, bet jei ką dar kartelį ir aš parašysiu tongue.gif tai va, kadangi kišenėje ne stebuklai, kaip mano brangusis pasakė, mokausi iš kirvio virti košę biggrin.gif tai šįvakar valgėm kuskusą su daržovėm ir mėsyte. Nedaug mėsytės smulkiai supjausčiau, paprieskoniavau ir į keptuvę. Tada pora svogūnų smulkiai supjausčiau - irgi į keptuvę, ten pat nukeliavo ir dvi sutarkuotos morkos. Kol viskas kepė, paruošiau kuskusą su puse kubelio sultinio. Bet kadangi skysčio pamažinau, teko kuskusą suverst į keptuvę, kur skysčio buvo gerokai daugiau ir kruopos normaliai galėjo išbrinkt smile.gif mano paskaičiavimais, vakarieniavom už porą litų. Bet čia todėl, kad mėsytės ir daržovių parsitempiau iš kaimo. Brangusis sakė, kad skanu. Va taip į mūsų virtuvę atkeliavo kuskusas vietoj įgrysusių ryžių, grikių ir makaronų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 04, 14:51)
Vakar pusryciams netikrus ceburiekus  ax.gif

O kaip juos gamint?
Atsakyti