Įkraunama...
Įkraunama...

Veganiškas gyvenimo būdas ;)

uuuu, o kaip sojos karbonadus kepti? bigsmile.gif ar yra kažkokių sojos kepsnelių, nes aš esu tik faršą ir kubelius mačiusi g.gif
pupelių aš valgyti negaliu, skrandis stoja, o avinžirniai man neskanu, tad lieka tik lęšiai blush2.gif
perlinės kruopos tai taaaaaaaaaaaaip, prieš porą savaičių jas atradau iš naujo, buvau pamiršusi, kad tokios egzistuoja blush2.gif
ir dar, ar garsus jūsų organizmas? bigsmile.gif mano būna užeina, tai reikalauja konkretaus produkto, avietes, tokiam protrūkiui užėjus, galiu kirsti kilogramais blush2.gif , dabar sėdžiu ir jaučiu, kaip šaukiasi burokėlių, bet iki rytojaus negaus, tingiu į parduotuvę pėdinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dottie: 30 lapkričio 2014 - 12:13
QUOTE(Dottie @ 2014 11 30, 11:46)
uuuu, o kaip sojos karbonadus kepti?  bigsmile.gif ar yra kažkokių sojos kepsnelių, nes aš esu tik faršą ir kubelius mačiusi  g.gif
pupelių aš valgyti negaliu, skrandis stoja, o avinžirniai man neskanu, tad lieka tik lęšiai  blush2.gif
perlinės kruopos tai taaaaaaaaaaaaip, prieš porą savaičių jas atradau iš naujo, buvau pamiršusi, kad tokios egzistuoja  blush2.gif
ir dar, ar garsus jūsų organizmas?  bigsmile.gif mano būna užeina, tai reikalauja konkretaus produkto, avietes, tokiam protrūkiui užėjus, galiu kirsti kilogramais  blush2.gif , dabar sėdžiu ir jaučiu, kaip šaukiasi burokėlių, bet iki rytojaus negaus, tingiu į parduotuvę pėdinti  blush2.gif

Yra pirkti tokie suformuoti, panašiai kaip tas faršas ar kubeliai, tik didesni, žinoma smile.gif
Vegetarizmas be pupelių? g.gif Kažin ar patrauksi unsure.gif Jokių jokių negali, net šparaginių? Ar nebandai po truputį įvedinėti? Galima šalia gerti virškinimo fermentus, prebiotikus-probiotikus, kad padėtum sau. Beje, ar pakankamai ilgai išmirkai ir ilgai verdi? Pupelės ne tas daiktas, kurį reiktų bijoti gaminti ilgai. Kaip tik reikia ilgai, kad sau nepakenktumei.
Taip, perlinės gerai. Soros irgi, kuo mes blogesni už papūgas? biggrin.gif
Nu taip, būna, kad kažko norisi, šiaip yrač tada, kai būna ilgai buvęs ne sezonas ir pasiilgsti. Manau, kad tai normalu, nes organizmas pasiilgsta to skonio ir, žinoma, jau tų elementų reikalauja.
Maniškis dabar sėdi ant mandarinų manijos, aplink vien žievelės mėtosi biggrin.gif Praktiškai juk tik pernai žiemą ir valgė juos, nes po to jų net nebūna ar kaina neadekvati.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 30, 12:47)
Yra pirkti tokie suformuoti, panašiai kaip tas faršas ar kubeliai, tik didesni, žinoma smile.gif
Vegetarizmas be pupelių? g.gif Kažin ar patrauksi unsure.gif Jokių jokių negali, net šparaginių?


negaliu, stoja skrandis iškart, tariausi su dietologe, sakė, kol bus kitų ankštinių, ir normali mityba, bėdų neturėtų būti 4u.gif ar mirkau per naktį ar verdu valandas, vistiek neaaa schmoll.gif
tai ir nesikankinsiu irnesakyk.gif
net bandžiau save "apgauti", jas tryniau blenderyje, bet negaliu, kankinuosi paskui ilgiausiai verysad.gif
Atsakyti
Laba,

Pas mane siandien pietums ryziai,kepti grybai ir troskintosdarzoves (paprika,svogunas,morkos).
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 11 30, 11:32)
Labas rytas  ax.gif
Merginos, pasidalinkit, ką jūs valgot pagrindiniam dienos patiekalui, ar tai būtų pietūs, ar vakarienė?
Man taip visokie troškiniai,užkepėlės ir trintos sriubos atsibodo, o nieko naujo neišgalvoju  g.gif


man neatsibosta troškiniai ir trintos sriubos niekada biggrin.gif šiandien buvo morkų "kotletai" su pupelių ir kopūstų troškiniu.

QUOTE(Dottie @ 2014 11 30, 12:46)
vinžirniai man neskanu
perlinės kruopos tai taaaaaaaaaaaaip, prieš porą savaičių jas atradau iš naujo, buvau pamiršusi, kad tokios egzistuoja  blush2.gif


man kaip tik avinžirniai skaniausi iš visų ankštinių, o perlinės kruopos išvis nelabai.
šitaip skoniai skiriasi smile.gif

Vakar prasidėjo adventas žmonėms, kurie negali adventiškai maitintis visus metus smile.gif smile.gif kaži ar dar išvis kas nors jo laikosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo khaleesi: 01 gruodžio 2014 - 13:31
stai kaip puikiai galima panaudoti ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 12 04, 12:05)

naudoju kaip trasas ir batams blizgint thumbup.gif reiks ir kitus isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif bandau jungtis i jusu gretas.. Esu,kaip cia pasakius,ant vegetarizmo ribos. Pradejau dometis sveika mityba,tada uzdaviau sau klausima,ar reikalinga man ta mesa? Atsakiau sau,tikrai galiu ir be jos gyventi. Isvis mazai jos valgydavau,paskutinius kelis men isvis man jos nesinori. Aisku seimynai ja gaminu,nes negaliu jos priversti nevalgyti. pradejau dometis vegetarizmu dar ir del to,kad mano virssvoris labai didelis,sveriu tikrai daug 104kg. Ir senokai domiuosi indijos kultura,tada ajurvedine mityba pradejau dometis. Esu ant ribos nes karta i savaite zuvies produktus valgau. blush2.gif o apie piena tai isvis kalbos nera.. Tikiuosi priimsit mane i savo buri:)
Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2014 12 05, 16:21)
Sveikutes smile.gif bandau jungtis i jusu gretas.. Esu,kaip cia pasakius,ant vegetarizmo ribos. Pradejau dometis sveika mityba,tada uzdaviau sau klausima,ar reikalinga man ta mesa? Atsakiau sau,tikrai galiu ir be jos gyventi. Isvis mazai jos valgydavau,paskutinius kelis men isvis man jos nesinori. Aisku seimynai ja gaminu,nes negaliu jos priversti nevalgyti. pradejau dometis vegetarizmu dar ir del to,kad mano virssvoris labai didelis,sveriu tikrai daug 104kg. Ir senokai domiuosi indijos kultura,tada ajurvedine mityba pradejau dometis. Esu ant ribos nes karta i savaite zuvies produktus valgau. blush2.gif o apie piena tai isvis kalbos nera.. Tikiuosi priimsit mane i savo buri:)

Drąsiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif kokius skanius veganiskus padazus perkat, gaminat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 05, 16:37)
Sveikos  smile.gif  kokius skanius veganiskus padazus perkat, gaminat?  smile.gif


Dažniausiai gaminu avokado "majonezą" iš kelių skiltelių česnako, pusės citrinos sulčių (ar mažiau/daugiau pagal skonį), druskytė, pipirai vėlgi pagal skonį, gerai prinokusio avokado, vandens pagal pageidaujamą padažo skystumą, galima įpilti dar šaukštelį obuolių acto. Kiti priedai vėlgi pagal skonį, kartais pridedu šviežio baziliko nemažai, o jei noriu aštriau įmetu jelapeno šiek tiek ir viską sublendinu.

Taip pat patinka tofu-anakardžių "majonezas". Dedu apie 300g tofu, 50g mirkytų anakardžių, 4 šaukštai maistinių mielių, citrinos sulčių kokie 3 šaukštai, šaukštelis dijono garstyčių, kelios skiltelės česnako, vandens pagal norimą skystumą. Viskas sublendinama. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2014 12 05, 17:21)
Sveikutes smile.gif bandau jungtis i jusu gretas.. Esu,kaip cia pasakius,ant vegetarizmo ribos. Pradejau dometis sveika mityba,tada uzdaviau sau klausima,ar reikalinga man ta mesa? Atsakiau sau,tikrai galiu ir be jos gyventi. Isvis mazai jos valgydavau,paskutinius kelis men isvis man jos nesinori. Aisku seimynai ja gaminu,nes negaliu jos priversti nevalgyti. pradejau dometis vegetarizmu dar ir del to,kad mano virssvoris labai didelis,sveriu tikrai daug 104kg. Ir senokai domiuosi indijos kultura,tada ajurvedine mityba pradejau dometis. Esu ant ribos nes karta i savaite zuvies produktus valgau. blush2.gif o apie piena tai isvis kalbos nera.. Tikiuosi priimsit mane i savo buri:)


Sveika prisijungusi thumbup.gif

Mergaitės, kadangi artėja Kalėdos..pasidalinkit, ką dėsit veganiško ant stalo? smile.gif pirmą kartą ruošiu namie Kalėdas su tokia mityba..tai jau pradėjau galvot smile.gif
Atsakyti