QUOTE(Ruutta @ 2014 11 20, 15:53)
pakaitintas kitas reikalas, kartą dariau (tą neskanų pieną užvirinau, tik puodas po to dvi paras mirko juodu dugnu

) toks patiko kisielius, aš įdėjau klevų sirupo ir chia sėklų ir į šaldytuvą, kitą rytą buvo šaltas pudingas
Dar vienas klausimas - su kuo sunkiat pieną? Gal kokiais specialiais maišiukais? Aš tokių niekur nemačiau pirkt, o tos marlės taip užkniso, kad iš viso nustojau sunkti, mano Omniblend suvaro be gumuliukų, tai su visais tirščiais palieku saulėgrąžų ar anakardžių pieną
tai va jo kaitinimas labai opus dalykas

čia reikia taip kaitinti, kad puodas nekontaktuotu tiesiogiai su virykle arba deti i kita didesni puoda, o dar geriau kad iš vis nesiliestu kaistu tik garuose...todel ir aš retokai darai, nes laiko tai užima
deja irgi tik per marles, bandžiau per sieteli bet prastai nubega, lieka visas tas pagrindas baltas

,tiesa iš vienos tokios pienu gamintojos girdejau, kad ji perkasi vet. vaistinese karviu pienui košti kažkokias ten medžiagas jau pasiutas tik gerai nusikošia, bet vistiek čia rankinis darbas bet kuriuo atveju yra ...
o su blenderiu nebandet sutrit tiesiog ta pieną, kad nereiktu spausti?
O kaip jūs žiūrit į žalią arbatą? Geriat ją? Jeigu geriat tai kokią? Ar iš vis tokios negeriat, tada ką karšto (kas aplamai karštus maistus vartoje) vartojat?