Įkraunama...
Įkraunama...

Veganiškas gyvenimo būdas ;)

QUOTE(given444 @ 2014 09 01, 23:50)
Sveikos visos, rudeniu - tokiu graziu  4u.gif
zada sinoptikai visa grazia savaite ir kita - zodziu, visas menuo turi buti Indian summer, kaip sakoma (Bobu vasara nesakysiu)...
As baigiu rugseji issimoketi uz ta zveri Vitamixa... susigundziau Palangoj budama ant sulciaspaudes...visada maniau: ai, kam ji, jei jau toki zveri turiu, uzteks kokteiliu...bet sulciaspaude, letaeige, tikrai didelis geris...
taigi, Baur letaeige.... reikia saaite pamastyti...
dar galvoju apie Bauer troskintuva, kur savo sultyse darzoves isverda, be vandens...be to, ten danga kieta - ghee galima puikiai gamintis, nebijant sudeginti....ar kas gali pakomentuoti...siaip, logiskai paemus, SAU- nereik, viska valgau zaliai, isskyrus bulves....nebent del vaiku, nes jie tikrai tiek zalumos nesukisa.... g.gif siaip jau teigiama, kad be vandens sveikiau viskas isverda...bet kazi kiek ten reklama, o gal tikrai super ta technologija? g.gif

Mano tėvai susigundė ant tokios firmos kaip bauer ar zepter (nepamenu tiksliai kurios), tai keikiasi dabar. Jie ten moka gerai išreklamuoti, kad su visom kone sėklom mala, nesikemša ir panašiai, bet nieko panašaus. Labai permokama už vardą, už tas bauer, zepter atstovybes Lietuvoje. Kiek skaičiau, tai daug geresni atsiliepimai apie visas kitas, tik dabar nepamenu jau pavadinimų. Yra net SM pakankamai išsami tema tuo klausimu.
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2014 09 02, 09:29)
Esu turėjus ir bandžius Bauer visą rinkinį - puodus, keptuves, tai niekad ten nesigavo nieko be to vandens ištroškint ar iškept, na bet mes gal labai ir nesistengėm išmokt...pamenu keptuvės instrukcijoj buvo parašyta, kad vištienos krūtinėlę reikia sausai dėti ant tos keptuves, labai įkaitintos ir tipo ji apkepus pati atšoka, tai taip ir atšoko  doh.gif Daržoviu visai be vandens ten atsimenu irgi nepavyko ištroškint, pritraukdavo, pridegdavo...Nu žodžiu paskirtis jų liko - tiesiog paprasti puodai  rolleyes.gif Laaabbbbaaaaiii bbbrrrraaannnnnggggūūūūūssss puodai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu, monteverte, tu tokia kritiska, sugebi postus atkasti...taip ir maniau, kad gali buti toks bajeriukas su tais puodais, kad be vandens...niekaip bigsmile.gif

be to, kur cia taip susidarei ispudi, kad parasei "gal eilini syki nesutiksiu su tavo nuomone"? as dazniausiai sutinku su tavo nuomone...
vat galvoju jau rimtai gerti b12, tikiuos - zalos jokios nebus salutines.... g.gif nesidomejau tik, ar b12 yra natur pavidalo, ne cheminio? g.gif
Atsakyti
Neblogas b12 yra Solgar firmos (LT nera, as tokius dalykus siunciuosi is iherb'o).
Atsiprasau, kad ikisau savo trigrasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 09 02, 06:29)
Esu turėjus ir bandžius Bauer visą rinkinį - puodus, keptuves, tai niekad ten nesigavo nieko be to vandens ištroškint ar iškept, na bet mes gal labai ir nesistengėm išmokt...pamenu keptuvės instrukcijoj buvo parašyta, kad vištienos krūtinėlę reikia sausai dėti ant tos keptuves, labai įkaitintos ir tipo ji apkepus pati atšoka, tai taip ir atšoko  doh.gif Daržoviu visai be vandens ten atsimenu irgi nepavyko ištroškint, pritraukdavo, pridegdavo...Nu žodžiu paskirtis jų liko - tiesiog paprasti puodai  rolleyes.gif Laaabbbbaaaaiii bbbrrrraaannnnnggggūūūūūssss puodai  biggrin.gif

na va....pirma perskaiciau Montevertes zinute, paskui tavaja. galvoju, ir is kur ji atkapsto info.... smile.gif o pasirodo ji buvo cia pat...aciu, Ruuta.... apie troskintuva - panasiu abejoniu buvaU APTUREJUS....
o vat sulciaspaudes norisi....ok, ne bauer tuomet....gal is zaliavalgiu temos man patars, paklausiu ten....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 09 02, 18:18)
aciu, monteverte, tu tokia kritiska, sugebi postus atkasti...taip ir maniau, kad gali buti toks bajeriukas su tais puodais, kad be vandens...niekaip bigsmile.gif

be to, kur cia taip susidarei ispudi, kad parasei "gal eilini syki nesutiksiu su tavo nuomone"? as dazniausiai sutinku su tavo nuomone...
vat galvoju jau rimtai gerti b12, tikiuos - zalos jokios nebus salutines.... g.gif nesidomejau tik, ar b12 yra natur pavidalo, ne cheminio?  g.gif

Niu būna, kad pabumbi ant many biggrin.gif mirksiukas.gif
Su normaliu B12 sunku, nes tiek brudo prikiša, aš rinkausi tik skystą, bet labai mažai jo purškiuosi, nes kaip ir nėra reikalo matyt, nes tris dienas iš eilės papurškiau ir jau perdaug man, miegą trikdė. Tai dabar nebent prieš ekstremalų sportą ar kai žinau, kad labai stresinė diena bus.
Maniškis California Xtracts firmos, tai dar įmestas daržovinis glicerinas, natūralus aviečių skonis ir citrinų rūgštis. Bet kiek žiūrėjau jei tabletėm ar panašiai, tai sakau, brudų brudas kiek ten prikišta.
Atsakyti
Monteverte,
ko tiksliau papildų tabletėse vengti? ką tu brudu vadini?
Atsakyti
QUOTE(teaparty @ 2014 09 03, 10:20)
Monteverte,
ko tiksliau papildų tabletėse vengti? ką tu brudu vadini?

Ko ten tik nebūna doh.gif Modifikatų, sorbitolių, manitolių, stearic rūgščių, net ne daržovinių magnio stearatų ar celiuliozių, laktozių, silicon dioksidų, kurie reaguoaj su tam tikrais komponentais, fruktozių, sucralozių... Fui fui fui unsure.gif
Atsakyti
As norejau paklaust, gal kas turite vaisiu dziovykle, kokie butu geri ar blogi atsiliepimai? galvoju pirkt is pigesniu, tik nezinau ar verta.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 09 02, 19:51)
na va....pirma perskaiciau Montevertes zinute, paskui tavaja. galvoju, ir is kur ji atkapsto info.... smile.gif o pasirodo ji buvo cia pat...aciu, Ruuta.... apie troskintuva - panasiu abejoniu buvaU APTUREJUS....
o vat sulciaspaudes norisi....ok, ne bauer tuomet....gal is zaliavalgiu temos man patars, paklausiu ten....

Kaip ir minėjau labai mes ten ir nebebandėm su tom savom sultim virti ir kepti, tai nežinau, gal be reikalo kritikuoju, gal ten viskas ok su tais puodais, tik reikia išmokti ir t.t....

QUOTE(waidoshele @ 2014 09 03, 12:35)
As norejau paklaust, gal kas turite vaisiu dziovykle, kokie butu geri ar blogi atsiliepimai? galvoju pirkt is pigesniu, tik nezinau ar verta.

Aš dvi džiovykles esu bandžius - vieną visai nebrangią paprastą be jokių temperatūrų kaitaliojamų, tik knopkę paspaust ir viskas, viskas joje puikiai išdžiūdavo smile.gif Susigundžiau parduotuvėje geresne - su šešiais temperatūrų rėžimais, su padėkliuku, platesnė, tai ką aš žinau, rezultatas toks pat biggrin.gif Žodžiu mano patarimas - tikrai puikiai džiovina ir tos pačios paprasčiausios mirksiukas.gif
Atsakyti
KAIP - KAIP...tu puuurskiesi, Monteverte? bigsmile.gif dar ir tokiu bajeriu buna su papildais g.gif
beje, prie to pacio norejau paklaust - tu jau tiek metų sportuoji - ar sportuoji kas antra diena ar kasdien, ar ivairiai?
ir galvoju, kas cia sveikiau. g.gif nes siaip daug straipsniu skaiciau, kad sveikiausi zmones in the long run gaunasi tie, kurie neturejo daug intensyvo - ne Insanity tipo treniruotes (ziauriai sunkus HIIT moteri sendina, ypac jos veida)- ir jokiu budu ne 6 kartai i savaite, o 3-4kartai i savaite, pusvalandzio - max iki valandos trukmes treniruotes. g.gif
kaip tu manai?
mano kunas irgi nereikalauja kasdien. man puikiai tinka kas 2-3dienas. darau zinoma tuomet sunkias HIIT, o judejimas, vaiksciojimas - tai savaime aisku, kasdieninis.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 09 03, 16:13)
KAIP -  KAIP...tu puuurskiesi, Monteverte?  bigsmile.gif dar ir tokiu bajeriu buna su papildais  g.gif
beje, prie to pacio norejau paklaust - tu jau tiek metų sportuoji - ar sportuoji kas antra diena ar kasdien, ar ivairiai?
ir galvoju, kas cia sveikiau.  g.gif nes siaip daug straipsniu skaiciau, kad sveikiausi zmones in the long run gaunasi tie, kurie neturejo daug intensyvo - ne Insanity tipo treniruotes (ziauriai sunkus HIIT moteri sendina, ypac jos veida)- ir jokiu budu ne 6 kartai i savaite, o 3-4kartai i savaite, pusvalandzio - max iki valandos trukmes treniruotes.  g.gif
kaip tu manai?
mano kunas irgi nereikalauja kasdien. man puikiai tinka kas 2-3dienas. darau zinoma tuomet sunkias HIIT, o judejimas, vaiksciojimas - tai savaime aisku, kasdieninis.

Taip taip, yra purškiamų jų, nurodžiau juk firmą.
Kas antrą arba kartais net kas trečią dieną, nes jeigu padarau ne tabata stiliaus, o tas ilgesnes, iki valandos maždaug, tai tada norisi ilsėtis kažkaip ilgiau. Veidas bent jau man alinasi kalnuose, nes ten mažai miego, daug ėjimo, ilga kelionė iki jų, atgal ir pan., bet po to iš karto grįžus atsigauna į buvusias vėžes. Bet tai tuomet logiška, kad jei daug save nuvarinėsi, pastoviai, tai bus ne kas. Save ir palepinti reikia smile.gif
Atsakyti
aisku.

Oho, na ir priedu privardinai - net nesumastyciau, kad tiek ir tokiu zarazu buna.

tai ka - masiniai sportuotojai tokius vartoja ir i galva neima - kur pasisuksi, sporto/baseinu centruose papildu lentynu pilna... g.gif ir niekas pries juos neprotestuoja biggrin.gif
Atsakyti