QUOTE(Dottie @ 2014 11 30, 11:46)
uuuu, o kaip sojos karbonadus kepti?

ar yra kažkokių sojos kepsnelių, nes aš esu tik faršą ir kubelius mačiusi
pupelių aš valgyti negaliu, skrandis stoja, o avinžirniai man neskanu, tad lieka tik lęšiai
perlinės kruopos tai taaaaaaaaaaaaip, prieš porą savaičių jas atradau iš naujo, buvau pamiršusi, kad tokios egzistuoja

ir dar, ar garsus jūsų organizmas?

mano būna užeina, tai reikalauja konkretaus produkto, avietes, tokiam protrūkiui užėjus, galiu kirsti kilogramais

, dabar sėdžiu ir jaučiu, kaip šaukiasi burokėlių, bet iki rytojaus negaus, tingiu į parduotuvę pėdinti
Yra pirkti tokie suformuoti, panašiai kaip tas faršas ar kubeliai, tik didesni, žinoma
Vegetarizmas be pupelių?

Kažin ar patrauksi

Jokių jokių negali, net šparaginių? Ar nebandai po truputį įvedinėti? Galima šalia gerti virškinimo fermentus, prebiotikus-probiotikus, kad padėtum sau. Beje, ar pakankamai ilgai išmirkai ir ilgai verdi? Pupelės ne tas daiktas, kurį reiktų bijoti gaminti ilgai. Kaip tik reikia ilgai, kad sau nepakenktumei.
Taip, perlinės gerai. Soros irgi, kuo mes blogesni už papūgas?
Nu taip, būna, kad kažko norisi, šiaip yrač tada, kai būna ilgai buvęs ne sezonas ir pasiilgsti. Manau, kad tai normalu, nes organizmas pasiilgsta to skonio ir, žinoma, jau tų elementų reikalauja.
Maniškis dabar sėdi ant mandarinų manijos, aplink vien žievelės mėtosi

Praktiškai juk tik pernai žiemą ir valgė juos, nes po to jų net nebūna ar kaina neadekvati.