Įkraunama...
Įkraunama...

ką vakar gamino taupančios?

vakar vištienos širdeles troškinau su kariu, visai popigiai ax.gif
Atsakyti
Na va, o pas mane siandien grikiu kotletai. Kadangi maniskis, kaip sakoma: "be mesos nei dienos", tai i grikius imaliau ketvirtadali vistos krutineles. Patieksiu su svogunu ir morku padaziuku bei cesnakinem morku salotom. Man paciai tai labai skanu, bet reik ziuret kaip pavyks savaji apgaut bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupuke: 15 vasario 2007 - 18:46
O as siandiena iskepiau bulviniu blynu ir morku pyrago. Pirstus apsilazem biggrin.gif
Atsakyti
as siandien pietums kepiau varskecius, o vakarienei lietinius su uogiene.
Atsakyti
Šiandien gyvenu virtuvėj lotuliukas.gif
Išviriau sriuba su kukuliais
Iškepiau lietinius: vyrui su varške ir keptais svogūnais, dikrelei-su varške ir vanile. Desertui kepiau trupininį pyragą.
Vakarienei: sau: šilkinę koše, vaikams-avižinių dribsnių košę su razinomis ir medumi
swoon.gif
Atsakyti
O kas cia per silkine kose? ax.gif Graziai skamba, tikiuosi ir skani smile.gif
Atsakyti
yra aprasymas temoje "kaip pigiai pavalgyti" pirmame puslapyje, berods lonos postas, bet man tai ji slyksti ir vaikas nemegsta, gal as tiesiog nemoku isvirti...
Atsakyti
siandien pietums makaronu sriuba (makaronai + sultinio kubeliai) ir makaronai su dž. grybu padažu. dar kazka reiks gamint vakarienei ir rytdienos pietums...
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 02 26, 06:43)
man tai ji slyksti ir vaikas nemegsta

Tiesiog tavo skonis toks mirksiukas.gif Mano vyras jos irgi nemėgsta ax.gif Aš valgau su sviestuku, kiti užpila spirgučiais rolleyes.gif
Galima pabandyti ją kepti orkaitėj, tada ji gaunasi su plūtele 4u.gif
Atsakyti
šiandien viriau grikius su apkeptais spirgušiais, ir valgėme su marinuotais agurkeliais ir kepčupu, o vaikams kepiau batoną pamirkytą piene, ir dar sriubos liko vakarykštes, kas norės suvalgys blush2.gif
Atsakyti
o Jurgitele bigsmile.gif uzejau tik paskaitineti ir ideju pasisemti ir Tave cia radau wub.gif
Atsakyti
cia kaip su maistu susije?

vakarienei kepu purius sonatinos blynos vaflineje, o pietums makaronai su sald. darzoviu padazu bus ir tokia pat sriuba kaip siandien.
Atsakyti