as sinadien gaminau makaronus su padazu...
vienai porcijai reiktu: isvirtu spageciu
padazui: saukstas majonezo, sveisto, tomatu padazo ar tyres, kelios cesnako skilteles(isspauti). padaza darome keptuveij, po to uzpilti ant isvirtu makaronu ir uztarkuotisurio.
dar galima i padaza deti grybu, farso ar virto kumpio.
Gal priimsit ir mane
Rodau ataskaita
Vakar ryte valgem po gabaliuka tinginio su arbata

Paskui pietums
cia vyro porcija, mano daug mazesne
Vyro vakarene (pries fotkinant pamirsau padeti irankius
) padariau 3 porcijas, taigi dar toki pati patiekala valgys siandien pietums ir vakarienei

Siandienos vyro pusryciai

Vakar dar dariau varskini tingini, stai kas liko

Siandien dar vyrsiu grybu sriuba ir sau koki troskini
Jei bus idomu galesiu nufotkint

Rodau ataskaita

Paskui pietums

Vakar vyras grįžo su voveruškom, tai išviriau bulvių ir valgėm grybus su bulvėm
QUOTE(Lalaa @ 2006 08 21, 10:01)
Gal priimsit ir mane
Rodau ataskaita

Paskui pietums
) padariau 3 porcijas, taigi dar toki pati patiekala valgys siandien pietums ir vakarienei

Rodau ataskaita

Paskui pietums

Aš turbut labai didelė tinginė, bet daugiausiai du kart per dieną darau valgyt, o tu tiek pridarei

pigiausias maistas dabar tai grybai mes kas antra diena grybaujam tai viena diena grybų sriuba kitakart kepti grybai
QUOTE(mutantė @ 2006 08 21, 16:30)
Aš turbut labai didelė tinginė, bet daugiausiai du kart per dieną darau valgyt, o tu tiek pridarei
,
pigiausias maistas dabar tai grybai mes kas antra diena grybaujam tai viena diena grybų sriuba kitakart kepti grybai

Man dabar atostuogos, tai ir daugiau laiko galiu praleisti virtuvei

Tinginius, dariau pirma karta, bet pavyko

Mes savaitgali irgi buvo miske, pririnkom gribu, tai isvyriau sriuba ir kepiau

Mano vyras pripazista tik bulves, mesa, grybus na ir saldumynus

Dabar labai faina, kad jau atsirado grybai ir darzoviu pilna

Pietums dariau būrokėlių sriubą ir farširuotas paprikas, o vakarienei apviriau šparagines pupeles ir apkepiau svieste su džiūvėsiais
Vakar isvyriau grybu sriubos ir sau toki troskini (cukinija, morkos, ziedinis kopustas, svogunas, zaluminai), o ryte iskepiau 5 bulvinius blynus, 3 didesnius vyrui ir 2 mazesnius sau

POMIDORINES, deja vakar neviriau, suzinojusi, kad mano Meile jos nemegsta
Sunku man: vos tik ka sugalvoju, kas man laaaabai skanu , suzinau, kad mano meilei nepatinka ir atvirksciai ...
Vakar viriau MARMALIENE. Skanu ir kompromiska. Prikroviau visko tiek daug, prisiskaiciusi SM, kad isejo didziulis katilas. siandien dar ja valgysim, tai nieko nebegaminsiu - taupysiu

Sunku man: vos tik ka sugalvoju, kas man laaaabai skanu , suzinau, kad mano meilei nepatinka ir atvirksciai ...
Vakar viriau MARMALIENE. Skanu ir kompromiska. Prikroviau visko tiek daug, prisiskaiciusi SM, kad isejo didziulis katilas. siandien dar ja valgysim, tai nieko nebegaminsiu - taupysiu

QUOTE(Shiduh @ 2006 08 24, 11:45)
nerealu, kaip nuostabu, kad pateikiate tiek ideju, virsiu ir as siandien pomidorine, jau pasiilgau. lalaa, butinai nufotkink ir idek.
Papildyta:
lalaa, o kas ten per patiekalas kur po desreliu saslyku?
Papildyta:
lalaa, o kas ten per patiekalas kur po desreliu saslyku?
Ten bulviu kose, kepti baravykai su svogunu ir saukstu gretines ir pora vistienos gabaliuku

Dabar pora savaiciu negalesiu nieko nufotkint, nes paskolinau sesei fotika

Jau kelinta ryta kepu vyrui bulvinius blynus, man jau atsibodo

Rytoj is ryto darysiu tokius blynelius, man jie labai patinka, o ir vyras valgo, nors jie zinuotu is ko pagaminti gal ir nevalgytu

Taigi paimu avizinius dribsnius ir 1 kubeli sultinio uzpilu viska verdanciu vandieniu, uzdengiu ir palieku ~ 15 min, paskui is tos mases kepu blynelius

dariau zuvies apkepa:
supjaustom grezineliai bulves (apie 8 bulves vid. dydzio), zuvi supjaustome kubeliais ir apkepinam su svogunais ir morkytem. tada sluoksniuojame bulves, zuvis,bulves uzbaigiame bulvemis... uzpilam 200gr. bulionu uzdengiam folija ir kepam apie 35-50 min. kol bulves virsuj pasidaro minkstos. tada apibarstom tarkuotu suriu ir dar pakepam apie 10 min (be folijos) kol issilydis suris.
labai skanu!
supjaustom grezineliai bulves (apie 8 bulves vid. dydzio), zuvi supjaustome kubeliais ir apkepinam su svogunais ir morkytem. tada sluoksniuojame bulves, zuvis,bulves uzbaigiame bulvemis... uzpilam 200gr. bulionu uzdengiam folija ir kepam apie 35-50 min. kol bulves virsuj pasidaro minkstos. tada apibarstom tarkuotu suriu ir dar pakepam apie 10 min (be folijos) kol issilydis suris.
labai skanu!