Įkraunama...
Įkraunama...

Veganiškas gyvenimo būdas ;)

QUOTE(Monteverte @ 2014 11 22, 13:54)
Bet ar taip blogai tas kofeinas? Jei jis natūraliai atsiranda kavos pupelėje ar arbatoje ir jei tais dalykais nepiktnaudžiauti, negerti perdaug, tai ir nereikia manau bijoti.

Nežinau ar gerai, ar blogai, tiesiog diskutuoju smile.gif

Klevų sirupas gerai, betgi jis iš klevo neteka, nuo sulos iki sirupo dar ilgas kelias, o va jau cukrus blogai g.gif , jis gi iš augalu: cukranendriu, runkeliu, nu ir daugiau galima rasti palyginimų smile.gif ...

Įsidejau i salotas šaldytų pomidoru tongue.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Matau gerai jums sekasi su veganizmu/ vegetariskumu smile.gif Gaila jog man neiseina atsisakyti gyvulines kilmes produktu, nes nebeturiu jegu kaimo darbams nudirbt sad.gif Bet nieko, pati gyvenu kaime, auginu gyvunus (Karve 1, 2 ozkos be galo daug vistu, ir kelios avys) zinoma ju nepjaunu naudoju tik is ju gaunamus produktus smile.gif Rasau sita zinute nes noriu pasakyti jog gyvunai ne visada yra isnaudojami smile.gif Pas mane visi laksto sau laisvi, nera nei aptverti nei priristi, tiesiog patys nuo namu niekur neina smile.gif Visi prijaukinti patys ateina jog galeciau juos paglostyt smile.gif

Labai nepykit kad parasiau, tiesiog norejau isreiksti savo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaraLeone @ 2014 11 24, 00:00)
Sveikos smile.gif

Matau gerai jums sekasi su veganizmu/ vegetariskumu smile.gif Gaila jog man neiseina atsisakyti gyvulines kilmes produktu, nes nebeturiu jegu kaimo darbams nudirbt sad.gif

Labai jau keista. Matyt kažką ne taip darėte/darote. Kažkodėl aš turiu daugiau jėgų nei anksčiau, nes jų neatima sunkiai virškinamas maistas.

Beje, į temą dar norėjau pasidžiaugti, kad prisimenu laikus kaip aš norėdavau kuo ilgiau išlaikyti bent jau pėdsakus iš vasaros įdegio, tačiau jis man jau rugsėjo vidury su visam dingdavo ir likdavau tokia baltai mėlyna pašiurpusia skūra. Dabar gi lapkričio gale įdegis vis dar matosi, nors aišku pablukęs, bet matosi!
Atsakyti
Visai nepykstam bigsmile.gif ,bent jau aš,čia vieša vieta ir kiekvienas turi teisę reikšti savo nuomonę, o kitka nevalgau mėsos, ne dėlto kad gyvūnai ne lasivėj auginami ar aš juos pati valgydama kažkaip skriausčiau smile.gif ,tiesiog nepriimtina man ir taškas, kaip sakoma liaudiškai "nesiryja" smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(Iewwute @ 2014 11 14, 01:11)
  O kokie tie sausainukai yra, brangūs?  g.gif

na nelabai brangūs, dabar su akcija apie 3,5 kažkur g.gif
va tokie sausainiai
user posted image

QUOTE(khaleesi @ 2014 11 20, 01:00)
...
Sveikos
ar kuri nors darote augalinį pieną? Man patinka ryžių, greita, nebrangu, skanu, bet kažko vis trūksta, dadedu druskos, arba vanilinio cukraus, jeigu norisi saldžiau, bet parduotuvinis ir tirštesnis kažkosk ir skanesnis rolleyes.gif jau prporcijas biškį pakeičiau kad tirštesnis būtų visviena biškį ne toks rolleyes.gif

man skaniausiais kokosų (naminis) ir migdolų rolleyes.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 11 24, 09:26)
Beje, į temą dar norėjau pasidžiaugti, kad prisimenu laikus kaip aš norėdavau kuo ilgiau išlaikyti bent jau pėdsakus iš vasaros įdegio, tačiau jis man jau rugsėjo vidury su visam dingdavo ir likdavau tokia baltai mėlyna pašiurpusia skūra. Dabar gi lapkričio gale įdegis vis dar matosi, nors aišku pablukęs, bet matosi!

Tikrai drinks_cheers.gif
Man irgi įdegis laikosi ilgiau, o šią vasarą pastebėjau, kad būdavau ant saulės po kelias valandas ir oda gražiai parusdavo, ko ankščiau GYVENIME nėra būvę. Esu pagal odos tipą antra po albinosų turbūt biggrin.gif ir visada saulėj tik nudegdavau, paskui lupdavausi, oi net baisu prisiminti doh.gif pirma vasara, kai nesupratau kas čia mano odai pasidarė, galiu būti saulėje ir gražiai įdegti thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(SaraLeone @ 2014 11 24, 01:00)
Matau gerai jums sekasi su veganizmu/ vegetariskumu  Gaila jog man neiseina atsisakyti gyvulines kilmes produktu, nes nebeturiu jegu kaimo darbams nudirbt

na tikrai kažką ne taip darote arba sakote smile.gif (arba net nebandėte )
Kad nebus jėgų atsisakius gyv.kilmės maisto-labai gajus stereotipas wink.gif
Tik yra visiškai priešingai wink.gif
Aš nesu atsisakiusi visiškai, jų likę mano racione, gal kokia 10-15 proc, lyginant su ankstesniu maitinimusi, bet energijos tikrai daugiau ir miegas geresnis. Nebūtina drąstiškai visko atsisakyti, galima ženkliai sumažinti, vėliau savaime nesinorės wink.gif

Tiesa dariausi kažkada neperseniausiai vidaus organų echo. Tai gydytoja , kuri echoskopavo, sako:
- jūsų inkstuose anktesniame tyrime (prieš metus darytame, kai dar maitinausi standartiškai wink.gif matėsi nemažai "smėliuko"- na iš jo vėliau akmenys formuojasi wink.gif,
o dabar švaru, gražu. g.gif Hmm ką darot kitaip, gal vandens daug geriat ?
biggrin.gif Ne sakau, mėsos ir pieno produktų beveik nevalgau biggrin.gif Tai palingavo taip nepatikliai galva , matomai nepatikėjo kad tai galėjo įtakoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 24 lapkričio 2014 - 13:04
QUOTE(Radmile @ 2014 11 24, 12:46)
Tiesa dariausi kažkada neperseniausiai vidaus organų echo. Tai gydytoja , kuri echoskopavo, sako:
- jūsų inkstuose anktesniame tyrime (prieš metus darytame, kai dar maitinausi standartiškai wink.gif  matėsi nemažai "smėliuko"- na iš jo vėliau akmenys formuojasi wink.gif,
o dabar švaru, gražu. g.gif  Hmm ką darot kitaip, gal vandens daug geriat ? 
biggrin.gif  Ne sakau, mėsos ir pieno produktų beveik nevalgau  biggrin.gif  Tai palingavo taip nepatikliai galva , matomai nepatikėjo kad tai galėjo įtakoti  biggrin.gif

Džiaugiuosi už tave. O medikai dažniausiai kaušai, jie net nepasidomi. Tau dar čia super cekava pasitaikė biggrin.gif Žinau žmogų, kuriam pakeitus mitybą, pradėjus vartoti fitoterapiją, auglys susitraukė, o žmogus jau amžiuje, tai medikai žiūrėjo paklaikę kaip taip gali būti, bet nei vienas nepaklausė ką tas žmogus galbūt daro cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 24, 08:26)
Labai jau keista. Matyt kažką ne taip darėte/darote. Kažkodėl aš turiu daugiau jėgų nei anksčiau, nes jų neatima sunkiai virškinamas maistas.

drinks_cheers.gif man irgi taip pat...
po valgio skrandis visai neapkrautas, pilvas neissiputes, kad ir dviguba porcija suvalgau smile.gif
Atsakyti
given444, kur dingai? Gal ką gero galvai radai? Ar vis dar su soda varai ir nebijai?
Aš bandau atsisakyti balzamo ir eksperimentuoju ax.gif Gėda, bet kol kas gyvuliškai. Patiko su želatina perskalauti, o vakar pabandžiau su jogurtu ištrinti. Bliamba, nerealiai, labai liuks plaukai išėjo. Nežinau ką daryt, kuo pakeisti. Reiktų gal kokią žolinę arbatą bandyti, bet ar bus toks efektas? sad.gif
Atsakyti
sveikos,

permetu akim kartkartėm jus,ale neturiu ką pasakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 11 26, 15:28)
sveikos,

permetu akim kartkartėm jus,ale neturiu ką pasakyti blush2.gif

visi turi ką pasakyti ax.gif nesikuklinkit biggrin.gif
Papildyta:
geras saitas https://cronometer.com/ smile.gif man rodos yra appsas dar jų smile.gif nors turbūt dauguma žinote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo khaleesi: 26 lapkričio 2014 - 20:56
QUOTE(khaleesi @ 2014 11 26, 20:56)
visi turi ką pasakyti ax.gif nesikuklinkit biggrin.gif
Papildyta:
geras saitas https://cronometer.com/  smile.gif  man rodos yra appsas dar jų smile.gif nors turbūt dauguma žinote

Bet kad ten niekas neveikia man unsure.gif Tuščią lapą rodo. Per telefoną tikriausiai ir įmanima naudotis?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 26, 14:17)

Aš bandau atsisakyti balzamo ir eksperimentuoju ax.gif Gėda, bet kol kas gyvuliškai. Patiko su želatina perskalauti, o vakar pabandžiau su jogurtu ištrinti. Bliamba, nerealiai, labai liuks plaukai išėjo. Nežinau ką daryt, kuo pakeisti. Reiktų gal kokią žolinę arbatą bandyti, bet ar bus toks efektas? sad.gif

Jei plaukai linkę riebaluotis, labai tinka perplauti su šaukštu acto išmaišyto vandeny, šiaip žinau, kad viena vien tik kiaušinio tryniu galvą plauna smile.gif, dar vietoj balzamo naudoja ajeru šaknu nuovirą, beržo pumpuru....aš pati nieko gamtiško irgi nenaudoju smile.gif
Atsakyti