Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetarizmas - šaunus gyvenimo būdas :)

kalba apie podagrą biggrin.gif mano uošvienei ji pripažinta. ir dar šimtas ligų doh.gif bet kiek aiškinta buvo,kiek knygų duota suskaityti vienos giminaitės,vistiek same s...t doh.gif geriau verkšlens,išlaikys farmaciją,bet nieko nekeis doh.gif sakė jai nuo vege mitybos pučia vidurius,ištisai alkana yra ir viduriuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 30 rugpjūčio 2014 - 23:54
khaleesi,
dėl medikų, manau, tu teisi. Mano šeimoje ir aplinkoje jų yra. Kiek esu klaususi, tai jie nieko apie mitybą nesimoko (neskaitant kokios vienos paskaitos). Į šią temą jie nebent ne paskaitų, ne studijų, ne darbo metu gilinasi, tad nenuostabu, jog dauguma jų tiesiog neturi žinių ir per daug nesigilina į mitybos įtaką sveikatai.
Atsakyti
kaip aš džiaugiuosi kad bent mano gydytoja man pritaria,manęs nesmerkia,mane net užstojo kai visi sakė kad išsidirbinėju su tokia mityba,neprikaišioja mano ligų mitybai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

oho, kokių gydytojų būna. doh.gif Maniškis jau senas, greitai į pensiją išeis, bet kai atėjau su savo dukrele ir pasakiau, kad mes vegetarės, labai išgyrė ir sakė nieko neklausyti, nes tai sveikiausia mitybos forma jo nuomone. Neklausiau jo, bet tikriausiai ir pats taip maitinasi, jeigu toks informuotas.
Buvau labai nustebusi, nes visai ne to tikėjausi.
Atsakyti
faina kad tokių gyd yra thumbup.gif
Atsakyti
Labas
QUOTE(Fifux'e @ 2014 08 31, 00:53)
kalba apie podagrą biggrin.gif mano uošvienei ji pripažinta. ir dar šimtas ligų doh.gif bet kiek aiškinta buvo,kiek knygų duota suskaityti vienos giminaitės,vistiek same s...t doh.gif geriau verkšlens,išlaikys farmaciją,bet nieko nekeis doh.gif sakė jai nuo vege mitybos pučia vidurius,ištisai alkana yra ir viduriuoja lotuliukas.gif

valosi moterėlė, valosi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
ar priimsit? g.gif
Vegetare esu buvusi anksčiau, net porą metų bet paskui aplinkybės, gyvenimo būdas ir išoriniai veiksniai nulėmė, kad grįžau prie visavalgystės.
Kaip bebūtų, šią vasarą įsitikinau, kad mėsa man įtakoja galvos skaumus, ir provokuoja migrenos priepuolius, tad vėl grįžtu prie vegetarizmo bigsmile.gif
Šįkart dar nuėjau ir pas dietologę, patarimų, ir kad padėtų sudaryti subalansuotą meniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 09 03, 09:55)
Labas rytas  bigsmile.gif
ar priimsit?  g.gif
Vegetare esu buvusi anksčiau, net porą metų bet paskui aplinkybės, gyvenimo būdas ir išoriniai veiksniai nulėmė, kad grįžau prie visavalgystės.
Kaip bebūtų, šią vasarą įsitikinau, kad mėsa man įtakoja galvos skaumus, ir provokuoja migrenos priepuolius, tad vėl grįžtu prie vegetarizmo  bigsmile.gif
Šįkart dar nuėjau ir pas dietologę, patarimų, ir kad padėtų sudaryti subalansuotą meniu  rolleyes.gif

Žinoma, kad priimsim ir taip mūsų nėra daug drinks_cheers.gif
Ar gerai pribalansavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 01, 09:22)
Labas

valosi moterėlė, valosi biggrin.gif

tai va,bet paaiškinti to neina jai doh.gif

ai ir nesigilinu,tegul ką nori tą tedaro su savim,jei jai nuo to smagiau.

merginos,man mitybos krizė. nieko nenoriu valgyti kažkur pora mėnesiį,tik tortus,bandelias,pyragus ir t.t. unsure.gif ką daryt,kuo keisti,griežtai save suimti g.gif jaučiuosi siaubekiškai,ir svoris pradėjo augti sparčiai g.gif neaišku čia nuo jų ar nuo nėštumo,bet kažkaip negera man kad tik to noriu,o į kitą maistą žiūrėt negaliu verysad.gif nei man kokia nauda iš to maisto,nei pilvūnėliams schmoll.gif
Atsakyti
Monteverte,
dar nežinau, atsiųs meniu rytoj arba penktadienį mirksiukas.gif
Svarbiausia, kad nebuvo jokių pamokslų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 09 03, 09:12)

Svarbiausia, kad nebuvo jokių pamokslų  bigsmile.gif

turbūt tas ir smagiausia thumbup.gif
pas ką buvai? kur?
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 09 03, 10:06)
tai va,bet paaiškinti to neina jai doh.gif

ai ir nesigilinu,tegul ką nori tą tedaro su savim,jei jai nuo to smagiau.

merginos,man mitybos krizė. nieko nenoriu valgyti kažkur pora mėnesiį,tik tortus,bandelias,pyragus ir t.t. unsure.gif ką daryt,kuo keisti,griežtai save suimti g.gif jaučiuosi siaubekiškai,ir svoris pradėjo augti sparčiai g.gif neaišku čia nuo jų ar nuo nėštumo,bet kažkaip negera man kad tik to noriu,o į kitą maistą žiūrėt negaliu verysad.gif nei man kokia nauda iš to maisto,nei pilvūnėliams schmoll.gif

Vajei, net du? bigsmile.gif
Žinai, aš tik niekam to nesakiau temoje, bet man irgi daugiau saldumo norisi, kai tarkime gyvenu didesnio nei įprastai sportinio krūvio sąlygomis. Bet tada kažkaip net nejaučiu, kad tai man kenktų g.gif Nei spuogai iššoka, nei pilvas išsišoka. Tai gal tam tikrose sąlygose nieko tokio taip blogo g.gif Nes jei organizmas tada taip reikalauja, tai kaip su tuo kovot?
Atsakyti