Įkraunama...
Įkraunama...

Veganiškas gyvenimo būdas ;)

Kaip gyvos po Velykų? smile.gif
http://www.moteris.l...a.d?id=67595614 faina moteris, tik tuos pieno produktus iš jos atimčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 08, 09:46)
Kaip gyvos po Velykų? smile.gif
http://www.moteris.l...a.d?id=67595614 faina moteris, tik tuos pieno produktus iš jos atimčiau biggrin.gif

Bent jau aš tai gyva. Tai buvo gal pirmos Velykos be apsiėdimo, nes nebuvo labai ką įmantraus valgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 04 08, 16:54)
Bent jau aš tai gyva. Tai buvo gal pirmos Velykos be apsiėdimo, nes nebuvo labai ką įmantraus valgyti  biggrin.gif

Šaunuolė smile.gif

Maniau, kad lietuvaičių gydytojos čia interviu, bet žiūriu, kad ne. Kur gi mūsiškiams tokios žinios. Jie tik prisidėti prie žmonių tručijimo geba ax.gif
http://www.delfi.lt/...a.d?id=67328368
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 09 balandžio 2015 - 08:00
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 09, 07:55)
Šaunuolė smile.gif

Maniau, kad lietuvaičių gydytojos čia interviu, bet žiūriu, kad ne. Kur gi mūsiškiams tokios žinios. Jie tik prisidėti prie žmonių tručijimo geba ax.gif 
http://www.delfi.lt/...a.d?id=67328368

geras straipsnis, bet tas glitimo vengimas smarkiau apriboja meniu nei mesos ir pienos atsisakymas smile.gif
Atsakyti
Puikios naujienos!
Jau balandžio 13 d. IKEA Vilniuje galėsite paragauti veganiškų kukuliukų!
http://gothamist.com...nsaksbullar.php

QUOTE(miegapele @ 2015 04 09, 12:16)
geras straipsnis, bet tas glitimo vengimas smarkiau apriboja meniu nei mesos ir pienos atsisakymas  smile.gif

Tikrai taip smile.gif Bet gliutenas bent jau man sukelia akivaizdžias pasekmes , jau po valandos suvalgius doh.gif Pavydžiu kas gali valgyti kviečius ir nesukti sau galvos ax.gif
Atsakyti
O kam gi tie kviečiai, miežiai? Juk taip gerai ryžiukai, grikiukai, sorytės, perliukės, jau nekalbant apie kynvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 09, 13:08)
O kam gi tie kviečiai, miežiai? Juk taip gerai ryžiukai, grikiukai, sorytės, perliukės, jau nekalbant apie kynvas ax.gif

o kur koldunai, dar kruva veganisku tortu sventems vien del glitimo iskrenta. ai ui ojoj gyvensim ir be to kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 04 09, 14:37)
o kur koldunai, dar kruva veganisku tortu sventems vien del glitimo iskrenta. ai ui ojoj gyvensim ir be to kazkaip  biggrin.gif

Šventės yra šventės, tam ir šventės biggrin.gif
Veganas vegano manau glitimais ir negąsdina, čia tik tuose straipsniuose minimas daugiausiai turbūt, kurie skirti visiškai užsiteršusiai auditorijai, kurios, deja, labai daug. Nes juk jei skaitėte, tai matote, kad surašyta taip, kad vaikai suprastų. Juk dauguma žmonių to nežino, jiems naujiena.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 09, 14:40)
Šventės yra šventės, tam ir šventės biggrin.gif
Veganas vegano manau glitimais ir negąsdina, čia tik tuose straipsniuose minimas daugiausiai turbūt, kurie skirti visiškai užsiteršusiai auditorijai, kurios, deja, labai daug. Nes juk jei skaitėte, tai matote, kad surašyta taip, kad vaikai suprastų. Juk dauguma žmonių to nežino, jiems naujiena.

na, kad glitimas toks blogas tikrai neperseniausiai sužinojau.

Pašnekam mes čia vos ne dviese. Dar viena kita užsuka ir tiek triukšmo biggrin.gif

Tėtė eis tikrintis dėl vėžio, tai vėl kaip ant adatų sėdėt doh.gif Nekenčiu to laukimo.

Jau tuoj amerikoj oficialiai pripažins, kad mėsos valgymas blogis, nes labai daug ten miršta nuo širdies ligų. Kas minutę miršta žmogus nuo infarkto. Nebežino ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 04 09, 17:42)
Pašnekam mes čia vos ne dviese. Dar viena kita užsuka ir tiek triukšmo  biggrin.gif

Tėtė eis tikrintis dėl vėžio, tai vėl kaip ant adatų sėdėt  doh.gif Nekenčiu to laukimo.

Jau tuoj amerikoj oficialiai pripažins, kad mėsos valgymas blogis, nes labai daug ten miršta nuo širdies ligų. Kas minutę miršta žmogus nuo infarkto. Nebežino ką daryt.

Aha drinks_cheers.gif Facebooke tikriausiai dauguma telkiasi, o man tas daiktas žiauriai nepatinka. Labai nepatogi sistema, man sunkiai kraunasi su mano naršykle, nes pas mane begalė langų pastoviai atidaryti, gal todėl ax.gif

Mano tėvai irgi įvairių bėdų turi, nes niekaip mitybos nesusitvarko doh.gif Mama tarkime pritaria ir tiki viskuo ką sakau tik tą minutę. Atrodo jau pakankamai iššnekėta, pavyzdžių mačiusi, bet ji vistiek negali kartais susilaikyti ir pas ją yra kažkokia neracionali ateities baimė unsure.gif Gal dėl tos situacijos su Rusija, ji labai nemėgo tų rusų laikų, tai kai susakys man ką kaip ateity galiu neturėti ką valgyti ir reiks kokį gyvūną pasigavus valgyti doh.gif
Linkiu, kad viskas gerai tėvukui būtų 4u.gif

Tikėkimės, kad pripažins, nes situacija žemėje tikrai darosi baisi. Kaip tik į temą:
http://www.delfi.lt/...u.d?id=67652654
Geriausiai tai čia ministrės fizionomija derinasi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Šiaip jau kuris laikas galvojau apie natūralias, neskrudintas pupeles. Kaip tik baiginėju savo skrudintų poką... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 10, 09:43)
Aha drinks_cheers.gif Facebooke tikriausiai dauguma telkiasi, o man tas daiktas žiauriai nepatinka. Labai nepatogi sistema, man sunkiai kraunasi su mano naršykle, nes pas mane begalė langų pastoviai atidaryti, gal todėl ax.gif

Mano tėvai irgi įvairių bėdų turi, nes niekaip mitybos nesusitvarko doh.gif Mama tarkime pritaria ir tiki viskuo ką sakau tik tą minutę. Atrodo jau pakankamai iššnekėta, pavyzdžių mačiusi, bet ji vistiek negali kartais susilaikyti ir pas ją yra kažkokia neracionali ateities baimė unsure.gif Gal dėl tos situacijos su Rusija, ji labai nemėgo tų rusų laikų, tai kai susakys man ką kaip ateity galiu neturėti ką valgyti ir reiks kokį gyvūną pasigavus valgyti doh.gif
Linkiu, kad viskas gerai tėvukui būtų 4u.gif

Tikėkimės, kad pripažins, nes situacija žemėje tikrai darosi baisi. Kaip tik į temą:
http://www.delfi.lt/...u.d?id=67652654
Geriausiai tai čia ministrės fizionomija derinasi lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
Šiaip jau kuris laikas galvojau apie natūralias, neskrudintas pupeles. Kaip tik baiginėju savo skrudintų poką... g.gif

man irgi nepatinka tas facebookas, bet dauguma ten sėdi, tai kartais tenka užsukti. Per mano planšetuką irgi ne kaip kraunasi, o fotkes žiūrėt tai tragedija.

Mama tai vieną mėnesį labai sąžiningai laikėsi dietos dėl cholesterolio, bet kai pamatė, kad jis dar padidėjo, metė ir sakė daugiau niekada nesidietins. Tuomet pradėjo cinamoną gert. Tai šitas sutvarkė. Geras dalykėlis tas cinamonas. Ir man patinka thumbup.gif

Kavos nemėgstu. Ankščiau dar išgerdavau, kai pakrisdavo spaudimas, bet kad labai trumpam poveikis matosi, tai mečiau. Man ji baisiai karti smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
prieš keletą dienų bandėm pamaitinti mano vyro tėtį ir jo kitą anūką ietumi be mėsos - bent kartą gvyenime - vyras užsakė iš radharanės kažkokius vegetarišku troškinius, jau nepamenu ką tiksliai, bet visai nepataikėm..berniukas tešloje keptus brokolius apžiūrėjo, susiraukė ir nevalgė, suvalgė tik ryžius, tėtis parodė man panyro gabaliuką ir pasaė "kokia čia daržvė", irgi pusę patiekalo suvalgė ir paliko. mes neįprastas skonis, t.t.gal reikėjo ne iš radharanės užsakinėt smile.gif ..
šiandien sužinojau, kad mano D vitamino kiekis 40, o norma 70> ..vaistinėj kartu su kompensuojamais vaistais davė nemokamai jamieson papildų calcium+d3, kalcis sintetinis, o va dėl d3 pasigūglinau, pasirodo jie naudoja išgaunamą iš avies kailio. galvoju, gal grąžint juos dabar ...
Atsakyti