
QUOTE(Dottie @ 2014 12 26, 11:14)
Sveikos,
tema vėl nurimusi, aptilusi..
ką galvojat apie sojos pupeles? Ar ką iš jų gaminate?
Esu minėjusi, kad paprastų valgyti negaliu, sakau, gal bent šias pabandyti?
tema vėl nurimusi, aptilusi..
ką galvojat apie sojos pupeles? Ar ką iš jų gaminate?

Esu minėjusi, kad paprastų valgyti negaliu, sakau, gal bent šias pabandyti?

taip pat valgau kaip ir kitas, prie kruopu ar bulviu
Papildyta:
QUOTE(miegapele @ 2014 12 26, 15:54)
Kitas klausimelis, salotas dazniausiai apipilu saukstu alyvuogiu aliejaus. Kuo jus dar apipilate salotas, nes norisi kazkokio gaivesnio skyscio?
citrinu sultys
Papildyta:
QUOTE(miegapele @ 2014 12 27, 13:12)
O aš tai pati problemų su sveikata neturiu. Tiesiog mamai krūties vėžys, tėtei - prostatos. Abu turi mažesnių didesnių problemų su širdim, spaudimu. Mamai būdavo užkilęs cholesterolis ir cukrus, bet nupirkau cinamono, tai bent jau šitie dabar jau normoje. Dviem pusbroliams apie 45 gyvenimo metus diagnozuotas diabetas. Skaitėt Campbello knygą, tikriausiai suprantat mano baimes. Tėvai gyvena kaime, visą gyvenimą valgė daug gyvulinės kilmės maisto, kuris yra tikrai ekologiškas, nes patys augina gyvulius, patys kviečius, miežius sėja, niekuo nepurškia, apie daržoves jau nekalbu. Viskas užauginta natūraliai pas juos, bet ligos neaplenkė. Tai linkusi manyti, kad tikrai mums netinka tas gyvulinės kilmės baltymas, o tie parduotuviniai hormonai su mėsa tik priedas, bet matyt ne esmė. Tėvai nekeičia mitybos ir liepė nekvaršint galvos apie tai.
mano uosviai irgi kaimieciai, tipo ekologiska viskas, o pilni ligu, nes valgymas ju buvo ir vis dar yra riebus. jie nepalaiko vegetarisku ideju ir kencia, renkasi kentejima. yra visiski bevaliai kas liecia maista. beje, per genus ir toki maista ivairiu blogybiu vaikams perdave, tai tvarkau ju sunu, sb. tikrai daug kas del maisto susitvarke
Papildyta:
kas cia per uzsislapste mesedziai sedi ir ciokina vidury nakties dabar temoje

