Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetarizmas - šaunus gyvenimo būdas :)

QUOTE(Fifux'e @ 2014 09 03, 10:21)
turbūt tas ir smagiausia thumbup.gif
pas ką buvai? kur?

centro poliklinikoje, Eugenija Časaitytė, labai faina gydytoja thumbup.gif
dabar tik įdomu, kaip tėvus vėl prie minties pripratinti doh.gif
Atsakyti
Dottie, sveika - smagu, kad jungiesi...
Naujam mitybos plane - kaip bebutu - turi viespatauti vaisiai,zalumynai ir darzoves, paskui ankstiniai ir/arba grudiniai. cia nieko per daug neprigalvosi. ziurek kad visokiu varskiu ir kiausiniu neprikistu per daug - nes cia sunkiau virskininami gyvuniniai baltymai.

Man irgi saldumo norisi... bet jau sveikesnio saldumo. cia, manau, visiems, taip - kas turi gera kruvi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 03, 09:22)
Vajei, net du? bigsmile.gif
Žinai, aš tik niekam to nesakiau temoje, bet man irgi daugiau saldumo norisi, kai tarkime gyvenu didesnio nei įprastai sportinio krūvio sąlygomis. Bet tada kažkaip net nejaučiu, kad tai man kenktų g.gif Nei spuogai iššoka, nei pilvas išsišoka. Tai gal tam tikrose sąlygose nieko tokio taip blogo g.gif Nes jei organizmas tada taip reikalauja, tai kaip su tuo kovot?

du du ax.gif wub.gif
kas liečia svorį, man pradėjo augti pastarąjį mėnesį sparčiau. nežinau dėl to kad tortais mintu,ar kad nėštumas sparčiam augime yra. bet visumoj su svoriu priaugus esu žemiau ribos nei yra minimali g.gif tad ne bėda dar.
tik va kad sąžinė jau kankina mane,nes nieko doro vaikams neduodu iš maistinių medžiagų schmoll.gif
reikėtų kažkaip susiimti,bent biškiuka bash.gif

ką šiandien gaminsitės valgyti,gal kažkas naujo padėtų atrasti kitus skonius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 04 rugsėjo 2014 - 08:33
Sveikos smile.gif

Beldžiuos nedrąsiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 09 04, 09:54)
Sveikos smile.gif

Beldžiuos nedrąsiai  smile.gif

Prašom drąsiai drinks_cheers.gif ir pasipasakoti kas, kaip kada, kodėl smile.gif
Atsakyti
Ačiū mirksiukas.gif

Senokai skaitinėju šitą temą ir dažnai kyla noras įsiterpti, tai va ir sugalvojau prisijungti smile.gif
Tikslas pasidalinti receptais, šiaip tokio gyvenimo būdo ypatumais smile.gif, senokai jau vegetariaunu, jei pagal tą 1 psl lentelę, esu lakto vegetarė, nors medaus suvalgau gal karta į mėn. o pieno (pasuku ir sūrio balto) koki 1 karta į 2 savaites smile.gif
Atsakyti
pažiūrėjau kalbą iš pirmo psl,gera,nieko nepridursi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kisu ir as savo snapa cia. Norejau paklausti, o kaip pas jus su feritino lygiu kraujyje? Apie 2 metus mazdaug nevalgiau mesos, neseniai pasitikrinau krauja ir voila - feritinas ant ribos.
Svarstau beveik vel grizti prie mesos blush2.gif .
As zinau, kad galima valgyti kitu produktu, kuriuose daug gelezies, bet nesupreantu kaip daznai ir koki kieki as tu spinatu turiu suciaumoti, kad uztektu gelezies biggrin.gif .
Kadangi ir taip turiu sveikatos problemu, man baisu, kad prisides dar viena - mazakraujyste doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 09 04, 11:54)
Sveikos,
Kisu ir as savo snapa cia. Norejau paklausti, o kaip pas jus su feritino lygiu kraujyje? Apie 2 metus mazdaug nevalgiau mesos, neseniai pasitikrinau krauja ir voila - feritinas ant ribos.
Svarstau beveik vel grizti prie mesos  blush2.gif .
As zinau, kad galima valgyti kitu produktu, kuriuose daug gelezies, bet nesupreantu kaip daznai ir koki kieki as tu spinatu turiu suciaumoti, kad uztektu gelezies  biggrin.gif .
Kadangi ir taip turiu sveikatos problemu, man baisu, kad prisides dar viena - mazakraujyste  doh.gif

norma. vege 14 metų 4u.gif
ir kodėl būtent špinatų? g.gif yra laabai daug produktų kuriuose to geležies yra-brokai,įvairios pupos,visi žalėsiai,riešutai,vaisiai,uogos.

va nuoroda pasitikrinimui šiokiam tokiam
http://www.dieta.lt/maistoforas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 04 rugsėjo 2014 - 12:18
Na geležies norma yra apie Moterims - 10 - 15 mg , tai mazdaug galima pasirinkti ne tik špinatus, yra kur jos žymiai daugiau, pvz pupelėse, saulėgražose, sėlenose ir ar dribsniuose ir daugiau šiu produktų vartoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 rugsėjo 2014 - 12:23
QUOTE(Fifux'e @ 2014 09 04, 12:17)
norma. vege 14 metų 4u.gif
ir kodėl būtent špinatų? g.gif yra laabai daug produktų kuriuose to geležies yra-brokai,įvairios pupos,visi žalėsiai,riešutai,vaisiai,uogos.

va nuoroda pasitikrinimui šiokiam tokiam
http://www.dieta.lt/maistoforas/

Spinatus as paminejau kaip pavyzdi.
Kaip daznai valgote produktus su gelezim?
Kiekviena diena, ar uztenka reciau?
Dekui labai uz linka ir uz atsakymus ax.gif .
Atsakyti
Na aš specialiai neatsirinkinėju aš produktų dėl geležies, nes kiek darausi kraujo tyrimus, viskas normoj, pupeles, pupas labiau valgau dėl baltymu smile.gif, bet tikrai ne kasdien valgau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 rugsėjo 2014 - 12:31