kalba apie podagrą
mano uošvienei ji pripažinta. ir dar šimtas ligų
bet kiek aiškinta buvo,kiek knygų duota suskaityti vienos giminaitės,vistiek same s...t
geriau verkšlens,išlaikys farmaciją,bet nieko nekeis
sakė jai nuo vege mitybos pučia vidurius,ištisai alkana yra ir viduriuoja
khaleesi,
dėl medikų, manau, tu teisi. Mano šeimoje ir aplinkoje jų yra. Kiek esu klaususi, tai jie nieko apie mitybą nesimoko (neskaitant kokios vienos paskaitos). Į šią temą jie nebent ne paskaitų, ne studijų, ne darbo metu gilinasi, tad nenuostabu, jog dauguma jų tiesiog neturi žinių ir per daug nesigilina į mitybos įtaką sveikatai.
dėl medikų, manau, tu teisi. Mano šeimoje ir aplinkoje jų yra. Kiek esu klaususi, tai jie nieko apie mitybą nesimoko (neskaitant kokios vienos paskaitos). Į šią temą jie nebent ne paskaitų, ne studijų, ne darbo metu gilinasi, tad nenuostabu, jog dauguma jų tiesiog neturi žinių ir per daug nesigilina į mitybos įtaką sveikatai.
kaip aš džiaugiuosi kad bent mano gydytoja man pritaria,manęs nesmerkia,mane net užstojo kai visi sakė kad išsidirbinėju su tokia mityba,neprikaišioja mano ligų mitybai
Sveikos,
oho, kokių gydytojų būna.
Maniškis jau senas, greitai į pensiją išeis, bet kai atėjau su savo dukrele ir pasakiau, kad mes vegetarės, labai išgyrė ir sakė nieko neklausyti, nes tai sveikiausia mitybos forma jo nuomone. Neklausiau jo, bet tikriausiai ir pats taip maitinasi, jeigu toks informuotas.
Buvau labai nustebusi, nes visai ne to tikėjausi.
oho, kokių gydytojų būna.
Buvau labai nustebusi, nes visai ne to tikėjausi.
faina kad tokių gyd yra
Labas
valosi moterėlė, valosi
QUOTE(Fifux'e @ 2014 08 31, 00:53)
kalba apie podagrą
mano uošvienei ji pripažinta. ir dar šimtas ligų
bet kiek aiškinta buvo,kiek knygų duota suskaityti vienos giminaitės,vistiek same s...t
geriau verkšlens,išlaikys farmaciją,bet nieko nekeis
sakė jai nuo vege mitybos pučia vidurius,ištisai alkana yra ir viduriuoja 
valosi moterėlė, valosi
Labas rytas
ar priimsit?
Vegetare esu buvusi anksčiau, net porą metų bet paskui aplinkybės, gyvenimo būdas ir išoriniai veiksniai nulėmė, kad grįžau prie visavalgystės.
Kaip bebūtų, šią vasarą įsitikinau, kad mėsa man įtakoja galvos skaumus, ir provokuoja migrenos priepuolius, tad vėl grįžtu prie vegetarizmo
Šįkart dar nuėjau ir pas dietologę, patarimų, ir kad padėtų sudaryti subalansuotą meniu
ar priimsit?
Vegetare esu buvusi anksčiau, net porą metų bet paskui aplinkybės, gyvenimo būdas ir išoriniai veiksniai nulėmė, kad grįžau prie visavalgystės.
Kaip bebūtų, šią vasarą įsitikinau, kad mėsa man įtakoja galvos skaumus, ir provokuoja migrenos priepuolius, tad vėl grįžtu prie vegetarizmo
Šįkart dar nuėjau ir pas dietologę, patarimų, ir kad padėtų sudaryti subalansuotą meniu
QUOTE(Dottie @ 2014 09 03, 09:55)
Labas rytas
ar priimsit?
ar priimsit?
Žinoma, kad priimsim ir taip mūsų nėra daug
Ar gerai pribalansavo?
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 01, 09:22)
tai va,bet paaiškinti to neina jai
ai ir nesigilinu,tegul ką nori tą tedaro su savim,jei jai nuo to smagiau.
merginos,man mitybos krizė. nieko nenoriu valgyti kažkur pora mėnesiį,tik tortus,bandelias,pyragus ir t.t.
Monteverte,
dar nežinau, atsiųs meniu rytoj arba penktadienį
Svarbiausia, kad nebuvo jokių pamokslų
dar nežinau, atsiųs meniu rytoj arba penktadienį
Svarbiausia, kad nebuvo jokių pamokslų
QUOTE(Dottie @ 2014 09 03, 09:12)
turbūt tas ir smagiausia
pas ką buvai? kur?
QUOTE(Fifux'e @ 2014 09 03, 10:06)
tai va,bet paaiškinti to neina jai
merginos,man mitybos krizė. nieko nenoriu valgyti kažkur pora mėnesiį,tik tortus,bandelias,pyragus ir t.t.
ką daryt,kuo keisti,griežtai save suimti
jaučiuosi siaubekiškai,ir svoris pradėjo augti sparčiai
neaišku čia nuo jų ar nuo nėštumo,bet kažkaip negera man kad tik to noriu,o į kitą maistą žiūrėt negaliu
nei man kokia nauda iš to maisto,nei pilvūnėliams 
Vajei, net du?
Žinai, aš tik niekam to nesakiau temoje, bet man irgi daugiau saldumo norisi, kai tarkime gyvenu didesnio nei įprastai sportinio krūvio sąlygomis. Bet tada kažkaip net nejaučiu, kad tai man kenktų