Įkraunama...
Įkraunama...

ką vakar gamino taupančios?

mano vakarykščiai pietūs,kurių liko dar ir šiandienai mirksiukas.gif
Dvi parūkytos dešrelės ir pusė cukinijos.Dešreles smulkiai supjausčiau,patroškinau.Cukiniją nulupau,sėklas išėmiau,po to sutarkavau.Į besitroškinančias dešreles suverčiau sutarkuotą cukiniją.Troškinau,kol cukinija tapo vientisa mase.Tada prieskoniai pagal skonį ir pomidorų padažas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2006 08 24, 17:49)
mano vakarykščiai pietūs,kurių liko dar ir šiandienai mirksiukas.gif
Dvi parūkytos dešrelės ir pusė cukinijos.Dešreles smulkiai supjausčiau,patroškinau.Cukiniją nulupau,sėklas išėmiau,po to sutarkavau.Į besitroškinančias dešreles suverčiau sutarkuotą cukiniją.Troškinau,kol cukinija tapo vientisa mase.Tada prieskoniai pagal skonį ir pomidorų padažas thumbup.gif

as panasiai gaminu tik su kitom darzovem... dedu kopusta, bulves, morkas ir dar mes megstm kai sis troskinys buna astrus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2006 08 24, 20:52)
as panasiai gaminu tik su kitom darzovem... dedu kopusta, bulves, morkas ir dar mes megstm kai sis troskinys buna astrus. biggrin.gif

as irgi savo MARMALIENE panasiu principu viriau . SKANU bigsmile.gif

siandien pietums-pusryciams paruosiau prisiskaiciusi jusu receptuku makaronus po pigiai
elementarnus makaronus isviriau
morkytes, svoguniukus su rukytais lasinukais pakepiau
atskiroje keptuveje kelias nemazas cesnako skilteles supjaustytas pacirskinau

ir viska suverciau i katila su makarais. dar parmezano uzbarsciau. skanu su pasukom raugintom sau dar adzikos isidejau, nes megstu astriau. Nebereikejo nei ketcupo, anei grietines ir taip skanu buvo
Atsakyti
Aš pigiai gaminau makaronų apkepą rolleyes.gif . Paėmiau 400g. makaronų, 400g. grietinėlės ir 400g. fermentinio sūrio. Makaronus šiek tiek apviriau, tada perliejau šaltu vandeniu, sumaišiau su girtinėle ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Viską gerai išmaišiau. Tada paėmiau stiklinį puodą (aš jį naudoju kepimui orkaitėje) sukrečiau visą masę ir kokį 20 minučių pakepiau. Visai skanu gavos essen.gif
Atsakyti
cia tokiu skanumynu prisiskaiciau...........neatrodo, kad gamina taupancios. bigsmile.gif
Atsakyti
nu as irgi pagalvojau, nuo kada parmezanas popigiai????
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2006 08 26, 17:04)
Aš pigiai gaminau makaronų apkepą  rolleyes.gif . Paėmiau 400g. makaronų, 400g. grietinėlės ir 400g. fermentinio sūrio. Makaronus šiek tiek apviriau, tada perliejau šaltu vandeniu, sumaišiau su girtinėle ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Viską gerai išmaišiau. Tada paėmiau stiklinį puodą (aš jį naudoju kepimui orkaitėje) sukrečiau visą masę ir kokį 20 minučių pakepiau. Visai skanu gavos  essen.gif

ka tik padariau, tikrai labai skanu.
Atsakyti
Vakar buvom pakviesti i firmos baliuka taigi nieko negaminau, o siandien tai :

is ryto tiesiog kava ir dar gavom vakarikscio firminio torto nebloga gabala user posted image

pietus i lova blush2.gif user posted image

Vakarenei dar liko vyrui viena porcija ir aisku dar torto yra smile.gif tai siandien tiek ax.gif

PS. visas tortas svere 50kg
Atsakyti
Lalaa, kas ten per salotos? Agurkas, pomidoras, kas dar? Ir kaip matau ne su grietine?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 08 27, 18:51)
Lalaa, kas ten per salotos? Agurkas, pomidoras, kas dar? Ir kaip matau ne su grietine?

ir obuolis, siek tiek druskos galiam dar koki sauksta aliejaus ar majonezo, bet nieko nedejau nes desrles gana kaloringos ax.gif
Atsakyti
Siandien is ryto vyrui iskepiau 3 kiausinius ir dar prie arbatos buvo gabaliukas torto, pietums didele lekste karstu sumustiniu, o as per diena suvalgiau pora obuoliu, o vakare vyras pakviete i Delano picerija, tai vyras valge pica, o as lengvas salotas rolleyes.gif tai siandien tiek smile.gif

Rytoj jau gaminsiu valgyti, tai bus ir iliustracijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 08 28, 20:12)
Siandien is ryto vyrui iskepiau 3 kiausinius ir dar prie arbatos buvo gabaliukas torto, pietums didele lekste karstu sumustiniu, o as per diena suvalgiau pora obuoliu, o vakare vyras pakviete i Delano picerija, tai vyras valge pica, o as lengvas salotas  rolleyes.gif  tai siandien tiek  smile.gif

Rytoj jau gaminsiu valgyti, tai bus ir iliustracijos  mirksiukas.gif

Tai ko tu tiek mazai valgai? gal dietiniesi? biggrin.gif
Lalaa, maciau kazkur,kad kepei bulvinius blynus, parasyk receptuka,ka? tongue.gif Maniskis juos labai megsta, o as tai ju visai nemoku kept...
Atsakyti