Sveikos
aš gaminuosi daugiausiai saulėgrąžų pienuką

kitus gal reiktų bandyt prisijaukint...
QUOTE(SaraLeone @ 2014 11 24, 01:00)
Matau gerai jums sekasi su veganizmu/ vegetariskumu

Gaila jog man neiseina atsisakyti gyvulines kilmes produktu, nes nebeturiu jegu kaimo darbams nudirbt
Na man irgi atrodo, kad kažką ne taip darote

man gana greit atsirado daugiau jėgų, anksčiau vis apsnūdus būdavau

atrodo ir veiklos norisi daugiau, nustygt vietoj negaliu
QUOTE(Radmile @ 2014 11 24, 13:46)
Tiesa dariausi kažkada neperseniausiai vidaus organų echo. Tai gydytoja , kuri echoskopavo, sako:
- jūsų inkstuose anktesniame tyrime (prieš metus darytame, kai dar maitinausi standartiškai

matėsi nemažai "smėliuko"- na iš jo vėliau akmenys formuojasi

,
o dabar švaru, gražu.

Hmm ką darot kitaip, gal vandens daug geriat ?

Ne sakau, mėsos ir pieno produktų beveik nevalgau

Tai palingavo taip nepatikliai galva , matomai nepatikėjo kad tai galėjo įtakoti
Sveikinimai su gerais rezultatais

gaila, kad gydytojai nepriima šito gyvenimo būdo, atrodo ir įrodymų apie naudą nemažai..vat būtų lengviau ir mums gyvent, jei nuėjus pas gydytoją galėtum pasakyt, kad toks gyvenimo būdas...o ne valgyk mėsos kiekvieną dieną...
va pas mano mamą cholesterolis blogasis padidėjęs buvo, turi ji tų problemų su kraujospūdžiu ir pan...tai buvo liepę jai žuvų taukus gert, bet ji padarė eksperimentą ir pagal Vaištarienę rytais sėklų maltų mišinį vartojo, plius mažiau gyvūlinio maisto, tai sumažėjo blogasis cholesterolis ir padidėjo gerojo šiek tiek..bet jai liepė miolerio žuvų taukus gert dabar nuėjus...na sakau, susitvarkyk mitybą ir nereiks vaistų tiek (dabar dar nuo kraujospūdžio vartoja ir dar kažką, nežinau...), bet sako valios neturiu, tai gaila man
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 11 26, 22:57)
Sveikos
dar nespėjau visos temutės paskaityti, bet bet kuriuo atveju ji apie tai, kas man labai artima.

Jau trejus metus nevalgau žuvies/mėsos, palaipsniui atsisakiau visokių pieniškų produktų. Kartais dar pasimėgauju kokiu desertu, bet skrandis sustoja, savijauta būna ne per geriausia...
Taigi, tikiuosi įsilieti į Jūsų būrį ir susipažinti artimiau.
Sveika prisijungusi

Smagu, kad gausėja taip gyvenančių žmonių